Fulgore1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Για την 'επιστροφη σε δοσεις' η "λογικη" τους φανταζομαι ειναι οτι θα πρεπει (θα ειναι "αναγκασμενοι" ας πουμε) να "περιμενουν" καθε μηνα να γινεται η χρεωση της καθε δοσης και να την ακυρωνουν... Πιο "ποντιακο" δεν γινεται. Τα ατομα ειναι τοσο ....(αχαρακτηριστα)... που δεν ειναι ικανοι ουτε να κανουν ΑΚΥΡΩΣΗ (με 'roll-back') της αρχικης συναλλαγης την οποια φυσικα και δεν επρεπε ΠΟΤΕ να ειχαν κανει απο τη στιγμη που μιλαμε για προπαραγγελια ΜΗΝΩΝ (και γενικα να χρεωσουν το παραμικρο εστω και 1 δευτερολεπτο πριν κοπει η αποδειξη και φυγει το προϊον για τον πελατη). Αλλα ειναι τοσο .... (αχαρακτηριστοι)... που τα θελουν και τα κανουν. Ξερω παρα πολλα ατομα που εμπλεξαν προκαταβαλοντας χρηματα σε αυτους και ετρεχαν ΜΗΝΕΣ μετα για να τα παρουν πισω, οχι γιατι οι ιδιοι ακυρωσαν, αλλα γιατι ο Κωτσος θυμηθηκε 2 μηνες μετα να ενημερωσει οτι δεν μπορει να διαθεσει το προϊον. Αδιανοητα πραγματα και ομως δεν αλλαζουν εδω και χρονια! Εγω προσωπικα εχω email (το φυλαω, καποια μερα εντος της 2ετιας θα φυγει η καταγγελια) στο οποιο μου ζητανε ΓΡΑΠΤΩΣ και (σχεδον?) εκβιαστικα ΕΙΤΕ να τους προκαταβαλω το 33% της αγορας μου ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ παρακαλω (εκει να δεις αν και πότε θα δεις τα λεφτα σου πισω) ή ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ την παραγγελια μου λεει... ω ναι, ειναι τοσο .....(αχαρακτηριστοι)... που δεν κωλωνουν να το στειλουν και ΓΡΑΠΤΩΣ κατι τετοιο παρακαλω. Γι αυτο καθε τοσο λεω οτι εχουμε αυτους που μας αξιζουνε. Αυτο ακριβώς,ουσιαστικα αυτο που πληρωνουμε εμεις απο καταστηματα τυπου Κωτσοβολος,Electroworld κλπ ειναι τους διαφορους πελατες που δεν ψαχνονται καθολου στις αγορες και εχουν δωσει σε τετοιου ειδους μαγαζια να κανουν οτι κανουν. λογικο, εγω απλα έγραψα την επισημη απαντηση που μου εδωσαν, ε ρε λουκετο που θελουν, το μονο που λυπάμαι ειναι τα παιδάκια που εργαζονται εκει για 500€ και τραβανε τα πανδεινα Για εμενα απο σημερα ειναι αλλο ενα μαγαζακι σοτν "κουβα" μαζι με τα μαγαζακια τυπου public μην ξεχνιόμαστε Καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι,τι να το κανεις ομως που αν μπει καμια προσφορα στο μελλον τυπου http://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Storm-Trigger.html?keyphrase=cm+storm+trigger θα δειχνουν σαν μονοδρομος τα καταστηματα αυτα(ακομα και σημερα μετα απο μηνες της προσφορας του συγκεκριμενου προιοντως παλι παραμενουν σαν την καλυτερη προταση της αγορας,γιατι και τα αλλα καταστηματα ειναι το ιδιο τραγικα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806864)
keeper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να αντιγράψεις το κείμενο από το email που σου έστειλαν; Φιλε μου φυσικα και δεν εστειλαν ε-μαιλ για αυτα που αναφερω μονο προφορικά και οταν τα ζητησα γραπτός μου ειπαν οτι υπαρχουν στους ορους του σαιτ και να τα δω απο εκει. Το ε-μαιλ της ακυρωσης ειναι οπως το παραθεσα και παραπανω αλλα το ξαναπαραθετω και εδω, ετσι γιατι ειμαι καλο παιδι Αγαπητέ κύριε ........... θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε σε ολική ακύρωση της παραγγελίας σας μετά από αίτημα σας, καθώς επίσης και στην πίστωση του αντιστοίχου ποσού στην πιστωτική σας κάρτα. Η πίστωση θα πραγματοποιείται σε δόσεις ανάλογες των δόσεων της αγοράς και θα εμφανίζεται στους επόμενους, ισάριθμους με τις δόσεις, μηνιαίους λογαριασμούς. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας. Με εκτίμηση Internet Sales Κωτσόβολος URL: www.kotsovolos.gr email: [email protected] Τηλ. Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών:210.289.9999 (επιλογή 5 στο μενού) Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 20:00 1
ison Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Φιλε μου επειδη μου εχει τυχη παρομοια περιπτωση με επιστροφη χρημάτων απο το public μιλα με την τραπεζα σου πρωτα και εξηγησε την κατασταση ισως μπορεσουν να βοηθησουν. Δυστηχως την υποθεση την ειχε διαχειριστη η γυναικα μου αλλα για να μην πολυλογω στο τελος επιστραφηκε ολο το ποσο στην καρτα...με λιγο πιεση ολα γινονται. Εννοειται οτι προκειτε για απαραδεκτη πολιτικη και μην δεχτεις οτι σου λενε. Κανε παραπονα στην τραπεζα σου και στο Κωτσο. Ενναλακτικα ευχαριστως να σου παρω το Ps4 ( αν γινεται πλεον)
keeper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 δυστυχως οχι, τους το προτεινα και αυτο, δλδ να μην την ακυρωσουν τελικα και να μου το στειλουν και μου ειπαν οτι τωτα οτι εγινε εγινε και αν θελω να ξανακανω προπαραγγελια στα 409€. δεν πανε καλα, εν'το μεταξυ ακομα περιμενω αυτον τον υπευθυνο να με καλεσει και η καταγγελια στην γγκ εχεθ φυγει απο χθες το μεσημερι
keeper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 δεν ξερω τι εγινε αλλα σημερα πιστωσαν ολο το ποσο στην καρτα μου χωρις να με ενημερωσουν κτλπ. ακομα περιμενω το τηλεφωνο απο εκεινον τον υπευθυνο, ισως να παρελαβαν την καταγγελια στην οποια αναφερω οτι παρανομα χρεωσαν την καρτα μου χωρις να εχουν εκδοσει καποιο παραστατικό οποτε δεν εχει αποδοθει και ο νομιμος φορος.
kia pro ceed Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα εκανα προπαραγγελια το ps4 τις 29-11 απο κωτσοβολο βολου και μου ειπαν να περασω 14 η 15 για παραλαβη εχω δωση και προκαταβολη πηρα αυτο εδωSony PS4 500GB & Killzone: Shadow Fall επρεπε να μου στειλουν καποια επιβαιβαιωση εσεις τι λετε μπορω να επικοινωνησω με καποιον μεσω email για να δω τι γινεται με την προπαραγγελια μου γνωριζει κανεις κατι
ison Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αδερφε...κατ εμε κακος εδωσες προκαταβολη εκτος και αν σου εγγυηθηκαν οτι θα το εχεις...σε περιπτωση που δεν στο δωσουν θα εινα μεγαλοι καραγκιοζηδες να εκμεταλλευονται το κοσμο ετσι και αν ημουν στην θεση σου (οπως και το εχω κανει) θα πηγαινα μερα που εχει κοσμο και θα τους εκανα ρομπα. Εμενα που πηγα να προπαραγγειλω μου ειπαν σε αρκετα καταστηματα οτι αν δεν την εχεις κανει μεχρι και τελος Οκτωβρη την παραγγελια μην περιμενεις να βρεις φετος...μακαρι να κανουν λαθος αλλα το κοβω χλωμο. ΥΓ εξακολουθω να ψαχνω Ps4 αν καποιος συμφορουμιτης δεν το θελει.
telegamesvg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ποτε λετε να τους ενοχλησουμε για να δουμε τι γινεται με την προπαραγγελια μας; Την δικη μου την εχω κανει απο 15/08 στα 344€ .
polakis21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Να τους ενοχλησουμε στο τηλεφωνο ή να πάμε απο τα κεντρικά τους ή απο κατάστημα; Γιατι εγω πήρα τηλέφωνο προχθες στο τηλεφωνο που εχουν στο kotsovolos.gr και τους είπα οτι εχω κανει προπαραγγελια στις 15/8 (εχω βαλει πληρωμη με αντικαταβολη σπίτι) και μου είπαν ότι πάω για μετά τις 20/12 γιατι εχει λέει πολλές παραγγελίες! Πλάκα μας κάνουν; Λέτε να οργανωθούμε να παμε να τους κανουμε μανουρα;
gascp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά βλέπω να αρχίζουν "τα τραγούδια" με τις προπαραγγελίες τις 15/8. Τους έστειλα mail με ερώτημα για πιθανή παραλαβή και ούτε καν απάντησαν. Προσωπικά δεν πιστεύω, στην περίπτωση που εκτελέσουν αυτές τις "παζάρεψε το" προ παραγγελίες, να παραλάβουμε μέσα στο 13. (αν παραλάβουμε γενικά και δεν τις ακυρώσουν). Σιγά μη στείλουν ps4 με 344 όταν θα περιμένει ουρά να το πάρει στα 409. Βλέπω άλλο ένα "ποταμό" μονάστερων αξιολογήσεων αλα Electro να έρχεται... Update Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους (χωρίς να αναφέρω αριθμό παραγγελίας ) μου είπαν ότι η $ony θα τους ενημερώσει 2 με 3 μέρες πριν την "επίσημη 13/12/13" πότε και πόσα κομμάτια θα τους δώσει. Η αποστολές θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας. Σχόλιο δικό μου : μάλλον ταξινομημένες με την αξία παραγγελίας, εμείς πάμε στο πάτο βέβαια . Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2013 από gascp
Aias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξερω τι ισχυει για τις προπαραγγελιες αλλα υπαρχει και η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη http://www.efpolis.gr/ δεν πληρωνεις τιποτα,μπορεις να κανεις και online καταγγελια αν και πιστευω οτι καλυτερα ειναι να παρεις τηλεφωνο. Αν φανε 50 καταγγελιες μαζι και πρεπει να απαντησουν σε ολες μαλλον θα στρωσουν λιγο. 1
malawi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως σε παλιοτερη υποθεση με αναλογη κατασταση , συμμετειχα σε μεγαλη ομαδικη καταγγελια και στην ουσια δεν εγινε τελικα τιποτα το ουσιαστικο
vadergr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Αν καποιος δεν επιθυμεί να παραλαβει ps4 ας μου στειλει ενα πμ γιατι το θελω. Ευχαριστώ.
Noobios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Να τους ενοχλησουμε στο τηλεφωνο ή να πάμε απο τα κεντρικά τους ή απο κατάστημα; Γιατι εγω πήρα τηλέφωνο προχθες στο τηλεφωνο που εχουν στο kotsovolos.gr και τους είπα οτι εχω κανει προπαραγγελια στις 15/8 (εχω βαλει πληρωμη με αντικαταβολη σπίτι) και μου είπαν ότι πάω για μετά τις 20/12 γιατι εχει λέει πολλές παραγγελίες! Πλάκα μας κάνουν; Λέτε να οργανωθούμε να παμε να τους κανουμε μανουρα; Εγω εχω παρει δυο τηλεφωνα τις τελευταιες μερες και μου ειπαν και οι δυο πωλητες που μιλησα οτι οι παραγγελιες θα αποσταλουν συμφωνα με ημερομηνια παραγγελιας ανεξαρτητως τιμης και οτι επειδη η παραγγελια μου ειναι καταχωρημενη 15 Αυγουστου τοτε ειμαι απο τους πρωτους και αρα θα παραλαβω απο τους πρωτους. Ο ενας επεμεινε κιολας οτι ειναι θεμα συστηματος και το συστημα τιμολογει συμφωνα με ημερομηνια οποτε δεν εχω φοβο. Στην ερωτηση αν θα παραλαβω 13/12 δηλαδη day 1, δεν ξερανε να μου απαντησουν γιατι δεν ειχαν ενημερωση ποτε θα παραλαβουν απο την Σονυ οι ιδιοι. Στην ερωτηση αν ξερουν ποσα κομματια θα παραλαβουν και οι δυο μου ειπαν ανεπισημα οτι θα παραλαβουν αρκετα. Τωρα το αρκετα μπορει να μεταφραστει ποικιλοτροπως.
Socratis_g Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Σιγά μη στείλουν ps4 με 344 όταν θα περιμένει ουρά να το πάρει στα 409. +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις