oddin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μου έστειλε μνμ ο Κωτσοβόλος με τo Number απο την Speedex.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Yep και εμένα.Αν θέλει κανένας απο Βόλο το ps4, ας μου στείλει ένα μήνυμα. Edit:Έφυγε. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2013 από sir ImPeCaBlE
grotenfrod Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα για όσους είναι να τα πάρουν από το κατάστημα, απλά την ημέρα που σας είπαν, πάτε και τα παίρνετε και τέλος. Νωρίτερα χλωμό, αργότερα ναι. ps1: όλα αυτά τα έμαθα επειδή προσπάθησα (μάταια) να αλλάξω τον τρόπο παραλαβής (από αντικαταβολή σε παραλαβή από κατάστημα) άρα μην προσπαθήσετε να το κάνετε, άκρη και δεν θα βγάλετε και θα σας μιλήσουν άσχημα επειδή βλέπουν ότι είναι ps4 και νομίζουν ότι μιλάνε με παιδάκια Ναι κι εγώ έκανα χαζομάρα και τώρα θέλω να το αλλάξω σε παραλαβή από κατάστημα για να το βάλω σε δόσεις αλλά δε γίνεται. Anyway θα δανειστώ και θα το πάρω. Εξηγήθηκε όντως άψογα ο Κώτσος και όλα τα σενάρια καταστροφολογίας έπεσαν στο κενό.
paularas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 εγώ ήθελα σε παραλαβή από το κατάστημα για να άλλαζα τα στοιχεία του τιμολογίου και μόνο που δεν με κρεμάσανε και να με σταυρώσουν. δεν ξέρω τι ζόρι τραβάνε αλλά δεν γίνεται απολύτως ΚΑΜΙΑ αλλαγή σε αυτά που τους έχουμε γραμμένα στην παραγγελία. Α! και όσοι έχουν και ΧΒΟΧ1 στην παραγγελία θα παραμείνει το "υπό εκτέλεση" μιας και η παραγγελία κλείνει με την παραλαβή και της 2ης κονσόλας
maxdore217 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν το θέλει κάποιος το PS 4 ας μου στείλει pm (Αθήνα για να μπορέσω να παραλάβω ) αν λέμε μην πέσει κανένας να με φάει! Επειδή βλέπω ότι δεν έχουν σκοπό να παραλάβουν όλοι όσοι έκαναν παραγγελία για διάφορους λόγους (ας το ξανά πω μήπως και είμαι τυχερός.)
polakis21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Κι εμενα μου ήρθε κωδικός από speedex. Tους πηρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν παρέλαβαν απο Κωτσο και οτι θα παραλαβουν το απογευμα και θα αρχισουν να στέλνουν. Μου έδωσε επισης το τηλέφωνο για το κατάστημά τους στη Νέα Σμύρνη όπου θα πάει το δικό μου ps4 και μου είπε πως αύριο το πρωί μετά τις 8.30 το πακετο μου θα βρίσκεται Νεα Σμύρνη (εγώ μένω Παλαιό Φάληρο), να τους πάρω τηλέφωνο αν θέλω να πάω να παραλάβω ο ίδιος για να μην περιμένω! Πάντως παρέλαβα το fifa14 και κάθομαι και το βλέπω μέχρι αύριο! LOL!!!
twistedx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή βλέπω ότι δεν έχουν σκοπό να παραλάβουν όλοι όσοι έκαναν παραγγελία για διάφορους λόγους (ας το ξανά πω μήπως και είμαι τυχερός.) Ενδιαφέρομαι και εγώ αν κάποιος δε θέλει παραλάβει! ΥΣ: Μην λιθοβολείτε τον ενδιαφερόμενο
cris41 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια εκανα βλακεια γιατι με πηρανε τηλ και τους ειπα αυθορμητα "ακυρωστε τη παραγγελια γιατι δεν εχω λεφτα τωρα". Θα μπορουσα να ρωτησω μηπως το ηθελε κανενας απο εσας..
DJTaurus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Αντε παιδιά ας κλειδώσει το τοπικ.... πήραμε και αριθμό αποστολής από την courier.
CptBill Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 γιατι να το κλειδωσει? κατσε να το παρουμε στα χερια μας. Ολο και καποιο παρατραγουδο θα εχουμε, δεν μπορει να πανε ολα μελι γαλα
HERTHAN Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ολο και καποιο παρατραγουδο θα εχουμε, δεν μπορει να πανε ολα μελι γαλα Οντως θα ειναι περιεργο για τα Ελληνικα δεδομενα να πανε ολα καλα. 1
giorginho Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Για την "ιστορια" και επειδη πολλοι εχουν θεσει θεμα "διαθεσιμοτητας", πριν λιγο πετυχα διαφημιση του Γερμανου στην τηλεοραση που "υποσχεται" διαθεσιμοτητα αυριο (13/12) στα 410€ (αν αυτη η τιμη "λεει" κατι σε καποιους) . 1
johnbond Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Για την "ιστορια" και επειδη πολλοι εχουν θεσει θεμα "διαθεσιμοτητας", πριν λιγο πετυχα διαφημιση του Γερμανου στην τηλεοραση που "υποσχεται" διαθεσιμοτητα αυριο (13/12) στα 410€ (αν αυτη η τιμη "λεει" κατι σε καποιους) . Και 24 ατόλες έλεγε!
Streetoboys Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά εγώ πήγα στο media markt (Λάρισα) και ρώτησα αν θα έχουν για ένα φίλο μου που θέλει και μου είπαν θα έχουν μερικές αύριο αλλά μικρό αριθμό οπότε πρέπει να πάμε στο άνοιγμα και αν προλάβουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις