billeiros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ο γολγοθας του αγοραστη.με τρικ πρεπει να λαβουμε αυτο που πληρωσαμε... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από billeiros
telegamesvg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Eγω εστειλα mail μεσω του site του Kωτσοβολου με τηο ερωτημα του ποτε θα παραλαβω την προπαραγγελια . Ακομη τιποτα . Παντως αυτο που εχω καταλαβει απο τις τηλεφωνικες εμπειριες σας ειναι οτι μαλλον θα αποφυγει να παραδωσει τις προπαραγγελιες στα 344€ .
polakis21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εγω παντως το δηλωνω. Το εχω παραγγειλει απο 15/8 απο Kotsovolos.grΑν δεν μου την φερουν Παρασκευη, έχω τελειώσει από πελάτης Κωτσόβολου. Θα ειναι ντροπή και κοροιδία προς όλους όσους παράγγειλαν το καλοκαίρι...
paularas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 όλοι 15/8 σχεδόν παραγγείλανε. το αστείο είναι ότι μιλάμε για τα ps4 που θα φάνε την ξεφτύλα και έρχεται μετά και το κύμα των xbox1
CptBill Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 τι???? υπαρχουν και ατομα που πηραν το xbox1 αντι του ps4?
paularas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 υπάρχουν άτομα που τα πήραν και τα 2 μήπως?
ADHD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν μου εχουν στειλει τιποτα παντως καμια ενημερωση, 15/8 παρηγγειλα και εγω..
Socratis_g Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 εγώ πάντως το ακύρωσα πρίν ένα μήνα, και πραγματικά μετά απο οσα διαβάζω, νιώθω ότι ξαλάφρωσα. για πολλούς λόγους.
billeiros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγω που πηρα μου ειπαν οτι την παρασκευη παραλαμβανουν και επονται αποστολες μεspeedex.σε αλλον φιλο μου ειπαν οτι αυριο ο παραδιδουν το κομματι του στην speedex και μεθαυριο λογικα θα το χει...ο,τι να ναι μαλλον
yannis18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 όπως είπε και ο ποιητής, Αν είναι να έρθει, θε' να ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει. Με λίγα λόγια τζάμπα αγχωνόμαστε, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. Που θα βρούμε κανα φτηνό παιχνίδι να μου πέιτε.
billeiros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 όπως είπε και ο ποιητής, Με λίγα λόγια τζάμπα αγχωνόμαστε, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε. Που θα βρούμε κανα φτηνό παιχνίδι να μου πέιτε. Play asia.com εχει καλες τιμες και με δωρεαν μεταφορικα..
keeper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 ξερουμε περιπου ποσο καιρο κανουν να ερθουν τα παιχνιδια απο το Play-asia?
Fulgore1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 υπάρχουν άτομα που τα πήραν και τα 2 μήπως? Μεγαλο Facepalm για αυτα τα ατομα,οχι γιατι αγορασαν και τις δυο κονσολες,αλλα γιατι βιαστηκαν να τις αγορασουν χωρις παιχνιδια και μιας και το online gaming πλεον χρεωνεται και στις 2 κονσολες Λοιπον θελω να ενημερωσω για οσους δεν γνωριζουν(γιατι εχω πετυχει αρκετους τετοιους) οτι πλεον το Online Gaming στο ps4 και στο XboxOne χρεωνεται,δηλαδη δεν μπορεις να παιξεις πχ Battlefield 4 αν δεν πληρωσεις 50-60ευρο το χρονο για Online.Βεβαια για αυτο το λογο οι 2 εταιριες για να καλυψουν αυτο το θεμα προσφερουν δωρεαν παιχνιδια για οσο καιρο πληρωνεις το Online.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 τι???? υπαρχουν και ατομα που πηραν το xbox1 αντι του ps4? Υπαρχουν και αυτοι οι αμαρτωλοι.ντροπη τους
paularas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 τώρα το τι θα πάρει ο καθένας πιστεύω είναι στην κρίση του και το πως θα το χειριστεί... εδώ πληρώσαμε 4x ps4 + xbox1 σε τέλη και φόρο πολυτελείας για το ένα αμάξι, δεν θα κολλήσουμε στο ετήσιο fee για να παίζουμε online... εκτός εάν είναι είναι και κακό που τα πήραμε και τα 2 και δεν το ξέρω :p 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις