Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παραγγελια 15/8 344ε στις 16:04

μου ειπαν παραακευη η δευτερα το αργοτερο... εχει δεσμευτει κομματι για μενα λενε οποτε δευτερα το αργοτερο θα ερθει...

αποκει και περα ειναι θεμα της speedex αποτι καταλαβαινω,μου ειπαν τις επομενες μερες θα μου ερθει στο κινητο μυνημα φορτωτικης απο speedex και θα ξεκαθαρισει εκει και το παρασκευη/δευτερα...

Δημοσ.

με καλεσαν! παρασκευη μεσημερι θα βρισκεται στο καταστημα που επελεξα!

Παντως για να λεμε του στραβου το δικιο, εφοσον πανε ολα καλα, αξιζουν το 5αρι στο σκρουτζ. 

• Like 2
Δημοσ.

Θα γεμίσουν οι αγγελιες με ps4!!!

Υπαρχει στη Γερμανια μαγαζι (για να ξερουμε οτι γινονται και αλλου αυτα) που το πουλαει με πανω απο 460 ευρω γιατι λεει εχει "εγγυημενη παραδοση πριν τα Χριστουγεννα"!!!

Γι'αυτο οι Γερμανοι στο ebay τα εχουν βαλει ... 600+ ευρω!!! :o

Φοβαμαι οτι δυστυχως θα επιβεβαιωθεις... ειδικα αν τα τεμαχια του κωτσου πχ μολις που φτασουν να καλυψουν τις παραγγελιες του 15Αυγουστου εχει να γινει...

Δημοσ.

Υπαρχει στη Γερμανια μαγαζι (για να ξερουμε οτι γινονται και αλλου αυτα) που το πουλαει με πανω απο 460 ευρω γιατι λεει εχει "εγγυημενη παραδοση πριν τα Χριστουγεννα"!!!

Γι'αυτο οι Γερμανοι στο ebay τα εχουν βαλει ... 600+ ευρω!!! :o

Φοβαμαι οτι δυστυχως θα επιβεβαιωθεις... ειδικα αν τα τεμαχια του κωτσου πχ μολις που φτασουν να καλυψουν τις παραγγελιες του 15Αυγουστου εχει να γινει...

Λεφτά υπάρχουν ?

Δημοσ.

καλησπερα εγω εχω κανει προπαραγγελια τις 29 νοεμβριου και περιμενω ακομα εχει σταλει σε καποιον μνμ με ιδια ημερομηνια η πιο μετα απο μενα απο κοτσοβολο

Δημοσ.

ο Κοτσοβολος ξηγηθηκε καλα....(το περιμενα βεβαια οπως εχω πει στα πρωτα μυνηματα αυτου του thread, δεν ηταν δα και η προσφορα του αιωνα-λαθος...)

Να δουμε τωρα απο που θα παρουμε PS plus 1 χρονου και Fifa 14 οικονομικα....κανεις καμια ιδεα? Μεσα στο πακετο λετε να εχει 1 μηνα plus δωρεαν για promotion να τη βγαλουμε για τα Χριστουγεννα?

• Like 1
Δημοσ.

το φιφα απο οτι λένε είναι ίδιο με τις τρέχουσες κονσόλες. 2κ14 είναι που πέφτουν σαγόνια.

Μπα μαλλον το αναποδο γινεται τελικα. Το 2κ14 εχει παρα πολλα προβληματα και όλοι το κραζουν ενω οσο παιζει ο κοσμος το φιφα14 τους αρεσει ολο και πιο πολυ και βρισκουν διαφορες προς το καλυτερο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...