Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Απλα κανω ctrl.c-ctrl.v --> Xbox One Early Adopters Reporting Hardware Problems
Deathy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 τρεξτε να προλαβετε να ακυρωσετε παραγγελιες
DJTaurus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) O Kotso (αυτό γίνεται μέσω καταστήματος όχι online ή τηλεφωνικά) δίνει με περί τα 60-70 ευρώ επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια ενω το Public 3 χρόνια με 29 ευρώ. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2013 από DJTaurus
keeper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Παιδια να εχετε υπ'οψιν σας οτι οσοι αγορασαμε απο τον κωτσο με καρτα οτι σε περιπτωση που ακυρωσουμε (οπως εκανα εγω) δεν επιστρεφουν ολα τα χρηματα στην καρτα αλλα τα επιστρεφουν σε ισοποσες δοσεις με αυτες που βαλαμε κατα την παραγγελια. Δλδ οχι μονο ειναι άκρος παρανομοι που χρεωσαν την καρτα χωρις να εχουν το προιον στα χερια τους, τωρα προσπαθουν να εκμπεταλευτουν και τα χρηματα του κοσμου στο επακρο, η λυση της citibank που μιλησα ειναι να απευθυνθω στην ΓΓΚ. Πηρα τηλ τον κωτσοβολο να μου εξηγησει γιατι χρεωσε την καρτα μου εξ'αρχης και γιατι να πιστωθω σε δοσεις απο την στιγμη που δεν εχω δει καν το προιον και η κοπελιτσα εκει μονο που δεν με εβρισε ριχνοντας το βαρος στην τραπεζα και μου ειπε οτι ο Κωτσοβολος πληρωνεται και αυτος σε δοσεις, δλδ καθε μηνα μου χρεώνει την δοση στην καρτα? :s. Αυτες οι τακτικες μονο στο ελλαδισταν γινονται. Αν εχει τύχει και σε αλλον αυτο το γεγονος ελατε να μαζευτουμε για ομαδικη καταγγελια αλλιως θα την κανω μονος μου. Αγαπητέ κύριε ----------------- θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε σε ολική ακύρωση της παραγγελίας σας μετά από αίτημα σας, καθώς επίσης και στην πίστωση του αντιστοίχου ποσού στην πιστωτική σας κάρτα. Η πίστωση θα πραγματοποιείται σε δόσεις ανάλογες των δόσεων της αγοράς και θα εμφανίζεται στους επόμενους, ισάριθμους με τις δόσεις, μηνιαίους λογαριασμούς. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας. Με εκτίμησηInternet Sales ΚωτσόβολοςURL: www.kotsovolos.gremail: [email protected]Τηλ. Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών:210.289.9999 (επιλογή 5 στο μενού)Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 20:00 1
azuli Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 <p>Παιδια να εχετε υπ'οψιν σας οτι οσοι αγορασαμε απο τον κωτσο με καρτα οτι σε περιπτωση που ακυρωσουμε (οπως εκανα εγω)<strong> δεν επιστρεφουν ολα τα χρηματα στην καρτα αλλα τα επιστρεφουν σε ισοποσες δοσεις με αυτες </strong>που βαλαμε κατα την παραγγελια. Δλδ οχι μονο ειναι άκρος παρανομοι που χρεωσαν την καρτα χωρις να εχουν το προιον στα χερια τους, τωρα προσπαθουν να εκμπεταλευτουν και τα χρηματα του κοσμου στο επακρο, η λυση της citibank που μιλησα ειναι να απευθυνθω στην ΓΓΚ. Πηρα τηλ τον κωτσοβολο να μου εξηγησει γιατι χρεωσε την καρτα μου εξ'αρχης και γιατι να πιστωθω σε δοσεις απο την στιγμη που δεν εχω δει καν το προιον και η κοπελιτσα εκει μονο που δεν με εβρισε ριχνοντας το βαρος στην τραπεζα και μου ειπε οτι ο Κωτσοβολος πληρωνεται και αυτος σε δοσεις, δλδ καθε μηνα μου χρεώνει την δοση στην καρτα? :s. Αυτες οι τακτικες μονο στο ελλαδισταν γινονται. Αν εχει τύχει και σε αλλον αυτο το γεγονος ελατε να μαζευτουμε για ομαδικη καταγγελια αλλιως θα την κανω μονος μου.</p> <p> </p> <p style="text-align:center;"> </p> <p style="text-align:center;"> </p> <p style="text-align:center;"> </p> <p> </p> <p><span style="color:#365f91;">Αγαπητέ κύριε </span><span style="color:#365f91;">-----------------</span></p> <p><span style="color:#365f91;">θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε σε ολική ακύρωση της παραγγελίας σας μετά από αίτημα σας, καθώς επίσης και στην πίστωση του αντιστοίχου ποσού στην πιστωτική σας κάρτα.</span></p> <p><span style="color:#365f91;"> Η πίστωση θα πραγματοποιείται σε δόσεις ανάλογες των δόσεων της αγοράς και θα εμφανίζεται στους επόμενους, ισάριθμους με τις δόσεις, μηνιαίους λογαριασμούς.</span></p> <p><span style="color:#365f91;">Ευχαριστούμε που επιλέξατε την ιστοσελίδα μας για την πραγματοποίηση των αγορών σας. </span></p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p><strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">Με</span></span></strong> <strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">εκτίμηση</span></span></strong><br><strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">Internet Sales </span></span></strong><strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">Κωτσόβολος</span></span></strong><br><strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">URL: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.kotsovolos.gr/'>www.kotsovolos.gr</a><br> email: <a data-ipb='nomediaparse' href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a></span></span></strong><br><strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">Τηλ</span></span></strong><strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">. </span></span></strong><strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών:210.289.9999 </span></span></strong><strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">(επιλογή 5 στο μενού)</span></span></strong><br><strong><span style="color:#1f497d;"><span style="font-size:10pt;">Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 & Σάββατο 09:00 - 20:00</span></span></strong></p> το κυνηγας οσο παει αυτο.ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ
ADHD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μην την ακυρωσεις δωσε την σε καποιο που θελει απλα και πηγαινε ξοφλησε τα αμεσως μετα..
keeper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 αν μου το λεγατε αυτο θα ηταν το ιδανικό αλλα τωρα εμπλεξα την ακυρωσαν ηδη. Μιλησα με τον δικηγόρο μου αλλα περιμενω πρωτα να με παρει αυτος ο υπεύθυνος που ζητησα να μιλησω αν και θα πρεπει να εχει πολυυυ δουλεια για να μην με εχει παρει εδω και 3 ωρες.
oddin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Εαν κάποιος θέλει να ακυρώσει την παραγγελία του όπως ο φίλος,ενδιαφέρομαι εγώ για αγορά.
ADHD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ειχαμε πει μερικες σελιδες πισω να φτιαξουμε μια λιστα μηπως καποιος δεν θελει τελικα η θελει να κανει τραμπα προπαραγγελιες, εγω θα την δωσω σε ενα φιλο μου τελικα οποτε δεν με νοιαζει και πολυ αλλα τελικα θα ηταν καλη ιδεα.. 1
keeper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 οκ παιδια τους ξαναπηρα, τα γραφει λεει στους ορους του σαιτ οποτε ειναι καλυμμένοι, παρολο που δεν ειναι νομότυπο ειναι καλυμμένοι λεει.
non-serviam Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 οκ παιδια τους ξαναπηρα, τα γραφει λεει στους ορους του σαιτ οποτε ειναι καλυμμένοι, παρολο που δεν ειναι νομότυπο ειναι καλυμμένοι λεει. Το ότι είναι καλυμμένοι ποιος σου το είπε ακριβώς; Δηλαδή αν εγώ βγάλω ένα σαιτ και σε βάζω να συμφωνείς σε όρους (που ποτέ δεν θα διαβάσεις) που αναγράφουν ότι μου ανήκει όλη σου η περιουσία και η ψυχή σου είμαι νόμιμος; Μην τρελαθούμε...
keeper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 λογικο, εγω απλα έγραψα την επισημη απαντηση που μου εδωσαν, ε ρε λουκετο που θελουν, το μονο που λυπάμαι ειναι τα παιδάκια που εργαζονται εκει για 500€ και τραβανε τα πανδεινα Για εμενα απο σημερα ειναι αλλο ενα μαγαζακι σοτν "κουβα" μαζι με τα μαγαζακια τυπου public μην ξεχνιόμαστε
johnbond Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το ότι είναι καλυμμένοι ποιος σου το είπε ακριβώς; Δηλαδή αν εγώ βγάλω ένα σαιτ και σε βάζω να συμφωνείς σε όρους (που ποτέ δεν θα διαβάσεις) που αναγράφουν ότι μου ανήκει όλη σου η περιουσία και η ψυχή σου είμαι νόμιμος; Μην τρελαθούμε... Έτσι. Οι όροι αυτοι είναι καταχρηστικοι και δεν τους καλύπτουν ,άλλα πρεπει να φτάσεις στα δικαστήρια για να βρεις το δίκιο σου.
nomikarios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 οκ παιδια τους ξαναπηρα, τα γραφει λεει στους ορους του σαιτ οποτε ειναι καλυμμένοι, παρολο που δεν ειναι νομότυπο ειναι καλυμμένοι λεει. Μπορείς να αντιγράψεις το κείμενο από το email που σου έστειλαν; 1
giorginho Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Για την 'επιστροφη σε δοσεις' η "λογικη" τους φανταζομαι ειναι οτι θα πρεπει (θα ειναι "αναγκασμενοι" ας πουμε) να "περιμενουν" καθε μηνα να γινεται η χρεωση της καθε δοσης και να την ακυρωνουν... Πιο "ποντιακο" δεν γινεται. Τα ατομα ειναι τοσο ....(αχαρακτηριστα)... που δεν ειναι ικανοι ουτε να κανουν ΑΚΥΡΩΣΗ (με 'roll-back') της αρχικης συναλλαγης την οποια φυσικα και δεν επρεπε ΠΟΤΕ να ειχαν κανει απο τη στιγμη που μιλαμε για προπαραγγελια ΜΗΝΩΝ (και γενικα να χρεωσουν το παραμικρο εστω και 1 δευτερολεπτο πριν κοπει η αποδειξη και φυγει το προϊον για τον πελατη). Αλλα ειναι τοσο .... (αχαρακτηριστοι)... που τα θελουν και τα κανουν. Ξερω παρα πολλα ατομα που εμπλεξαν προκαταβαλοντας χρηματα σε αυτους και ετρεχαν ΜΗΝΕΣ μετα για να τα παρουν πισω, οχι γιατι οι ιδιοι ακυρωσαν, αλλα γιατι ο Κωτσος θυμηθηκε 2 μηνες μετα να ενημερωσει οτι δεν μπορει να διαθεσει το προϊον. Αδιανοητα πραγματα και ομως δεν αλλαζουν εδω και χρονια! Εγω προσωπικα εχω email (το φυλαω, καποια μερα εντος της 2ετιας θα φυγει η καταγγελια) στο οποιο μου ζητανε ΓΡΑΠΤΩΣ και (σχεδον?) εκβιαστικα ΕΙΤΕ να τους προκαταβαλω το 33% της αγορας μου ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ παρακαλω (εκει να δεις αν και πότε θα δεις τα λεφτα σου πισω) ή ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ την παραγγελια μου λεει... ω ναι, ειναι τοσο .....(αχαρακτηριστοι)... που δεν κωλωνουν να το στειλουν και ΓΡΑΠΤΩΣ κατι τετοιο παρακαλω. Γι αυτο καθε τοσο λεω οτι εχουμε αυτους που μας αξιζουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις