Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο θέμα αξιοπιστίας μην γενικεύουμε επειδή sony και microsoft τα έκαναν μαντάρα στην προηγούμενη γενιά σε βαθμό που μας έπεισαν οτι είναι φυσιολογικό κάτι νέο να βγάζει πρόβλημα στα πρώτα χρόνια λειτουργίας.... το nes μου ακόμα λειτουργεί και γενικότερα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κονσόλα της Nintendo τις οποιες αγόραζα πάντα day one. Sorry για το offtopic απλώς μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι. Την Sony δεν την φοβάμαι.. είναι κατεξοχήν εταιρία hardware και το δείχνουν και τώρα με την compact σχεδίαση στο PS4  με το τροφοδοτικό εσωτερικά... σε αντίθεση με το μπαούλο της MS. 

Cerny: they know how to design ps4 so it wont overheat. New console design consuming less power.

http://www.gamereactor.eu/news/83714/Mark+Cerny%3A+%22they+know+how+to+design+PS4+so+it+won%27t+overheat%22/

enwPeC9.png

Δημοσ.

Εξαντλήθηκε το στοκ της προσφοράς.

Όσοι παρήγγειλαν πιστεύω ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Τώρα να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα οι κονσόλες.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον TS.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εξαντληθηκε αφου μιλαμε μαλιστα για προπαραγγελιες, απλα ΕΛΗΞΕ η τιμη/προσφορα.

Το εβαλα και στον τιτλο.

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον ts που θα πρέπει να κάψω άλλα 300 λίτρα λιγότερο πετρέλαιο το χειμώνα. Κρυώνεις; Πιάσε το ds4!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το hardware failure (κοινως ylod) που είχε η σόνυ στις πρωτες κονσόλες ηταν σχεδόν μηδαμινό σε σχέση με τα rrods της Μ$.

πιστέυω να μάθανε και οι δύο εταιρίες απο τα λάθη τους.

η νιντυ είναι κατηγορία απο μόνης της. οτι έβγαζε στην ιστορία της επαιζε ρολόι. είναι αποκλειστικά gaming εταιρία, και αυτό φένεται.

Δημοσ.

Η sony πάντα είχε ευαίσθητα μηχανήματα, αλλά αυτό με τα Xbox ήταν ανέκδοτο, χάλαγαν με πιθανότητα 1, δεν υπήρχε περίπτωση να σου γλιτώσει

Φθηνή κατασκευή της πλάκας

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά και Wii U το έχει σε τρελή τιμή: 263 euro το premium pack με το Nintendoland όταν στο amazon έχει 260 λίρες χωρίς το παιχνιδι. Το θέμα βέβαια είναι ποιος θέλει Wii U.......

Δημοσ.

Φυσικά και την έληξε την προσφορά όταν άρχισε να δέχεται παραγγελίες με αντικαταβολή για προϊόν που δεν υπάρχει ακόμα (δες πολιτική amazon). Ας χρέωνε άμεσα με πιστωτική και η προσφορά (αν είναι προσφορά...) σίγουρα θα συνεχιζόταν περισσότερο για σοβαρούς αγοραστές. Αλλά τι σόι προγραμματισμό να κάνει όταν οι περισσότεροι πετούν παραγγελίες για πλάκα ?...

Δημοσ.

Ντάξει, ο τρόπος πληρωμής δεν δείχνει τη σοβαρότητα του αγοραστή.

Μιλάμε για προπαραγγελία, το προϊόν δεν είναι κάνει διαθέσιμο οπότε το πως πληρώνεις κάτι που δεν υπάρχει είναι σχετικό.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με δόλωμα τα 60€ είναι ουσιαστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ, αλλά αυτό σημαίνει ότι σαν αγοραστής μπορεί να είσαι ανεύθυνος και να ζητάς ευθύνες μετά από το ανεύθυνο κατάστημα. Μιλάμε πάντα για προπαραγγελίες γιατί γενικά εννοείται ότι η αντικαταβολή βοηθά και οφείλει να υπάρχει... αρκεί η χρήση της να γίνεται από σοβαρούς καταναλωτές... ;-)

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στον Κοτσόβολο σήμερα και μου επιβεβαίωσαν ότι έχουν λάβει την παραγγελία και ισχύει κανονικά.

Για να δούμε.

Με αντικαταβολή η παραγγελία σου έτσι ? Μου φαίνεται πολύ περίεργο αν τελικά πάρουμε PS4 day one με 344 ευρώ . Τι περιθώριο κέρδους έχουν ?

Δημοσ.

και εμενα με αντικαταβολη μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα!  στην ουδια μας εκαναν δωρο ενα παιχνιδι με αυτα τα 60 ευρω...

Δημοσ.

Αν δε μπορούσαν να αντεπεξέλθουν γιατί να μπουν στο μπελά εξ'αρχής;

Μάλλον θα εκπληρώσουν τις παραγγελίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...