anretal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 το θεμα ειναι αν ειναι να περιμενουμε 4-5 μερες οκ αν ειναι να περιμενουμε την απομενη παρτιδα τοτε ζησε μαη μου. ας μας το πουν τουλαχιστον να παμε να παρουμε κανενα απο κανα ραφι οσο προλαβαινουμε
telegamesvg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εχω παρει δυο τηλεφωνα τις τελευταιες μερες και μου ειπαν και οι δυο πωλητες που μιλησα...... Τι εννοεις "πωλητες" ? Σε καταστημα πηρες ή στo eshop ? Yπαρχει καποιος φιλος που να εργαζεται σε Κωτσοβολο να μας ενημερωσει αν εχουν παραλαβει PS4 ? Ε ρε τι εχει να ακουσει αυτος που θα σηκωσει το τηλεφωνο αν δε μου πεψουνε το PS4 και την ιδια ωρα εχουν κομματια στο καταστημα...
ADHD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εγω ειμαι σιγουρος οτι κανενας απο αυτους που μιλατε δεν εχει ιδεα τι γινεται και αν θα τα στειλουν τα ps4 τελικα τοσο.. 1
ababapanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου να το αργησουν και 20 μερες , μου αρκει που θα το παρω 60 ευρω λιγοτερα. Ετσι και αλιως καλα παιχνιδια δεν υπαρχουν ακομα 1
johnbond Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου να το αργησουν και 20 μερες , μου αρκει που θα το παρω 60 ευρω λιγοτερα. Ετσι και αλιως καλα παιχνιδια δεν υπαρχουν ακομα Αυτό με τα παιχνίδια με προβληματίζει και μένα ! Καλά exclusives δεν έχουν βγει για το ps4.. Αν δεν ήταν η προσφορά θα έπαιρνα το ps4 γύρω στο καλοκαίρι ίσως και αργότερα!
grotenfrod Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Παρομοίως σκέφτομαι να πάρω το AC IV για το PS4 μόνο και μόνο για να έχει λόγο ύπαρξης. Αν δεν ήταν τα -60 θα το έπαιρνα στην πρώτη καλή αποκλειστικότητα, ίσως the order 1800κάτι.
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μην δίνετε βάση σε όσα σας λένε, ειδικά υπάλληλοι που αύριο μπορεί να είναι σπίτι τους.Θα σας πουν την όποια δικαιολογία προκειμένου να μην δημιουργηθούν (αποφύγουν) εντάσεις. Προσωπικά από κατάστημα ανταγωνίστριας μεγάλης αλυσίδας σε αγορά μου 1400ευρώ με ταλαιπώρησαν 3,5 μήνες για να παραλάβω και μάλιστα και προκαταβολή είχα δώσει και τις επόμενες δόσεις πλήρωνα. Πόσο μάλλον σε αυτή την περίπτωση που το προίον δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο. Μάκάρι να παραλάβετε σύντομα αλλά όπως είπαν και άλλοι,προτεραιότητα θα έχουν όσοι θα θέλουν να το πάρουν στην κανονική τιμή.
Noobios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εχω παρει δυο τηλεφωνα τις τελευταιες μερες και μου ειπαν και οι δυο πωλητες που μιλησα...... Τι εννοεις "πωλητες" ? Σε καταστημα πηρες ή στo eshop ? Yπαρχει καποιος φιλος που να εργαζεται σε Κωτσοβολο να μας ενημερωσει αν εχουν παραλαβει PS4 ? Ε ρε τι εχει να ακουσει αυτος που θα σηκωσει το τηλεφωνο αν δε μου πεψουνε το PS4 και την ιδια ωρα εχουν κομματια στο καταστημα... Ένα τηλέφωνο είναι για όλα μάστορα. Πόσοι νομίζετε ότι πρόλαβαμε και το κλείσαμε σε αυτήν την τιμή; Σιγά μην τους σώσουν τα 50 άτομα που παράγγειλαμε την προσφορά πριν την κλειδώσουν. Αφού θα μας τα δώσουν που θα μας τα δώσουν μια η άλλη ειναι.
manosfp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως παραλαμβάνουν μεθαύριο και θα μου το αποστείλουν άμεσα. Είδωμεν... Sent from my iPhone using Insomnia
gascp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 ... Γιατί έχω την εντύπωση ότι σε κάθε κλήση στο ίδιο νούμερο παίρνουμε διαφορετική απάντηση ? Εμένα μου είπαν ότι 2-3 μέρες πριν την κυκλοφορία θα ξέρουν πόσα και πότε θα παραλάβουν. Ας ελπίζουμε να άλλαξε κάτι και να παραλάβουμε σύντομα. ... Επιβεβαιώθηκε από κάποιον ότι η Ευρώπη (και η Ελλάδα) θα πάρει "Made in Japan" κομμάτια ?
johnbond Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Στην Ευρώπη εχουν κυκλοφορήσει τόσο γιαπωνεζικες όσο και κινεζικές κονσολες. Είναι θέμα τύχης τι θα παρουμε!
malawi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 ... Γιατί έχω την εντύπωση ότι σε κάθε κλήση στο ίδιο νούμερο παίρνουμε διαφορετική απάντηση ? Εμένα μου είπαν ότι 2-3 μέρες πριν την κυκλοφορία θα ξέρουν πόσα και πότε θα παραλάβουν. Ας ελπίζουμε να άλλαξε κάτι και να παραλάβουμε σύντομα. ... Επιβεβαιώθηκε από κάποιον ότι η Ευρώπη (και η Ελλάδα) θα πάρει "Made in Japan" κομμάτια ? Εγω νομιζω πως απλα ο καθε υπαλληλος δινει οποια απαντηση τον βολευει για να μην τον ζαλιζουν... Ειναι σιγουρα πληροφορημενοι αλλα κοιτανε να φυγει η μπαλα απ τα χερια τους!!!
polakis21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Ειχε κανεις κανενα νεοτερο απο Κωτσοβολο;
Noobios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το Πλαισιο παντως εχει αρχισει εδω και 2 μερες τα τηλεφωνα και δινει ωρες παραδοσεων για Παρασκευη. Ακομα και σε νησια. Που σημαίνει οτι τα μαγαζια θα παραλαβουν κομματια πριν τις 13/12. Και μην μου πει κανεις οτι θα παρει το Πλαισιο και δεν θα παρει ο Κωτσοβολος που εχει το μισο μεριδιο αγορας της Ελλαδας στα ηλεκτρονικα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μολις ελαβα SMS απο αποστολεα Dixons οτι η παραγγελια ειναι ετοιμη και να επικοινωνησω μαζι τους για να ορισω την ημερομηνια παραδοσης! "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις