Noobios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πες μας τι σου ειπαν αφου επικοινωνησες καλυτερα :Ρ
ababapanos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εγω επικοινωνησα τωρα και μου ειπαν οτι δεν εχουν παραλαβει ακομα και να παρω μες τις 10 του μηνα και οτι οι παργγελιες του Αυγουστου θα εξυπηρετηθουν την πρωτη ημερα... για να δουμε
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πες μας τι σου ειπαν αφου επικοινωνησες καλυτερα :Ρ Αν αναφερεσαι σε μενα, δεν επικοινωνησα "καλυτερα". Επειτα της παραγγελιας μου δεν εχω κανει κατι περα απ'το να λαβω ενα SMS τωρα.
giorginho Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το Πλαισιο παντως εχει αρχισει εδω και 2 μερες τα τηλεφωνα και δινει ωρες παραδοσεων για Παρασκευη. Ακομα και σε νησια. Που σημαίνει οτι τα μαγαζια θα παραλαβουν κομματια πριν τις 13/12. Και μην μου πει κανεις οτι θα παρει το Πλαισιο και δεν θα παρει ο Κωτσοβολος που εχει το μισο μεριδιο αγορας της Ελλαδας στα ηλεκτρονικα. Προχθες στο Public Τσιμισκη το ειχαν διαθεσιμο για "δοκιμη" (επαιζαν κατι παιδακια ). Και το περασμενο Σαββατο νομιζω ειχε PS4 event σε καποια Seven οποτε κι εκει θα το ειχαν... δεν μου φαινεται παραξενο.
Noobios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αν αναφερεσαι σε μενα, δεν επικοινωνησα "καλυτερα". Επειτα της παραγγελιας μου δεν εχω κανει κατι περα απ'το να λαβω ενα SMS τωρα. Σε σενα αναφερομαι και το ειπα επειδη το μηνυμα γραφει να επικοινωνησεις μαζι τους για την παραδοση. Οποτε πες μας τι θα σου πουν οταν επικοινωνησεις... Ειχα πριν λιγο 3 αναπαντητες απο 2130393100 σε διαστημα 7 λεπτω αλλα δεν το ειχα μαζι μου. Θυμαται κανεις απο τι τηλεφωνο παιρνανε; Εχω την εντυπωση πως ηταν απο 213 αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
gascp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ειχα πριν λιγο 3 αναπαντητες απο 2130393100 σε διαστημα 7 λεπτω αλλα δεν το ειχα μαζι μου. Θυμαται κανεις απο τι τηλεφωνο παιρνανε; Εχω την εντυπωση πως ηταν απο 213 αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ούτε τουαλέτα δεν θα πάμε πλέον χωρίς το κινητό μας αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Πάντως χωρίς πλάκα η Sony έχει γίνει εξπερ στο να δημιουργεί Hype. Αν και το Ps4 είναι τόσο καλό όσο φαίνεται τότε πάμε σε οριστική και εξ αρχής επικράτηση του Ps4 για αυτή την γενιά.
CptBill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εμενα με καλεσαν για να παραλαβω επομενη Παρασκευη πρωι. . . . . . . Ψαρωσατε εε? Εν αναμονη. Παντως το 2130393100 ΔΕΝ πρεπει να ειναι του Κωτσοβολου, με ειχαν καλεσει προ ημερων για να αλλαξω τη παραγγελια απο αντικαταβολη σε παραδοση σε καταστημα και με ειχαν καλεσει απο 210 κατι.
polakis21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Είχε κανένα νεότερο από Κωτσόβολο κανείς για το πότε θα παραλάβουμε οι του καλοκαιριού;
kia pro ceed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ακομα τιποτα φιλαρακι κατι για τριτη ακουσα θα μας πουν και καποιοι λενε για παρασκευη τι να πω
kia pro ceed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, Η εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής από τον προμηθευτή μας είναι στις αρχές Ιανουαρίου. μου εστειλαν mail και μου εγραψαν αυτο και εχω κανει προπαραγγελια 29 νοεμβριου θα παω την δευτερα απο κοντα να ρωτησω μιλαω για κωτσοβολο
Thrylos7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 καλο θα ηταν να μη μπλεκαμε σε αυτο το θεμα προπαραγγελιες που εχουν γινει στην κανονικη τιμη σε ημερομηνια μετα την προσφορα του 15αυγουστου...Μπορει ανετα να ανοικτει ενα θεμα οσον αφορα γενικα τις προπαραγγελιες στην ενοτητα των κονσολων... Ατομα με τετοιες παραγγελιες ειναι χρησιμο (στο παρον θεμα) να λενε την εμπειρια τους ΜΟΝΟ σε περιπτωση που παραλαβουν (/πληροφορηθουν πως θα παραλαβουν) την launch day ή εκει κοντα ωστε να γινει εμφανες το αν θα καλυψουν τις προπαραγγελιες με βαση ημερομηνια ή χρηματα..... Στην παραπανω περιπτωση αλλα και αν τελοσπαντων καποιος που δεν εχει προπαραγγειλει με την προσφορα του παροντος θεματος θελει να πει το μακρυ του και το κοντο του το ελαχιστο που μπορει να κανει για να διευκολυνει τους υπολοιπους (στο να φιλτραρουν σωστα τη χρησιμοτητα των πληροφοριων που θα δωσει) ειναι στην αρχη του μυνηματος του να διευκρινιζει σαφως το οτι δε συμετειχε στην προσφορα αυτη! Θα μπορουσε να γινει και απλα με μια λεξη αν το συνενοηθουμε πχ το μυνημα να ξεκιναει με μια γραμμη "προσφορα" ή "ΧΩΡΙΣ προσφορα" και 2 γραμμες παρακατω το κειμενο του καθενος... Τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη ουτε και εχω την δυνατοτητα να τα επιβαλω σε κανεναν σας, αλλα νομιζω πως θα ηταν χρησιμο να ακολουθηθουν... 2
DJTaurus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως τα preorder του πλαισιου θα παραλάβουν την παρασκευη... day one βέβαια αλλά στα 409 ευρώ. Μάλιστα τους ενημέρωσαν και τηλεφωνικά.
Noobios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Mιλησα με Κωτσοβολο πριν λιγο δυο φορες στο τηλεφωνικο. Εχουν γραμμη να λενε οτι το προιον βγαινει 13/12 και τοτε θα παραλαβουν. Η πρωτη κοπελα μου ελεγε κατι ακυρα να παρω την Παρασκευη μετα τις 18:00 να μου πουνε ποτε θα μου το στειλουνε γιατι τοτε λεει θα ξερουν αν το εχουν στην αποθηκη. Δηλαδη της λεω ολα τα μαγαζια θα του εχουν 13/12 το πρωι που θα ανοιξουν στα ραφια τους και εσεις στον Κωτσοβολο θα περιμενετε το απογευμα να δειτε αν θα παραλαβετε. Η απαντηση ηταν 13/12 ειναι η επισημη κυκλοφορια. Δεν εβγαζα ακρη οποτε ξαναπηρα. Μιλησα με μια αλλη και μου ειπε οτι 13/12 θα φυγει η παραγγελια μου απο την κεντρικη τους αποθηκη. Επειδη θα ερθει με κουριερ δεν μπορουσε να μου εγγυηθει οτι θα παραλαβω την ιδια μερα αλλα της εξηγησα οτι αυτο που με νοιαζει ειναι να φυγει Παρασκευη 13/12 απο αυτους και ας ερθει Δευτερα. Αυτα.
billeiros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αντε να δουμε ποτε θα το παρουμε.ολα με το ζορι στην Ελλαδα...
gascp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Αν τους έλεγες πρώτα ότι θέλω ένα στα 409 και αν θα το έχεις day one είμαι 100% σίγουρος ότι θα έλεγαν : " Μάλιστα κύριε ! φυσικά θα παραλάβετε 13/12 ! Ούτως η άλλος παραλαμβάνουμε 10/12" Και μετά θα τους έσκαγες "χα χα έχω προ παραγγελία 15/8 στα 344..." θα τους έφευγε το ακουστικό από το κεφάλι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις