Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τώρα το τι θα πάρει ο καθένας πιστεύω είναι στην κρίση του και το πως θα το χειριστεί... εδώ πληρώσαμε 4x ps4 + xbox1 σε τέλη και φόρο πολυτελείας για το ένα αμάξι, δεν θα κολλήσουμε στο ετήσιο fee για να παίζουμε online... 

εκτός εάν είναι είναι και κακό που τα πήραμε και τα 2 και δεν το ξέρω :P :P :P

Απο πλευρας online που πρεπει να πληρώνεις το Online και στις 2 κονσολες, με τα λίγα παιχνίδια που κυκλοφορούν,με τα Multiplat παιχνιδια να ειναι πιο πολλα απο ποτέ στις 2 κονσολες και τα κλασσικα προβληματα που εχουν οι πρώτες παρτιδες των κονσολών, με βαση τα παραπανω προσωπικα θεωρω οτι η αγορα και των 2 κονσολών day One είναι κακη αγορα. :)

Φυικα σε καμια περίπτωση αυτο δεν σημαίνει οτι απαγορεύεται να αγορασεις οσες κονσολες θες,οτι θελει κανει ο καθενας με τα χρήματα του  ;)

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο πλευρας online που πρεπει να πληρώνεις το Online και στις 2 κονσολες, με τα λίγα παιχνίδια που κυκλοφορούν,με τα Multiplat παιχνιδια να ειναι πιο πολλα απο ποτέ στις 2 κονσολες και τα κλασσικα προβληματα που εχουν οι πρώτες παρτιδες των κονσολών, με βαση τα παραπανω προσωπικα θεωρω οτι η αγορα και των 2 κονσολών day One είναι κακη αγορα. :)

Φυικα σε καμια περίπτωση αυτο δεν σημαίνει οτι απαγορεύεται να αγορασεις οσες κονσολες θες,οτι θελει κανει ο καθενας με τα χρήματα του  ;)

Σεβαστη η αποψη σου φιλε μου αλλα ξεχασες εναν πολυ βασικο παραγοντα. Αγορα κονσολας στην συγκεκριμενη τιμη day 1 αποτελει μια παρα παρα πολυ καλη αγορα. Την τιμη αυτη θα την δεις παλι σε 1μιση χρονο στο πρωτο price drop.

Κατα ταλλα, to each his own που λενε. Ισχυουν αυτα που λες εκτος απο τις προβληματικες παρτιδες, το οποιο ειναι απλα μια φημη που με νουμερα δεν επιβεβαιωνεται.

PS Παιδες για οσους δεν ξερουν η συνδρομη Playstation Plus βγαζει τα λεφτα της πολυ ανετα μονο με τα δωρεαν παιχνιδια που δινει. Και δεν μιλαμε για indie παιχνιδακια των 10 ευρω. Δινει πολυ σοβαρα παιχνιδια απο μεγαλα στουντιο μεσα στην χρονια.

Δημοσ.

Παραγγελια 15/08 στις 14:30 Κωτσοβολος στα 344. Με πηραν τηλεφωνο 10:32 απο το 2102891000 και με ενημερωσαν πως Παρασκευη παραλαμβανω.

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω κι εγω. Παραγγελια στις 15/8 ωρα 17.49 στα 344+59 με 2o dualshock4=403 ευρω και μου ειπαν παραλαμβανω την Παρασκευή! Γιούπιιιιιιιιιιι!!!!

Δημοσ.

Τηλέφωνο στο κέντρο ...

Εγω.: Καλημέρα, κάποιοι φίλοι μου που παρήγγειλαν Ps4 τους ενημερώσατε τηλ ότι θα παραλάβουν Παρ - Δευτ.

Εκπρ. : Έχετε πολλούς φίλους ? :lol:

Εγώ. : Ναι.. (μου ζητάει και δίνω τα στοιχεία μου...)

Εκπρ. : Δεν την βρίσκω :eek: :eek: :eek:

Εκπρ. : Πότε κάνατε την παραγγελία ???

Εγώ : 15/8 :devil:

Εκπρ. : A!!! μάλιστα (κάτι μουρμουρίζει που δεν το ακούω)... Την βρήκα ! :shifty:

Εκπρ. : Οι κονσόλες είναι εδώ, δεν μπορούμε να τις δώσουμε πριν την Παρασκευή. Την Παρασκευή θα δωθεί στην Speedex για παράδοση την επόμενη εργάσιμη, δλδ Δευτέρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...