Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπες να δεις τις αξιολογήσεις που έχει στο αμαζον com.

κοντα στις 1000 και νούμερο 40% του δίνει 1 αστέρι λόγω Hardware failure. Εϊναι πολυ αξιόλογη στατιστική ερευνα.

Average Customer Review 4.5  στα 5 εχει το ps4 στο Amazon.Οπωτε οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι με την  νεα  τους κονσολα.
  • Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τακτική μου για τα εκτός έδρας μέχρι και τον 1ο γύρο της Τσάμπιονσιπ:

Link.png Site: 4-5-1 Untouchable

Με αντεπιθέσεις και γενικά ελάχιστες φάσεις στο παιχνίδι εκατέρωθεν, κάτι σημαντικό όταν θες να κρατήσεις σκορ. Γενικά σκόραρα κιόλας αλλά μην περιμένετε και πάντα μηδενικό παθητικό σε αυτό το fm στη παρούσα κατάσταση.

Και η βασική μου επιθετική τακτική που κάνει τα παιχνίδια ροντέο. Παρ όλο που είχε στο συγκεκριμένο site μόνο 5 replies έτυχε να πέσει το μάτι μου σε αυτήν και μπορώ να πω οτι είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ως 1ος στην Τσάμπιονσιπ, έτσι δεν είναι;

Link.png Site: 4-5-1

Βέβαια τώρα πρέπει να βρω νέες τακτικές για την Πρεμιερσιπ. Τελικά ανανέωσα για άλλο ένα χρόνο στην Blackpool κι ο,τι βρέξει ας κατεβάσει. Δυστυχώς έκανα αιτήσεις σε Φιορεντίνα και Μαδεργουελ αλλά οι διοικήσεις τους με αντιμετώπισαν σαν τον Αλέφαντο! Μονο ως αστείο λέει... Η Φιορεντίνα 12η εκτός Ευρώπης και η Μάδεργουελ 2η στη Σκωτία αφού η Rangers έπαιζε 3η κατηγορία Σκωτίας και ανέβηκε τώρα 2η.

• Like 1
Δημοσ.

μπες να δεις τις αξιολογήσεις που έχει στο αμαζον com.

κοντα στις 1000 και νούμερο 40% του δίνει 1 αστέρι λόγω Hardware failure. Εϊναι πολυ αξιόλογη στατιστική ερευνα.

Δεν θα το ελεγα,σε οσους πεταξε προβλημα θα τρεξανε να βρουνε το δικιο τους και καλα κανουν εφοσον πληρωσαν για κατι λειτουργικο.Το ποσοστο ατομων που το πηραν και τωρα παιζουν και απλα δεν πεταξαν review βαση λογικης και μονο θα ειναι εξωφρενικο.Επισης, το προβλημα ειναι πολυ λογικο σχεδον σε καθε παγκοσμιο η σχεδον παγκοσμιο λανσαρισμα τεχνολογικου προιοντος υπαρχει ενα ποσοστο για χαλασμενα/ελλατωματικα προιοντα.

Δημοσ.

Average Customer Review 4.5  στα 5 εχει το ps4 στο Amazon.Οπωτε οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι με την  νεα  τους κονσολα.

http://www.amazon.com/PlayStation-4-Launch-Edition/product-reviews/B00BGA9WK2/ref=cm_cr_pr_hist_1?ie=UTF8&filterBy=addOneStar&showViewpoints=0&sortBy=bySubmissionDateDescending

Δε σου βάζω τις αξιολογήσεις με 2-4 αστέρια. που λένε δε μου άρεσε το χειριστίριο ή το πλαστηκό είναι φτηνιάρικο.

5 αστέρια 888 ατομα και ένα αστέρι 468 άτομα. και από τους 468 ολοι λένε ότι τους έσκασε DOA 7 ημερών. και μιλάμε για τις πρώτες μέρες. οχι είναι τραγικό νούμερο.

Σκάνε κονσόλες στη σειρά! Δεν είμαι hater, Και εγώ το έχω προπαραγγείλει, και λογικά θα το ακυρώσω. Μη κοιτάτε μόνο στο αμαζον. Δείτε και αλλα Reviews.

Το PS4 είναι ελλατωματικό.

ΟΤαν είχαμε δει πριν ένα μήνα την φωτογραφία με ενα ps4 me red line of death, ολοι είχαμε πει τότε, οτι ήταν λόγω οτι επαιζε σε κλειστό χώρο...

Αυτά απο εμένα. Εγώ είπα τι βλέπω να γίνεται στην αγορά. Δεν προσπαθώ να χρυσώσω κανενα χάπι.

Αλλά δεν έχω καμία ώρεξη να ρισκάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Ψυχραιμία παιδιά ...

"

Not counting all the PS4 units shipped from other channels by the press, and the ones that are already delivered by retailers, and won by contests, the defect ratio for the PS4 is estimated to be 0.175%, which is minimal.

For comparison’s sake, The Wii and PS3 had a 3% defect ratio while the 360 (Xbox 360) was reported to have a 16% defect ratio for the year of 2008.

Also from the data received by consumer reports, the average defect ratio of electronics for consumers is around 15%. This only relates to the devices that are used for a long time.

"

πηγή

http://gamingsoup.com/ps4-defection-rate-is/

μια χαρά τα πάει το Ps4. (Κώτσο κανόνισε να μας ακυρώσεις...)

• Like 2
Δημοσ.

Δε μου φαινεται και πολυ αξιοπιστη η παραπανω πηγη... ηδη στο τελος του κειμενου εβαλαν ενα "UPDATE: Number of defect units increased to 0.4%, reported by Polygon" και απο οτι βλεπω στα λιγα σχολια μαλλον το αρθρο μιλαει χωρις επισημα στοιχεια.

Οπως και να 'χει το ποσοστο αρνητικων κριτικων στο αμαζον ειναι τεραστιο (δε μπορω να φανταστω οτι το xbox360 που πραγματι ειχε χοντρες αστοχιες τον πρωτο καιρο ειχε μεγαλυτερη αναλογια αρνητικων/θετικων), ενω διαβασα μεχρι και σχόλια οτι "το αμαζον πηρε χαλασμενες παρτιδες απο την sony, η sony hellas θα φερει "καλες" παρτιδες" που εμενα μονο περισσοτερο επιφυλακτικο (το λιγοτερο) μπορει να με κανουν. Ακομα και να επαληθευτει κατι τετοιο μαλλον θα 'ριξει' την sony ακομα περισσοτερο που φαινεται να δηλωνει οτι προκειται για καθαρα μεμονωμενα περιστατικα.

Αληθεια, ποσα τεμαχια εχει ηδη προμηθευτει και πουλησει το αμαζον; Ειναι πανω απο 1 εκατομμυριο;

Disclaimer: δεν εχω προπαραγγειλει τιποτα, εχω wii (1st gen) και ειχα ps3 (slim) για λιγο καιρο, ολα χωρις προβληματα.

Δημοσ.

ρε ηρεμα που θα ακυρωσουμε εδω πεθαινε και καλα κοσμος απο τον η1ν1 και το εμβολιο δεν το καναμε μην ακουτε τπτ

Δεν μπορει να το διαβασα αυτο...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

frabz-WHAT-THE-FUCK-12f2ab.jpg

• Like 1
Δημοσ.

κ ομως διαβασε το ,αντε τραβα κανε κανα εμβολιο κ εσυ μπορεις...

κανε κ το δικο μου που δεν εκανα θα εχεις διπλη προστασια ...μιας που το συνεχισες σε αυτο το θεμα ... επισης εγω απορω πιο ειναι το κολημα μερικων ...υπηρχε ποτε περιπτωση κατι που βγαινει για πρωτη φορα να μην παρουσιασει κατι ? λοιπον οσοι γουσταρουν ps4 θα το παρουν κ καλα θα κανουν διοτι ειναι ανωτερη κονσολα απο το αντιστοιχο xbox οπως κ να το κανουμε κ να παθει κατι,τι?δεν εχει εγγυηση ?δεν θα στο φτιαξουν ? αφηστε να λενε τα αλλα φαν μπους οποιος θελει ps περνει Ps k οποιος θελει xbox περνει xbox.

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ειχε ληξει η προσφορα δεν το παρακολουθουσα το θεμα,τι εγινε ρε παιδια βγηκε ελλατωματικο το ps4?ειδα καλα?

Δημοσ.

κ ομως διαβασε το ,αντε τραβα κανε κανα εμβολιο κ εσυ μπορεις...

κανε κ το δικο μου που δεν εκανα θα εχεις διπλη προστασια ...μιας που το συνεχισες σε αυτο το θεμα ... επισης εγω απορω πιο ειναι το κολημα μερικων ...υπηρχε ποτε περιπτωση κατι που βγαινει για πρωτη φορα να μην παρουσιασει κατι ? λοιπον οσοι γουσταρουν ps4 θα το παρουν κ καλα θα κανουν διοτι ειναι ανωτερη κονσολα απο το αντιστοιχο xbox οπως κ να το κανουμε κ να παθει κατι,τι?δεν εχει εγγυηση ?δεν θα στο φτιαξουν ? αφηστε να λενε τα αλλα φαν μπους οποιος θελει ps περνει Ps k οποιος θελει xbox περνει xbox.

Αντι για εμβολια δεν πας να κανεις καμμια μαγνητικη εγκεφαλου;

Δημοσ.

επειδη ειχε ληξει η προσφορα δεν το παρακολουθουσα το θεμα,τι εγινε ρε παιδια βγηκε ελλατωματικο το ps4?ειδα καλα?

στην αμερική είχε μεγάλο ποσοστό αποτυχίας. απο αυτούς που αφήσανε Review στο αμαζον αμερικής  το 40%  είχε ελλατωματική κονσόλα.

αν υποθέσουμε ότι αυτοί που είχαν σωστη κονσόλα δε μπήκαν να αφήσουν καθόλου Review ενώ αυτοί που πήραν χαλασμένη, να αφήσανε όλοι. τότε το 40% να πέφτει στο 20%? και πάλι ΤΡΑΓΙΚΟ!

εγώ πάντως τη δική μου την παραγγελεία λογικά θα την ακυρώσω. θα δω πως θα πάει και αυτή η εβδομάδα

η σόνυ βγήκε και έδωσε κάτι απαντήσεις μαλακίες. ότι το % είναι 0,4% και οτι το wii και το χβοχ είχαν πολύ μεγαλύτερο όταν είχαν βγει. και κάτι @@ριες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντι για εμβολια δεν πας να κανεις καμμια μαγνητικη εγκεφαλου;

μου φαινεται ηδη εχεις παρενεργειες αλλα εγραψα αλλα λες ειπαμε εγω δεν κανω εσυ εισαι φαν τους πανε κανε...

Επεξ/σία από takis1979
Δημοσ.

εχει πολυ πλακα πως τα χαφτουν τα παραμυθια μερικοι αλλα τι λεω αφου μας ψεκαζουν μαλλον δεν ξερω τι λεω αντε ρε ακυρωστε τι περιμενετε αλλα αλλα αφου δεν ξερω τι λεω μην ακυρωσετε......

στην αμερική είχε μεγάλο ποσοστό αποτυχίας. απο αυτούς που αφήσανε Review στο αμαζον αμερικής  το 40%  είχε ελλατωματική κονσόλα.

αν υποθέσουμε ότι αυτοί που είχαν σωστη κονσόλα δε μπήκαν να αφήσουν καθόλου Review ενώ αυτοί που πήραν χαλασμένη, να αφήσανε όλοι. τότε το 40% να πέφτει στο 20%? και πάλι ΤΡΑΓΙΚΟ!

εγώ πάντως τη δική μου την παραγγελεία λογικά θα την ακυρώσω. θα δω πως θα πάει και αυτή η εβδομάδα

η σόνυ βγήκε και έδωσε κάτι απαντήσεις μαλακίες. ότι το % είναι 0,4% και οτι το wii και το χβοχ είχαν πολύ μεγαλύτερο όταν είχαν βγει. και κάτι @@ριες.

πως το εβγαλες το 20% μας λες ?

Δεν μπορει να το διαβασα αυτο...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

frabz-WHAT-THE-FUCK-12f2ab.jpg

το διαβασες και προφανως δεν το καταλαβες και δεν θα στο εξηγησω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...