Προς το περιεχόμενο

DELOCK pcie > 2 x ext. USB3.0 , 2 x int. SATA 6 Gb/s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα την κάρτα pci express επειδή η μητρική P6T της ASUS δεν έχει SATA 3. Αγόρασα έναν SSD SATA 3 τον σύνδεσα και είδα ότι στο BIOS δεν τον αναγνωρίζει ενώ μέσα από τα windows τον βλέπει κανονικά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

Δημοσ.

Αγόρασα την κάρτα pci express επειδή η μητρική P6T της ASUS δεν έχει SATA 3. Αγόρασα έναν SSD SATA 3 τον σύνδεσα και είδα ότι στο BIOS δεν τον αναγνωρίζει ενώ μέσα από τα windows τον βλέπει κανονικά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

Δημοσ.

Καπου μεσα στο bios πρεπει να έχει επιλογη για boot from pcie λογικα....

Αλλα γτ δεν τον συνδεσες πανω σε sata2 ... σε καθημερινη χρηση δεν θα εβλεπες διαφορες σε σχεση με sata3 ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σύνδεσα σε SATA 2 και έκανα μέτρηση με προγραμματάκι και μου έβγαλε ταχύτητα γύρω στα 110 ενώ στο SATA 3 όταν την σύνδεσα εβγαλε γύρω στα 350 και έμεινα. Όταν λες καθημερινή χρήση τι εννοείς; Μόνο κατά την εκίνηση του υπολογιστή ωφελείσε δηλαδή στο SATA 3; Θέλω να εγκαταστήσω τα windows 7 στον SSD. Από τι βλέπω εχούμε τον ίδιο επεξεργαστή τον 920.

Επεξ/σία από stefanos777
Δημοσ.

Ποιον ssd αγορασες γτ τα νουμερα που μου αναφέρεις είναι χαμηλα και στις δύο περιπτώσεις......

Εχεις ενεργοποιημένο το ahci απο το bios?

Αυτο που λεω έιναι ότι στη αισθηση που θα σου αφηνει το μηχάνημα κατα την χρήση δεν θα δεις διαφορες με το ματι... η διαφορα στις ταχυτητες μεταξυ sata2 και sata3 ειναι περισσοτερος ψυχολογικές και φαινονται μονο στα Benchmarks.... 

Δημοσ.

Ο SSD είναι της SAN DISK SDSSDP - 256G - G25.

Tο ahci ούτε το ήξερα να σου πω την αλήθεια.

Άμα πρέπει να το ενεργοποιήσω τότε θα το κάνω.

Ουσιαστικά η διαφόρα μεταξύ SATA 2 και SATA 3 ειναι ότι ανοίγει μόνο το λειτουργικό γρήγορα ε;

Δημοσ.

Ουτε στο ανοιγμα του λειτουργικο θα καταλαβεις διαφορα... μιλαμε για διαφορες 2-3 δευτερολεπτων τωρα  και δεν εξαρτάται μονο απο τον σκληρό, οποτε καταλαβαινεις....

Ναι για να έχεις μεγιστες δυνατες ταχύτητες πρεπει να το έχει γυρισμένο σε ahci απλα προσοχή να το γυρισεις πριν κανεις εγκατασταση λειτουργικου διοτι αν το γυρισεις αφου εχεις κανει εγκατασταση σε ide mode θα τρως bsod. 

Δημοσ.

Βιάστικα και το γύρισα και δεν ανοίγει τα 7 αλλά ο SSD που είναι συνδεδεμένος στην μητρική αλλά σε SATA 2 και έχει windows 8 άνοιξε κανονικά.

Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου φίλε μου.   

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...