Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς; Εδώ ακόμα τίποτα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Tέλειο φίλε, άψογο, προχθες παρήγγειλα σήμερα παρέλαβα... :P

Πέρα απο την πλάκα τουλάχιστον 100 μέρες θέλουμε ακόμη...

• Like 4
Δημοσ.

σορρυ για το οφ αλλά ποιό είναι το βιντεάκι που ποσταρε ο Βασίλης; Είναι από το smartphone και δεν μπορώ να το βρω

Δημοσ.

Tέλειο φίλε, άψογο, προχθες παρήγγειλα σήμερα παρέλαβα... :P

Και σε μένα έφτασε πριν λίγο, ένα έχω να πω μόνο,god of war 5:the art of trolling. ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.

Πέρα απο την πλάκα τουλάχιστον 100 μέρες θέλουμε ακόμη...

Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς; Εδώ ακόμα τίποτα.

Sent from my iPhone using Insomnia

μεγάλε η κονσόλα βγαίνει μεσα στο νοέμβρη, Preorders κάναμε τώρα.

Δημοσ.

μεγάλε η κονσόλα βγαίνει μεσα στο νοέμβρη, Preorders κάναμε τώρα.

Εσείς το παραγγείλατε με το alien vs preorder. Εγω το πήρα με το god of war, γι ´αυτό παρέλαβα.
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι, ρε αρχηγέ, και στην κεντρική αποθήκη τι το κάνουν, το κρατάνε για πάντα; Ή μόλις επιστραφεί προωθείται σε τοπικά καταστήματα ή ξαναμπαίνει προς πώληση στο internet;

Πολύ το ψειρίζουμε το θέμα, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Κάποιοι έβαλαν προπαραγγελία με κάρτα και μπορεί να το αγοράσουν ή μπορεί να ακυρώσουν την προπαραγγελία, ενώ κάποιοι άλλοι βάλαμε προπαραγγελία με αντικαταβολή και μπορεί να αγοράσουμε ή μπορεί να ακυρώσουμε.

Δεν ήξερα ότι όταν βάζω προπαραγγελία πρέπει παράλληλα να υπογράφω και ιδιωτικό συμφωνητικό ότι δεν θα την ακυρώσω. Έλεος.

Είπα εγώ τίποτα τέτοιο; Εσύ άρχισες να λες οτι "ο Κωτσόβολος θα κερδίσει χρήματα αν εγώ δεν παραλάβω αυτό που παράγγειλα"  :-)

Εγώ λέω οτι ένα 40% minimum δεν θα παραλάβει ποτέ. Αυτό κάνει την παραγγελία πολύ σύντομη σε διάρκεια, γιατι δίνει την δυνατότητα να προ-παραγγέλνει κάποιος με αέρα. Δεν κάνει flame o φίλος παραπάνω, την αλήθεια λέει.

YΓ. ps3 μεταχειρισμένο θέλει κανείς; B)

• Moderators
Δημοσ.

Είπα εγώ τίποτα τέτοιο; Εσύ άρχισες να λες οτι "ο Κωτσόβολος θα κερδίσει χρήματα αν εγώ δεν παραλάβω αυτό που παράγγειλα"  :-)

Δεν είπα αυτό. Ή μάλλον δεν το έδωσα να γίνει σωστά αντιληπτό. Εννοούσα ότι και να ακυρωθούν οι παραγγελίες δεν τρέχει και τίποτα σημαντικό, αφού τα κομμάτια που θα ακυρωθούν θα τα μεταπωλήσουν στην κανονική τους τιμή.

Εγώ λέω οτι ένα 40% minimum δεν θα παραλάβει ποτέ. Αυτό κάνει την παραγγελία πολύ σύντομη σε διάρκεια, γιατι δίνει την δυνατότητα να προ-παραγγέλνει κάποιος με αέρα. Δεν κάνει flame o φίλος παραπάνω, την αλήθεια λέει.

Στο bold μάλλον ήθελες να πεις «προσφορά». Ενιγουέι.

α)Οι προπαραγγελίες σε όοοοολον τον πλανήτη, με όποιον τρόπο πληρωμής και να επιλέξει ο αγοραστής, ακυρώνονται οποτεδήποτε το θελήσει ο αγοραστής (μέχρι να λάβει το προϊόν στα χέρια του τουλάχιστον). Δεν δεσμεύεται κανείς ότι θα αγοράσει σίγουρα. Και με τη χρεωστική μου να έβαζα την προπαραγγελία στον Κωτσόβολο, πάλι θα μπορούσα να την ακυρώσω. Δεν καταλαβαίνω πως το αν επέλεγα να πληρώσω με χρεωστική θα με εμπόδιζε να ακυρώσω ένα προϊόν που έχω παραγγείλει.

β) Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν ο μόνος τρόπος πληρωμής ήταν η πιστωτική/χρεωστική, τότε η προσφορά θα κράταγε πάνω από μία μέρα; Εγώ σου λέω ότι αυτή τη συγκεκριμένη προσφορά, με το PS4 να είχε την καλύτερη τιμή στην Ευρώπη τη δεδομένη στιγμή, δεύτερη μέρα δεν την ξανάβλεπες σε καμία περίπτωση. Εγώ προσωπικά και πάλι θα έκανα την προπαραγγελία αν ο τρόπος πληρωμής ήταν αποκλειστικά η κάρτα και πάλι θα υπήρχε ενδεχόμενο να την ακυρώσω αν το αποφάσιζα. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες «αέρας». Και την κάρτα να δώσεις, και πάλι «αέρας» είναι, δεν μπορούν να σε χρεώσουν αν δεν κυκλοφορήσει το προϊόν.

Δημοσ.

Καμία σχέση. Δεν θα έχουν κέρδος γιατί μπορούν να προμηθευτούν όσα κομμάτια θέλουν δεν είναι Limited. Οπότε δεν υπάρχει όριο κομματιών στο πόσα θα πουλήσουν.

Επίσης, δεν γνωρίζεις τον τρόπο διανομής των κομματιών που πουλιούνται μέσω internet. Aν δεν αγοραστεί ένα κομμάτι, ξαναεπιστρέφει στην κεντρική αποθήκη, γιατί απο εκεί έρχεται. Δεν μπορείς να παραγγείλεις απο internet και να παραλάβεις κομμάτι αποθήκης τοπικού καταστήματος.

Και όμως είναι Limited. Πριν αρκετές μέρες βγήκε η Sony και ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι όλοι όσοι προπαραγγείλουν PS4 θα το παραλάβουν κι όλας...

Δημοσ.

Αν το εχω κλεισει στην τιμη των 344 και το παρω μετα απο 3 μερες απο τον αλλο που το εκλεισε στην τιμη των 400ευρο δεν θα με πειραζε να περιμενω και λιγο

Το οτι εκλεισε η προσφορα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα δειχνει καπως και τι προπαραγγελιες ειχε ο κωτσοβολος πριν την προσφορα αυτη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...