Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω το S Advance εδώ και μερικούς μήνες. Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με την αυτονομία, αφού έχω 3 μπαταρίες, και ανεξάρτητα με το ποιά χρησιμοποιώ, το τηλέφωνο μετά από 8-10 ώρες θέλει φόρτιση, έχοντας μιλήσει λιγότερο από ώρα. Έχω το 3g και το wifi ανοιχτό, ενώ στο background τρέχει το viber. Το τηλέφωνο δεν το έχω πειράξει καθόλου.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω λίγο την κατάσταση;

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

αν σερφαρεις και γενικα χρησιμοποιεις το κινητο πολυ, (δηλαδη η οθονη του να ειναι ανοιχτη πολυ ωρα) τοτε αυτο μπορει να θεωρηθει και φυσιολογικο. Αν οχι τοτε ναι υπαρχει καποιο προβλημα

Δημοσ.

δες μηπως εχεις καποια εφαρμογη ή widget που κανει παρα πολυ συχνες ενημερωσεις. κανε επισης μια δοκιμη να  κανεις manual ενημερωση του mail για λιγες μερες

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ. Widget δεν έχω. Απλά, έχω πολλά mail accounts (7), τα οποία είναι σε auto-sync. Πάντως,δεν πρέπει να τραβάνε πολλά δεδομένα αυτά, γιατί στο πακέτο 1,5gb που έχω, δεν χαλάω ποτέ περισσότερα από 200mb. Θα δοκιμάσω τις συμβουλές σου.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ. Widget δεν έχω. Απλά, έχω πολλά mail accounts (7), τα οποία είναι σε auto-sync. Πάντως,δεν πρέπει να τραβάνε πολλά δεδομένα αυτά, γιατί στο πακέτο 1,5gb που έχω, δεν χαλάω ποτέ περισσότερα από 200mb. Θα δοκιμάσω τις συμβουλές σου.

δεδομενα μπορει να μην τραβανε πολλα, αλλα χρησιμοποιουν το 3g και το wifi. Ισως βεβαια και η χρηση κλησεων που κανεις να ειναι αρκετη. Δεν ειναι λιγο 1ωρα καθε μερα περιπου. σε συνδυασμο ισως με κακη ποιοτητα σηματος. 

Δημοσ.

ΟΚ. Θα το κοιτάξω. Βλέπω στο fb ότι κάποιοι χτες πήραν την αναβάθμιση για Jelly Bean, αλλά στο δικό μου δεν βγάζει τίποτα ακόμα.

Δημοσ.

Δοκιμασε το easy battery saver,εχω ακουσει οτι μπορει να φτασει και απο 30% μεχρι 50% παραπανω μπαταρια και επισης το task killer,ειναι καλα προγραμματακια αν δε ξερεις τη να απενεργοποιησεις.

Εγω απενεργοποιω π.χ φωτεινοτητα οθονης,αυτοματη περιστροφη,3g κλπ εκτος αν τα χρειαστω οπωσδηποτε.

Δημοσ.

Λοιπόν, χτες μου ήρθε η αναβάθμιση σε Jelly Bean μέσω KIES. Μετά από το factory reset (επειδή κόλλαγε πάρα πολύ), όχι μόνο πετάει σε σχέση με πριν, αλλά λύθηκε άμεσα το θέμα της αυτονομίας με την ίδια ακριβώς χρήση. Δεν ξέρω αν φταίει το factory reset ή η αναβάθμιση, πάντως έχω να το φορτίσω από το πρωί και η μπαταρία μου είναι στο 70%, με την ίδια ακριβώς χρήση. Άρα γίνεται καλύτερη διαχείρηση πόρων.

Δημοσ.

Δοκιμασε το easy battery saver,εχω ακουσει οτι μπορει να φτασει και απο 30% μεχρι 50% παραπανω μπαταρια και επισης το task killer,ειναι καλα προγραμματακια αν δε ξερεις τη να απενεργοποιησεις.

παπά πουλάνε αυτού του είδους τα προγράμματα μην τα εμπιστεύεσαι

Εγω απενεργοποιω π.χ φωτεινοτητα οθονης,αυτοματη περιστροφη,3g κλπ εκτος αν τα χρειαστω οπωσδηποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...