Προς το περιεχόμενο

vita ή 3ds xl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω να πάρω μια από τις δυο αυτές φορητές κονσόλες αλλά δεν ξέρω ποια,κοιτάξτε να δείτε πως το σκέφτομαι θέλω πρώτα από όλα η κονσόλα να έχει πολλά arcade παιχνίδια και 3rd person μου αρέσουν επίσης και τα παιχνίδια τύπου σούπερ μαριο και little big planet ακόμα μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ τα pokemon αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα,μπορεί να μου αρέσουν τρελά για 1-2 μήνες και να κοιμάμαι και να ξυπνάω και να τα σκέφτομαι αλλά ξαφνικά σε μια μέρα μπορεί να τα βαρεθώ.Ακόμα μου αρέσουν οι δυο οθόνες του 3ds και το 3d αλλά μου αρέσουν και οι δυο μοχλοί του psvita και από όσα άκουσα για το 3ds xl και την μεγαλύτερη οθόνη πιστεύω ότι δεν θα έχει καθόλου καλή ανάλυση και γραφικά και δεν θέλω να πάρω μια κονσόλα που να έχει γραφικά ps1 και πίσω!θέλω να μου πείτε την γνώμη σας τι από τα δυο προτιμάτε και για ποιους λόγους και φυσικά τι μου προτείνετε και που στηρίζεται αυτήν την πρόταση.Α και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!!!

Δημοσ.

Κοιτα πας για 3ds μιας και το vita η sony το εχει παρατησει απ'οτι φαινεται.Και λεω 3ds γιατι εχει παιχνιδαρες και θα συνεχιζει να βγαζει.

super mario 3d land
luigis mansion 2
resident evil revelations

kid icarus uprising

fire emblem

donkey kong country

Καποια απο τα games που μπορεις να αγορασεις.
Βεβαια μην ξεχναμε και τα games που θα βγουν οπως zelda:link between worlds,profesor layton κτλπ.

Δημοσ.

Πήρα μόλις το 3DS XL. Δεν θα απογοητευτέις. Άσε που έρχονται και Pokémon X, Y.

Sent from my iPhone using Insomnia

Κοιτα πας για 3ds μιας και το vita η sony το εχει παρατησει απ'οτι φαινεται.Και λεω 3ds γιατι εχει παιχνιδαρες και θα συνεχιζει να βγαζει.

super mario 3d land

luigis mansion 2

resident evil revelations

kid icarus uprising

fire emblem

donkey kong country

Καποια απο τα games που μπορεις να αγορασεις.

Βεβαια μην ξεχναμε και τα games που θα βγουν οπως zelda:link between worlds,profesor layton κτλπ.

απο γραφικα ομως το 3ds xl πως παει?

χαλια φτανει καθολου τα γραφικα του vita?

Ποσα φραγκα διαθετεις? 

δεν ειναι ποσα χρηματα διαθέτω αλλα οπως σου ειπα θελω να μου προτείνεται μια απο τις δυο και για ποιο λογο

Δημοσ.

Αν θες καθαρά φορητή συσκευή εννοείται πως πας σε 3DS. Αν σκοπεύεις να τσιμπήσεις άμεσα PS4 όμως περίμενε να δούμε το bundle που φημήζεται στα 499€ μαζί με Vita.

Δημοσ.

Αν θες καθαρά φορητή συσκευή εννοείται πως πας σε 3DS. Αν σκοπεύεις να τσιμπήσεις άμεσα PS4 όμως περίμενε να δούμε το bundle που φημήζεται στα 499€ μαζί με Vita

για το bundle ξερω αλλα θελω καθαρα φορητό,μονο που κανενας δεν μου απαντησε για τα γραφικα του 3ds xl

Δημοσ.

3ds και απο μενα.ειχα psp αλλα δεν μου αρεσαν τα παιχνιδια που ειχε.ειμαι πιο arcade τυπος.

θα μου μιλησει κανεις για τα γραφικα του 3ds xl?

Δημοσ.

θα μου μιλησει κανεις για τα γραφικα του 3ds xl?

ενταξει δεν ειναι Ps vita αλλα με σχεση το 3ds το απλο βλεπεις πιο ωραια.απο εκει και περα καλα τα γραφικα του αλλα πιστευω πιο σημαντικο να σου αρεσουν τα παιχνιδια.σιγουρα δεν ειναι game boy advanced αλλα οταν παιζεις μαριο επειδη δεν ειναι κανα first person shooting μην περιμενεις οτι τα γραφικα θα ειναι τα super duper.σε arcade παιχνιδια τα πραγματα ειναι πιο simple.

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι Ps vita αλλα με σχεση το 3ds το απλο βλεπεις πιο ωραια.απο εκει και περα καλα τα γραφικα του αλλα πιστευω πιο σημαντικο να σου αρεσουν τα παιχνιδια.σιγουρα δεν ειναι game boy advanced αλλα οταν παιζεις μαριο επειδη δεν ειναι κανα first person shooting μην περιμενεις οτι τα γραφικα θα ειναι τα super duper.σε arcade παιχνιδια τα πραγματα ειναι πιο simple.

επειδή τωρα ετσι οπως μου τα λες δεν καταλαβαίνω ας βαλουμε μέτρο σύγκρισης το psp 3004 σε σχεση με αυτο,πως ειναι τα γραφικα

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα να τα δεις απο κοντα.θεωρω λιγο ανιση την συγκριση τους.apo psp θεωρω καλυτερο το 3ds σε γραφικα.απο το ps vita οχι .το Ps vita hardwarika ειναι much better.απλα για μενα το τι θα παρεις εχει να κανει πιο πολυ με τι παιχνιδια θα παιζεις παρα με τα υπολοιπα.οπως λενε zelda,mario δεν υπαρχουν στο psvita αλλα ουτε god of war sto 3ds.

Δημοσ.

επειδή τωρα ετσι οπως μου τα λες δεν καταλαβαίνω ας βαλουμε μέτρο σύγκρισης το psp 3004 σε σχεση με αυτο,πως ειναι τα γραφικα

Γιατι δεν βαζεις να δεις μονος σου ορισμενα βιντεακια στο Youtube να σου φυγει η απορια? Σε καθε περιπτωση το 3DS σε γραφικα ειναι μεταξυ GC-Wii ενω το PSV ειναι καπου μεταξυ Xbox (το πρωτο) και PS3. Το PSP ειναι αρκετα ποιο πισω σε σχεση και με τα δυο. 

Απο παιχνιδια ομως δυστυχως δεν υπαρχει συγκριση. Το 3ds ειναι μακραν κατα πολυ καλυτερο απο το PSV με το βασικοτερο ολων οτι τα παιχνιδια του 3DS δεν θα τα βρεις πουθενα αλλου. Το Vita δεν ειναι και -τοσο- ασχημο αλλα τα παιχνιδια του τα βρισκεις και οπουδηποτε αλλου και μαλιστα καλυτερα και φθηνοτερα.

Αν παντως δεν υπαρχει θεμα με το οικονομικο εγω προτεινω και τα 2. 

Δημοσ.

Γιατι δεν βαζεις να δεις μονος σου ορισμενα βιντεακια στο Youtube να σου φυγει η απορια? Σε καθε περιπτωση το 3DS σε γραφικα ειναι μεταξυ GC-Wii ενω το PSV ειναι καπου μεταξυ Xbox (το πρωτο) και PS3. Το PSP ειναι αρκετα ποιο πισω σε σχεση και με τα δυο. 

Απο παιχνιδια ομως δυστυχως δεν υπαρχει συγκριση. Το 3ds ειναι μακραν κατα πολυ καλυτερο απο το PSV με το βασικοτερο ολων οτι τα παιχνιδια του 3DS δεν θα τα βρεις πουθενα αλλου. Το Vita δεν ειναι και -τοσο- ασχημο αλλα τα παιχνιδια του τα βρισκεις και οπουδηποτε αλλου και μαλιστα καλυτερα και φθηνοτερα.

Αν παντως δεν υπαρχει θεμα με το οικονομικο εγω προτεινω και τα 2. 

δηλαδη τα γραγικα του 3ds xl δεν ειναι τοσο χαλια δηλαδη δεν σε κουραζουν τα παιχνιδια περνας ευχαριστα και με τα γραφικα και με τα παιχνιδια??

Δημοσ.

δηλαδη τα γραγικα του 3ds xl δεν ειναι τοσο χαλια δηλαδη δεν σε κουραζουν τα παιχνιδια περνας ευχαριστα και με τα γραφικα και με τα παιχνιδια??

ακριβως.ειπες την σωστη κουβεντα.δεν ειναι μαυρα χαλια τα γραφικα.το 3d αν θα σε βολεψει η οχι ειναι αλλη ιστορια.και εχει πολυ ευχαριστα παιχνιδια αν σε νοιαζουν arcade κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...