loft Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Το ΦΙΦΑ σε σχέση με pc τι λέει στο ps4; πανω κατω τα ιδια ειναι , καμια αλλαγη σε γραφικα, οπως το COD που ειναι λες και παιζεις σε 360-ps3
polakis21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εστειλε σε κανεναν sms ο κωτσος για πληροφοριες παραλαβης;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εγω δεν εχω καποια ενημερωση, αλλα στο site τους ως εξελιξη παραγγελιας υπαρχει το "Έχει αποσταλλεί"
polakis21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εγω δεν εχω καποια ενημερωση, αλλα στο site τους ως εξελιξη παραγγελιας υπαρχει το "Έχει αποσταλλεί" Κι εμενα αλλαξε σε εχει αποσταλλει. Τωρα που απεστάλη δεν ξέρω. Για τον κούριερ;
konpat Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Και σε μένα, αν και το περιμένω Δευτέρα η κατασταση παραγγελείας γραφει εχει αποσταλεί.(μάλλον στο κουριερ) και προσοχή όσοι παραλάβετε από το καταστημα τα μάτια σας 14 όταν βγείτε από το κατάστημα με το ps4
loft Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 παιδια ειναι δυνατον να την εστειλαν ιδη? Μεσα στις παραγγελιες μου γραφει οτι εχει αποσταλει, ενω αυτοι στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι θα παραλαβω την δευτερα με speedex. Υπαρχει περιπτωση να το παραλαβουμε νωριτερα?
paularas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εφυγαν απο τον κωτσο για speedex. Sent from my iPhone using Insomnia
johnbond Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ας σταματήσει η συζήτηση με τις αγγελίες. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. ! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από johnbond
Fulgore1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 2 μερες εμειναν για να δουμε τελικα τι θα γινει. Και οσο για το παραπανω που διαβασα οτι τα Seven ειπαν για Διαθεσιμοτητα τον Μαρτιο προφανώς εννοουσαν για το καταστημα τους μονο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Να θυμισω οτι δεν επιτρέπεται ο καθ'οιονδήποτε τρόπο σχολιασμός αγγελιών. Υπαρχουν κανονες που εχουμε δεχθει κατα την εγγραφη μας και θα πρεπει να γινονται σεβαστοι. Οποιος θελει να επιμεινει ας το κανει, δεν θα υπαρξει αλλη ανοχη ομως, ας το γνωριζει. (την προηγουμενη φορα σε απλη κουβεντα -παντελως ασχετη με τις προσφορες- περι του "θεματος" και οχι σε προσωπικες επιθεσεις και σχολιασμο οπως τωρα, που αποφασισα να την στειλω σε σχετικη με "κουβεντες" ενοτητα υπηρξε μετα απο λιγη ωρα η καταληξη που μπορειτε να δειτε και επομενως να διασταυρωσετε ποια ειναι η επισημη θεση πανω στο θεμα) Μονο οντοπικ απο εδω και περα παρακαλω! 2
polakis21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπορουμε χωρις κωδικο να παρουμε την speedex αυριο πρωι και να ρωτησουμε αν υπαρχει η κονσολα στο ονομα μας και να παμε να την παρουμε εμεις για να μην περιμενουμε την παρασκευη;
Thrylos7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μπορουμε χωρις κωδικο να παρουμε την speedex αυριο πρωι και να ρωτησουμε αν υπαρχει η κονσολα στο ονομα μας και να παμε να την παρουμε εμεις για να μην περιμενουμε την παρασκευη; ποσο καμμενος εισαι ρε αδερφε? Ενταξει αν ηταν να παραλαβεις Δευτερα να το καταλαβω να ρωταγες αν μπορεις να πας στη speedex να την παρεις Παρασκευη να την εχεις και το ΣΚ, αλλα για 1 μερα? Για να απαντησω παντως, δε νομιζω να βγαλεις ακρη, σιγα μην ψαχτουν... Εγω ρωτησα στο τηλεφωνο τον κοτσοβολο αν μπορω να παω να παραλαβω απο καταστημα τους αντι να ερθει σπιτι και ουτε καν με αυτο δεν ασχοληθηκαν που θα γλιτωναν και τα λεφτα του courier....τωρα απο την πλευρα της speedex λογικα να μιλησεις με καποια τηλεφωνητρια που θα βαριεται να ψαξει/ξεφυγει απο την πεπατημενη και θα σου πει "δε γινεται"...
zeremefico Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Πέρα απο φίφα & 2k14, ποιο άλλο παιχνίδι αξίζει πιστεύετε;
paularas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 η διαδικασία πως πάει (έτσι για να μην αγχώνεστε) έρχονται στον κωτσόβολο (κανείς δεν το μαθαίνει) -> τα στέλνει στην speedex (γράφει στο status ότι έχουν σταλεί) -> πάνε στην speedex και η speedex δίνει τα tracking στον κωτσόβολο. -> σας τα στέλνει ο κωτσόβολος και από εκεί και πέρα είτε spamarete την speedex να περάσετε να τα πάρετε από εκεί είτε σας τα φέρνουν σπίτι / γραφείο ή όπου δηλώσατε. Λογικά παρασκευή (χοντρικά) θα είναι στις speedex στην ελλάδα γενικά και δευτέρα παραλαμβάνουν όλοι (λογικά). Αυτό ισχύει για τις αποστολές. Το τιμολόγιο / απόδειξη θα είναι κομμένο στα στοιχεία που δώσατε και ΕΑΝ θέλετε οιαδήποτε αλλαγή το παίρνετε και πάτε άλλη μέρα από έναν κωτσόβολο και κάνετε την αλλαγή. Τώρα για όσους είναι να τα πάρουν από το κατάστημα, απλά την ημέρα που σας είπαν, πάτε και τα παίρνετε και τέλος. Νωρίτερα χλωμό, αργότερα ναι. ps1: όλα αυτά τα έμαθα επειδή προσπάθησα (μάταια) να αλλάξω τον τρόπο παραλαβής (από αντικαταβολή σε παραλαβή από κατάστημα) άρα μην προσπαθήσετε να το κάνετε, άκρη και δεν θα βγάλετε και θα σας μιλήσουν άσχημα επειδή βλέπουν ότι είναι ps4 και νομίζουν ότι μιλάνε με παιδάκια
Socratis_g Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Πέρα απο φίφα & 2k14, ποιο άλλο παιχνίδι αξίζει πιστεύετε; Να σου απαντήσω σε κανένα εξάμηνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις