anretal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 απαντησεις σαν αυτες που εδωσες εσυ πριν αν ειναι τετοιου επιπεδου οποιος εχει ορεξη και μυαλο απλα θα βρει κατι καλυτερο να κανει 1
Socratis_g Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 λοιπόν άκου, το 20% είναι μία εκτίμηση. τα νούμερα του άμαζον βγάζουν περίπου 50% Τραγικό! αν υποθέσουμε το καλύτερο σενάριο, ότι όσοι αγόρασαν μηχάνημα απο το άμαζον και τους έσκασε αφήσαν όλοι 1 αστέρι, και οτι υπάρχει άλλο ένα 50% που αγόρασε μηχάνημ άριστο και δεν μπήκε στη διαδικασία να δώσει 5 αστέρια. άρα 973*50%= 486 + 973 Υποθετικά 1459 άτομα πήραν άριστο μηχάνημα και 488 σάπιο. Βγάζεις αμέσως απο ένα σοβαρό στατισικό δειγματοληπτικό έλεγχο 1947 ατόμων, 33% failure rate! Δλδ 1/3 πιθανότητες να πάρεις κονσόλα σαπάκι. KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 0,4% Που φωνάζει η σόνυ. γκεγκε? Ο καθένας και εσύ μαζί, ας κάνει ότι γουστάρει λοιπόν με τα λεφτά του. και ας τα ξοδέψει όπως γουστάρει. 2
anretal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 δηλαδή το αμερικάνικο αμαζον πούλησε όλα κιολα 2000 πσ4 και στη υπόλοιπη βορεια Αμερικη πουλήθηκαν 998000 κονσόλες απο αλλους retailers αυτά τα συμπεράσματα είναι αυθαιρετα . το να μπαίνει ο καθένας και εδώ και εξω και με υποθέσεις και ανακρίβειες να σπέρνει τον πανικό είναι άκυρο ας κρατήσει τον πανικό για την πάρτη του. εκτός αν ένοιωθες τόση μεγάλη αναγκη να μας προστατεύεις απο τα ψέματα της σονυ 5
Socratis_g Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Και στις εκλογές στην ελλάδα ψηφίζουν 10εκ. αλλά οι δημοσκοπίσεις περιορίζονται σε ένα δείγμα κάποιων χιλιάδων. Εκτός αν πιστεύεις ότι όλες οι σάπιες κονσόλες πήγαν στο αμαζον αμερικής, και όλοι οι άλλοι έμποροι πήραν τις καλές. Νούμερα είναι και μιλάνε απο μόνα τους. Και εγώ το είχα προπαραγγείλει το ρς4. αλλά δεν είμαι διατεθημένος να ξαναφάω στη μάπα καταστάσεις rrods σαν του 360.
Fulgore1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Να πω για το Amazon οτι αν διαβασει καποιος τα σχολια θα δει οτι μερικα ειναι ακυρα πχ καποιος βαζει 1/5 επειδη περιμενει ακομα να του ερθει το Ps4,αλλα απλα το μετανοιωνει που τοαγορασε χωρις να λεει το γιατι.
konpat Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δεν μπα να είναι χαλασμένο , από τη στιγμή που έχει εγγύηση δεν υπάρχει πρόβλημά.Για 344ε χαλάλι η ταλαιπωρία της αντικατάστασης.Αυτό που καταλαβαίνω εγώ πάντως από την όλη συζήτηση εδώ είναι ότι μερικοί ακόμη δεν μπορούν να το χωνέψουν που έχασαν την προσφορά του Κώτσου. 2
johnbond Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πάντως το ζητούμενο δεν ειναι τόσο να μη μας ερθει χαλασμένο όσο να είναι αξιόπιστο... Γιατί αν μου χαλάσει στα 1-2 χρονιά οτάν μάλιστα θα έχει λήξει η εγγύηση τοτε θα είναι μεγαλο ξενερωμα. Την επαθα με το xbox 360 που είχα δώσει 500+ € και είναι κριμα. Εγώ θα το παραλαβω πάντως απο κότσο και βλεπουμε. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι τι παιχνίδια θα παίζω αφού δεν έχω καμια όρεξη να πληρωσω 60αρια.
giorginho Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που καταλαβαίνω εγώ πάντως από την όλη συζήτηση εδώ είναι ότι μερικοί ακόμη δεν μπορούν να το χωνέψουν που έχασαν την προσφορά του Κώτσου. Ελεος, μια απλως καλη προσφορα επιασαν οσοι προλαβαν δεν πηραν κανενα Ολυμπιακο μεταλλιο... Οποιος θελει να παρει Day 1 την κονσολα θα την παρει χωρις 'δακρυα' για το -55ευρω (οπως και να 'χει η αρχικη τιμη του ps4 ειναι κατα πολυ ανταγωνιστικοτερη αυτης του PS3 που χτυπαγε 700αρι). Οι υπολοιποι θα περιμενουν να βγει παλι κανα Πασχα κανα κουπονακι να βγαινει <300 ή σε 2-3 χρονια <200 ας πουμε (και καλυτερη/νεωτερη/ομορφοτερη εκδοση)... (ναι, αντε κραξτε με ελευθερα τωρα...) 5
anretal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ΑΑΑλλο ειναι το προβλημα μερικων, ψαχνουν δικαιολογια να παρουν χμπον δεν το πιστευουν οτι απο το 360 θα πανε σε πσ4 και τωρα την βρηκαν
ADHD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ΑΑΑλλο ειναι το προβλημα μερικων, ψαχνουν δικαιολογια να παρουν χμπον δεν το πιστευουν οτι απο το 360 θα πανε σε πσ4 και τωρα την βρηκαν Ε ναι πως μπορεις να πας απο το 360 στο ps4, ακομα και τωρα ειναι πισωγύρισμα για σενα..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αυτο το χμπον ειναι καινουριο αλλαντικο; 4
hackertom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι τι παιχνίδια θα παίζω αφού δεν έχω καμια όρεξη να πληρωσω 60αρια. Να βγει και Rogero cfw day 1, ε...; Οι τιμές των παιχνιδιών εκεί θα έιναι και για cfw σε 2-3 χρονιάκια πιστεύω εγώ
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 τα νούμερα του άμαζον βγάζουν περίπου 50% Τραγικό! αν υποθέσουμε το καλύτερο σενάριο, ότι όσοι αγόρασαν μηχάνημα απο το άμαζον και τους έσκασε αφήσαν όλοι 1 αστέρι, και οτι υπάρχει άλλο ένα 50% που αγόρασε μηχάνημ άριστο και δεν μπήκε στη διαδικασία να δώσει 5 αστέρια. άρα 973*50%= 486 + 973 Υποθετικά 1459 άτομα πήραν άριστο μηχάνημα και 488 σάπιο. Βγάζεις αμέσως απο ένα σοβαρό στατισικό δειγματοληπτικό έλεγχο 1947 ατόμων, 33% failure rate! Δλδ 1/3 πιθανότητες να πάρεις κονσόλα σαπάκι. Μια παρεμβαση στο καθαρα μαθηματικο κομματι του ποστ, χωρις να σχολιασω πιθανα ή οχι προβληματα και το μεγεθος τους: Δεχεσαι συμφωνα με οσα λες οτι οσοι αφησαν 1 αστερακι ειναι οσοι (λεμε) εχουν το συγκεκριμενο προβλημα. Το νουμερο που βγαινει λοιπον δεν ειναι 50% απο αυτα τα νουμερα. Δεν θα βρουμε τον λογο των μοναστερων προς τα 5αστερα, αλλα αθροιζουμε ολες τις κριτικες και βλεπουμε τι ποσοστο αυτων ειναι τα μοναστερα. 1593 βαθμολογιες λοιπον. Οι 488 ειναι μοναστερες. Αυτο ειναι ενα 30,63%. Με την δευτερη προσεγγιση που υπολογιζεις εκ νεου, δεν ειναι 1 στους 3, αλλα 1 στους 4, το ποσοστο ειναι 25%. 1
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τα επίσημα νούμερα ως τώρα για failure rate είναι ~1%. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις