Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να πάρω καινούργια οθόνη και λέω να πάρω 23"-24" αλλά την θέλω αποκλειστικά για gaming οπότε έψαξα και βρήκα την VG248QE...

Έχετε να μου προτείνεται κάποια καλύτερη 23"-24"??

Θα έπαιρνα 27" αλλά διάβασα πως δεν αξίζει σε 1080...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

σπέρνει σε τεστ και τεχνικά χαρ/κα για gaming, αν δεν βρω καμιά μτχ 120 hz που ψάχνω θα την χτυπήσω σε 2-3 μήνες, τώρα βέβαια περίμενε να σκασουν μύτη τα διάφορα τρωκτικά του ινσόμνια και ν'αρχίσουν το ποίημα περι ips και ότι αν δεν αγοράσεις dell θα πέσει ο ουρανός μα τον τουτάτη στο κεφάλι σου, θα ψοφήσει το ιγκουάνα σου, θα σε καλέσει η εφορία για επανέλεγχο και διάφορες άλλες κατάρες.. 

• Like 1
Δημοσ.

σπέρνει σε τεστ και τεχνικά χαρ/κα για gaming, αν δεν βρω καμιά μτχ 120 hz που ψάχνω θα την χτυπήσω σε 2-3 μήνες, τώρα βέβαια περίμενε να σκασουν μύτη τα διάφορα τρωκτικά του ινσόμνια και ν'αρχίσουν το ποίημα περι ips και ότι αν δεν αγοράσεις dell θα πέσει ο ουρανός μα τον τουτάτη στο κεφάλι σου, θα ψοφήσει το ιγκουάνα σου, θα σε καλέσει η εφορία για επανέλεγχο και διάφορες άλλες κατάρες..

Καλύτερα να πάρεις μια ips. Προτείνω την dell u241 αλλά αν δεν μπορείς να δώσεις τόσα υπάρχει και η LG.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι. το 24 με 1200p και 16:10 δε θεωρειται καλυτερο ασε που εχω ακουσει πολυ καλα λογια για asus μονιτορ περιμενω οταν σου ερθει να μας πεις εντυπωσεις.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι. το 24 με 1200p και 16:10 δε θεωρειται καλυτερο ασε που εχω ακουσει πολυ καλα λογια για asus μονιτορ περιμενω οταν σου ερθει να μας πεις εντυπωσεις.

Καλησπέρα!

Τελικά άξιζαν τα λεφτά! Φοβερά χρώματα και τέλειο design!!

Απλά από πίσω έχει 2 HDMI θύρες αλλά όνο στην δεύτερη ότι συνδέσω δουλέυει η πρώτη σαν να μην υπάρχει... Σύνδεσα τον υπολογιστή με το ίδιο καλώδιο και με διαφορετικό και στις 2 θύρες και μόνο στην 2η έχω εικόνα...

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...