Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο γολγοθας του αγοραστη.με τρικ πρεπει να λαβουμε αυτο που πληρωσαμε...

Επεξ/σία από billeiros
  • Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγω εστειλα mail μεσω του site του Kωτσοβολου με τηο ερωτημα του ποτε θα παραλαβω την προπαραγγελια .

Ακομη τιποτα .

Παντως αυτο που εχω καταλαβει απο τις τηλεφωνικες εμπειριες σας ειναι οτι μαλλον θα αποφυγει να παραδωσει τις προπαραγγελιες στα 344€ . 

Δημοσ.

Εγω παντως το δηλωνω. Το εχω παραγγειλει απο 15/8 απο Kotsovolos.gr

Αν δεν μου την φερουν Παρασκευη, έχω τελειώσει από πελάτης Κωτσόβολου. Θα ειναι ντροπή και κοροιδία προς όλους όσους παράγγειλαν το καλοκαίρι...

Δημοσ.

όλοι 15/8 σχεδόν παραγγείλανε. το αστείο είναι ότι μιλάμε για τα ps4 που θα φάνε την ξεφτύλα και έρχεται μετά και το κύμα των xbox1 

Δημοσ.

εγώ πάντως το ακύρωσα πρίν ένα μήνα, και πραγματικά μετά απο οσα διαβάζω, νιώθω ότι ξαλάφρωσα. για πολλούς λόγους.

Δημοσ.

Κι εγω που πηρα μου ειπαν οτι την παρασκευη παραλαμβανουν και επονται αποστολες μεspeedex.σε αλλον φιλο μου ειπαν οτι αυριο ο παραδιδουν το κομματι του στην speedex και μεθαυριο λογικα θα το χει...ο,τι να ναι μαλλον

Δημοσ.

όπως είπε και ο ποιητής,

Αν είναι να έρθει, θε' να ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει.

Με λίγα λόγια τζάμπα αγχωνόμαστε, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.

Που θα βρούμε κανα φτηνό παιχνίδι να μου πέιτε.

Δημοσ.

όπως είπε και ο ποιητής,

Με λίγα λόγια τζάμπα αγχωνόμαστε, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.

Που θα βρούμε κανα φτηνό παιχνίδι να μου πέιτε.

Play asia.com εχει καλες τιμες και με δωρεαν μεταφορικα..
Δημοσ.

υπάρχουν άτομα που τα πήραν και τα 2 μήπως? 

Μεγαλο Facepalm για αυτα τα ατομα,οχι γιατι αγορασαν και τις δυο κονσολες,αλλα γιατι βιαστηκαν να τις αγορασουν χωρις παιχνιδια και μιας και το online gaming πλεον χρεωνεται και στις 2 κονσολες

Λοιπον θελω να ενημερωσω για οσους δεν γνωριζουν(γιατι εχω πετυχει αρκετους τετοιους) οτι πλεον το Online Gaming στο ps4 και στο XboxOne χρεωνεται,δηλαδη δεν μπορεις να παιξεις πχ Battlefield 4 αν δεν πληρωσεις 50-60ευρο το χρονο για Online.Βεβαια για αυτο το λογο οι 2 εταιριες για να καλυψουν αυτο το θεμα προσφερουν δωρεαν παιχνιδια για οσο καιρο πληρωνεις το Online.

Δημοσ.

τώρα το τι θα πάρει ο καθένας πιστεύω είναι στην κρίση του και το πως θα το χειριστεί... εδώ πληρώσαμε 4x ps4 + xbox1 σε τέλη και φόρο πολυτελείας για το ένα αμάξι, δεν θα κολλήσουμε στο ετήσιο fee για να παίζουμε online... 

εκτός εάν είναι είναι και κακό που τα πήραμε και τα 2 και δεν το ξέρω :P :p :P 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...