king2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τον νομο του "Μην αγοραζεις ποτε απο τις πρωτες παρτιδες" τον εχει κανεις ακουστα; Ακριβώς αυτό παιδια.Οι πρώτες παρτίδες σίγουρα θα έχουν προβλήματα όπως πάντα+ ότι τα παιχνίδια θα είναι πανάκριβα.Προσωπικα θα το πάρω μετα απο κανα 2 μήνες με κανα bundle με 2-3 παιχνίδια στα 400 ευρο και είμαι κομπλε.Μεχρι τοτε εχουμε τα 100+ παιχνιδια του ps3 που ακομα δεν έχουμε παίξει.Δεν λέω πολύ καλή η τιμή αλλά και πάλι δεν αξίζει με ένα χρόνο εγγύηση και να τραβιέσαι μετα για προβλήματα ylod κτλ. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 LOL. Εσύ φταις που σε έπιασαν κότσο. PS3 Slim με cfw, 1 ΤΒ σκληρό και move; Bargain είναι τα 300 ευρώ, όχι κότσος.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αντε χειμωνας ερχεται, εγω δεν αγοραζω κονσολα με τιποτα αλλα αν γλυκαθω μπορει και να χτυπησω τα χριστουγεννα κανα ps4
silmarien Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 PS3 Slim με cfw, 1 ΤΒ σκληρό και move; Bargain είναι τα 300 ευρώ, όχι κότσος. Τότε μην συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα.
ababapanos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μην βιαζεστε να αγορασετε, ιδικα PS4 , Θα βγει bundle πακετο στα 499 μαζι με ps vita που ειναι πολυ πιο συμφερον
johnbond Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 πιθανοτατα να παρουν σοβαρα μονο πιστωτικες.το θεμα ειναι τα λεφτα δεσμευονται μεχρι νοεμβρη-δεκεμβρη ή τα σηκωνουν απευθειας? αλλα τωρα 4μηνες να δεσμευσεις 344-400ε? Και εγώ έτσι πιστεύω ,αν σου έχουν κρατήσει τα λεφτά για 3-4 μήνες θα είναι πολύ χοντρό να ρίξουν άκυρο.Όχι οτι είναι δύσκολο γι'αυτούς,αλλά λέμε.. Ενώ με τις αντικαταβολές κάνουν οτι γουστάρουν. Το πιο πιθανό για μένα είναι να πουν οτι ήταν λάθος,και λόγω αργίας δεν το είδαν έγκαιρα.
telegamesvg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εκανα και εγω την προπαραγγελια μου για ενα PS4 μιας και δεν μπορουσα να παραγνωρισω μια τετοια προσφορα . Ευχαριστουμε Naruto14
Fulgore1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Γιατι ουτως η αλλως ολοι για day one απο κωτσοβολο θα πηγαινανε???Ισα Ισα που ειναι μια καλη ευκαιρια να αυξησει ο κωτσοβολος τις πωλησεις ps4. Και ειμαι σιγουρος οτι προτιμα να πουλησει απο 12 ps4 σε full τιμη,72 σε αυτη την τιμη. 2
naruto14 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Παίδες χαλαρώστε. Όποιος θέλει θα το τσιμπήσει day one. Το πιο πιθανόν είναι να μην επαναληφθεί η ιστορία με υπερθερμάνσεις όπως η τωρινή γενιά. Εξάλλου έχουμε ακούσει καλά λόγια για το PS4 για θερμοκρασίες. Και επίσης μην ξεχνάτε πως και τα 2 θα έχουν αρχιτεκτονική PC....
Fulgore1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εγω ξερω οτι οι εταιριες που ειναι σιγουρες για αυτα που πουλανε δινουν και αναλογες εγγυησεις(εκτως Apple).Και με 1 χρονο εγγυηση δεν μπορω να πω οτι νιωθω σιγουρια,ειδικα οταν βασιζομαι σε ''καλα λογια''.Μιλαω καθαρα γενικα λογω εγγυησεων που ισχυει και για αλλες εταιριες.
stamatinho Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Καμια 15ετια δε θα μεινει το ps4 στην αγορα? Εχουμε ακομα....καποια στιγμη θα αγοραστει κ αυτο.
Bourdoulas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Προσωπικά πιστεύω ότι στις πιστωτικές δεν πρόκειται να ρίξει άκυρο και μάλιστα αυτές θα έχουν προτεραιότητα. Από εκεί και πέρα ανάλογα το στοκ θα δώσει και στις αντικαταβολές.
spartan29gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι τοσο η προσφορα απο τον κωτσοβολο(που ενοειτε οτι συμφερει)!!!αλλα στα ποσα κομματια θα επιλεξει να δωσει η σονυ για την ελλαδα!!!στην ημερομηνια λανσαρισματος.
Fulgore1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Nαι ελπιζω να μην ''κρεμασει κοσμο ο κωτσοβολος... Παντως το ps4 στο Πλαισιο εχει και αξιολογησεις πριν καν βγει http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-Console-Black.htm#tabCharacteristics . Παντως για την τιμη του xbox one ισως αλλαξει η τιμη μιας και το Kinect προεραιτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις