Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα σκληρό εξωτερικό φίλου ο οποίος ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Από ότι μου είπε απλά δεν τον έκανε ασφαλή κατάργηση. Ο σκληρός δεν εμφανίζεται στον "υπολογιστή μου" ούτε στο "finder" σε mac. Το λαμπάκι του επίσης δεν δουλεύει  και ούτε κάνει κάποιο θόρυβο. Αν ανοίξω το device manager σε win, εμφανίζεται κανονικά. Έχετε να προτείνετε κάτι μπας και σώσουμε τα αρχεία; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αποτι βλέπω , ο περιοχόμενος σκληρος ειναι με sata συνδεση.. οποτε τον ανοιγεις παιρνεις το σκληρο και τον συνδέεις ως εσωτερικο σε καποιο σταθεορ Pc...

H αποσυναρμολογηση γινεται βαση αυτού... 

Δημοσ.

Τον άνοιξα!! Τον συνέδεσα απευθείας με σατα αλλά τίποτα :/ Αν τον συνδέσω με κλειστό υπολογιστή, ανοίγοντας τον υπολογιστή κολλάει στο bios. Δοκίμασα να το συνδέσω με ανοιχτό υπολογιστή, συνδέω το ρεύμα πρώτα και κάνει ένα μικρό θόρυβο(μάλλον έχει χτυπήσει) και όταν συνδέω και το άλλο καλώδιο στην μητρική σταμάτάει ο θόρυβος αλλά δεν φαίνεται πουθενά, ούτε σε μακ, ούτε σε γουίντοους.

Δημοσ.

Αμα δεν τον αναγνωριζει στο bios, παπαλα ο δισκος. Παμε για αλλα... 

Και απο την επομενη φορα 2πλα και 3πλα back up στα σημαντικα μας αρχεια διοτι κανενας δισκος δεν μπορει να θεωρηθει 100% αξιοπιστος. 

Δημοσ.
Και απο την επομενη φορα 2πλα και 3πλα back up στα σημαντικα μας αρχεια διοτι κανενας δισκος δεν μπορει να θεωρηθει 100% αξιοπιστος. 

You can say that again.

Δημοσ.

Σοφες κουβεντες!!!!!!!

Τελικα μαλλον το εχουν οι seagate αυτο....εδω --> http://www.insomnia.gr/topic/496256-προβλημα-με-σκληρο-seagate/   ΚΑΙ  η δικια μου "ιστορια"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...