johnnyman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 να σαι καλα αντωνη!απλα αγορασα το πακετο επειδη ηταν φτηνο και για καλο σκοπο.μονο το crysis 2 και bf3 ηθελα και ετσι τα υπολοιπα τα χαριζω σε παιδια που δεν τα εχουν παιξει η δεν μπορεσαν να παρουν το πακετο!! 1
Mikeasdf Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μπορώ να αγοράσω με Visa? Επίσης, το site είναι αξιόπιστο?
johnnyman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 με visa νομιζω μπορεις και ναι το site ειναι αξιοπιστο!!
alfas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Να κάνω μια ερώτηση; Βασικά είναι ερώτηση για steam αλλά θα ξέρετε σίγουρα να την απαντήσετε... Αφού δεν ασχολούμαι πολύ καιρό με το steam. Αφού πριν απο αυτά τα παιχνίδια που αγοράστηκσαν σήμερα είχα μονάχα το cm2013. Αυτά που παίζουμε υπάρχει κάπου το install τους, ωστέ να γλυτώουμε χρόνο μετά απο φορμάτ;
The__Blade Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 να σαι καλα αντωνη!απλα αγορασα το πακετο επειδη ηταν φτηνο και για καλο σκοπο.μονο το crysis 2 και bf3 ηθελα και ετσι τα υπολοιπα τα χαριζω σε παιδια που δεν τα εχουν παιξει η δεν μπορεσαν να παρουν το πακετο!! οπότε χρησιμοποίησες τον κωδικό π.χ. του origin εσύ και του steam άλλος για το ίδιο παιχνίδι;
johnnyman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ετσι γινεται φιλε μου ναι αλλα εγω κρατησα μονο το crysis 2 και το Bf3.
Silenzio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) παιδιά δεν υπάρχει ενα σημείο πριν την αγορά των παιχνιδιών που να επιλέγω πόσες φορές θέλω το κάθε παιχνίδι ? γιατι στην αρχικη σελίδα έχει ποσο και κατευθείαν πληρωμη με κάρτα !! αφού δώσω κωδικο κάρτας μετα επιλέγω ? άκυρο !! Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2013 από Silenzio
costas_pro Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Παιδιά όλα τα Games εχουν solo campaigns?
christs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 για δες εδω http://www.insomnia.gr/topic/495926-humble-origin-bundle-ίσως-το-καλύτερο-bundle-μέχρι-στιγμής/?p=52557729 Να σε καλα το εκανα τωρα δουλευει μια χαρα!! Mπορει καποιος να μου το εξηγησει πως φτιαχνεις αυτον τον eacore.ini φακελο, και τι βαζεις μεσα κτλ και σε μενα τον ασχετο? Ευχαριστω πολυ!!
johnnyman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 κατεβασε αυτο που σε δινω στο link και βαλτω στην επιφανεια εργασιας και μετα τρεξε το origin. http://rapidshare.com/files/2220906581/EACore.ini 2
spook Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 μάλιστα. ευχαριστώ για την ειδοποίηση. υπάρχουν κανονικά στο link που στέλνουν με email αφού κάνουμε την δωρεά μας. θα τα κάνω redeem άμεσα.
k_dinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Populous και Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising. Προτιμούσα το bulletstorm αλλά τι να κάνουμε.. Το Populous τι στο καλό είναι? Έχει ασχοληθεί κανείς?
spartan29gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 μάλιστα. ευχαριστώ για την ειδοποίηση. υπάρχουν κανονικά στο link που στέλνουν με email αφού κάνουμε την δωρεά μας. θα τα κάνω redeem άμεσα. Οταν πατας την επιλογη reddem σου εμφανιζει τα κλειδια για τις 2 υπηρεσιες?σωστα? Τωρα μπηκα στο ιμειλ μου και ειδα οτι τα 2 παιχνιδια αυτοματος προσθεστηκαν (χωρις καμια επιπλεον χρεωση) στην λιστα που ειχα αγορασει τα προηγουμενα παιχνιδια.
alfas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Populous και Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising. Προτιμούσα το bulletstorm αλλά τι να κάνουμε.. Το Populous τι στο καλό είναι? Έχει ασχοληθεί κανείς? στρατιγικής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα