nek4d Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 στρατιγικής Το video που ανεβασες ειναι απο πολυ μετεγενεστερο παρομοιο παιχνιδι, καμια 10ρια χρονια μετα, αυτο που χαριζουν ειναι του 1989, τρεχει σε dosbox (δειτε τις οδηγιες που δινει η EA ειδικα γι'αυτο, εχει link στο account σας στο humble bundle), αν και δεν νομιζω να αξιζει συνολικα τον κοπο, το εδωσαν απλα για να λενε οτι κατι εξτρα εδωσαν. 1
eko13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Πολυ δυνατο πακετακι! Αφου ακομα και εγω που δεν πολυασχολουμαι με αυτα (εχω δυο παιχνιδια στιμ πληρωμενα μολις 1.98) το πηρα. Απλη απορια πρεπει να κανω redeem τους κωδικους ολους? Θα χαθουν αν δεν το κανω? Λεω να το κανω πιο μετα γιατι τωρα ειμαι διακοπες...
spartan29gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Πολυ δυνατο πακετακι! Αφου ακομα και εγω που δεν πολυασχολουμαι με αυτα (εχω δυο παιχνιδια στιμ πληρωμενα μολις 1.98) το πηρα. Απλη απορια πρεπει να κανω redeem τους κωδικους ολους? Θα χαθουν αν δεν το κανω? Λεω να το κανω πιο μετα γιατι τωρα ειμαι διακοπες... Και εγω συτην την απορια ειχα!!αλλα απο οτι μου ειπανε απο εδω μεσα!!!οτι δεν υπαρχει καπιο χρονικο περιθωριο τελικως.
spook Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Όχι δεν νομίζω να υπάρχει χρονικό περιθώριο και αν υπάρχει ίσως είναι για ένα χρόνο ή κάτι τέτοιο. 1
eko13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 καλου κακου τα εξαργυρωσα ολα, αλλα για να τα τρεξω θελω σκληρο! θελει πολυ πραμα!!
spook Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 άστα να πάνε και εγώ μόνο στο ssd έχω χώρο οι hdd είναι full ταινίες σειρές και προσωπικά αρχεία και μόνο crysis και burnout paradise έχω παίξει...
s2117 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Παιδιά το red alert 3 που με ψιλοενδιαφέρει,το γραφει ότι είναι locked.Θέλω να το αγοράσω για ένα φίλο να παίζουμε ονλάην διπλά μεταξύ μας.Πρέπει να πληρώσω 5$ για να το πάρω?Για μένα είχα πληρώσει λιγότερο,πριν εμφανιστεί και τώρα μου το έδωσε δώρο..ΥΓ.Μήπως αν από αυτό που έχω αγοράσει το βάλω μέσω origin εγώ και μέσω steam ο φίλος,παίξει?
spartan29gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 άστα να πάνε και εγώ μόνο στο ssd έχω χώρο οι hdd είναι full ταινίες σειρές και προσωπικά αρχεία και μόνο crysis και burnout paradise έχω παίξει... Παλι καλα που η υπηρεσια στιμ σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις εσυ ο ιδιος ποτε θα εγκαταστησεις τα παιχνιδια που αγορασες.Αντε να παρουμε κανα σκληρο για να μας φυγει το αγχος με την μικρη χωρητικοτητα του ssd.
alfas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το video που ανεβασες ειναι απο πολυ μετεγενεστερο παρομοιο παιχνιδι, καμια 10ρια χρονια μετα, αυτο που χαριζουν ειναι του 1989, τρεχει σε dosbox (δειτε τις οδηγιες που δινει η EA ειδικα γι'αυτο, εχει link στο account σας στο humble bundle), αν και δεν νομιζω να αξιζει συνολικα τον κοπο, το εδωσαν απλα για να λενε οτι κατι εξτρα εδωσαν. Δίκιο έχεις... δεν το είχα προσέξει!!!
nek4d Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δίκιο έχεις... δεν το είχα προσέξει!!! no problem. απλα το επισημανα για να μην αγορασει κανεις το bundle λογω αυτου του παιχνιδιου
overpower Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μπορω καποια keys να τα δωσω σε φιλο? Σιγουρα θα εχει απαντηθει απλα τωρα παω για υπνο
zorans Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εγω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον K_dinos !!!! 1
k_dinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εγω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στον K_dinos !!!! Να είσαι καλά φίλε μου! Και εγώ όμως από εδώ το έμαθα: http://www.insomnia.gr/topic/345863-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD/page-467
georsev Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μια ερωτηση..ποιο fps εκτος απο το bf3 ειναι το καλητερο για ιντερνετ multiplayer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα