Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον ξεφορτωσανε τα χαλασμενα στο αμαζον... :whistle:

Ναι κι εμας θα μας φερουν τα καλα......! :lol:

η κονσόλα ειναι μάλλον τοστιέρα...

Αυτα που θα φερουν σ'εμας θα ειναι και καφετιερα!

Δημοσ.

Τέτοια διαβάζω και εκεί που ψηνόμουν για αγορά λέω καλύτερα να αρράξω για κανα χρόνο με την 560ti μου.

Δημοσ.

Λογικα καποιο software problem απο το rushed launch update θα φταιει,απο εβδομαδα θα εχει φτιαξει κατα την αποψη μου...

EDIT:Και επισης το ποσοστο αποτυχιας λενε οτι ειναι 0.4% οχι 40%...

Δημοσ.

καλα οκ λογικο ειναι να υπαρχουν μικροθεματακια και οντως μπορει να εγινε bricked απο fw update, δεν ειμαι fanboy αλλα αναμενόμενο ηταν, το θεμα ειναι να το διορθωσουν και να βαλουν καμια recovery πατεντα ωστε ακομα και αν βγαλει τετοιο θεμα να μπορεις να ξαναφλασαρεις το fw στην κονσολα και οχι να τρεχεις σαν τον βεγγο. Μην ξεχνατε οτι με το που το ανοιγεις ζηταει να κανει αμεσως fw update οποτε αν κατι δεν παει καλα εκει τοτε εχουμε θεματακι.

Δημοσ.

Παιδες αν καποιος δεν θελει το ps4 ας με εχει στα υποψη του ...ευχαριστω εκ των προτερων

Αν συνεχιστουν ετσι τα πραγματα μπορει να εισαι και ο πρωτος που θα παραλαβεις. :-D

Δημοσ.

κατι μου λεει οτι λογω των μπρικαρισμενων  Ps4... αν κανει κινηση η sony για ξεφλασαρισμα της κονσολας και ξανα φλασαρισμα απο την αρχη...θα ανοιξει μεγα παραθυρο για γρηγορο σπασιμο της απο τους hackers :-)

Δημοσ.

ρε ηρεμα που θα ακυρωσουμε εδω πεθαινε και καλα κοσμος απο τον η1ν1 και το εμβολιο δεν το καναμε μην ακουτε τπτ

Δημοσ.

Λογικα καποιο software problem απο το rushed launch update θα φταιει,απο εβδομαδα θα εχει φτιαξει κατα την αποψη μου...

EDIT:Και επισης το ποσοστο αποτυχιας λενε οτι ειναι 0.4% οχι 40%...

μπες να δεις τις αξιολογήσεις που έχει στο αμαζον com.

κοντα στις 1000 και νούμερο 40% του δίνει 1 αστέρι λόγω Hardware failure. Εϊναι πολυ αξιόλογη στατιστική ερευνα.

• Like 1
Δημοσ.

μπες να δεις τις αξιολογήσεις που έχει στο αμαζον com.

κοντα στις 1000 και νούμερο 40% του δίνει 1 αστέρι λόγω Hardware failure. Εϊναι πολυ αξιόλογη στατιστική ερευνα.

Ναι άλλα το θέμα είναι και πόσα πουλησανε. Αν δώσανε 50.000 ps4 και μπήκαν οι 350 που είχαν πρόβλημα να αφήσουν ενα αστερακι και οι υπόλοιποι 49.500 παιζουν απροβληματιστα και δεν γραφουν τιποτα τοτε έχουμε διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...