jeanthira7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σας, Προσπαθώ εδώ και λίγο καιρό να δημιουργήσω ένα δίκτυο-AP που να κάνει το εξής: Η τοπική μου σύνδεση να μοιράζει το internet στην ασύρματη κάρτα που έχει το desktop μου το οποίο θα λειτουργεί ως Access Point και θα μοιράζει το internet στο κινητό μου. Η ασύρματη κάρτα μου είναι Asus wifi Solo, την έχω μετατρέψει μέσω το προγράμματος που έχει σε AP, υποτίθεται έχω επιλέξει ως ICS την τοπική σύνδεση που δίνει internet την οποία έχω κάνει και Κοινόχρηστη, δεν έχω βάλει κωδικό. Το δίκτυο είναι ορατό από το κινητό μου, αλλά δεν υπάρχει η επιλογή "Σύνδεση", μόνο το "Αποθηκευμένο" και όλα τελειώνουν εκεί... Σημειοτέων καταλήγω σε αυτή τη λύση καθώς το router είναι σε άλλο σημείο και έτσι δεν μπορώ να έχω wifi.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 η καρτα σου η ασυρματη δεν νομιζω οτι μπορει να παιξει σαν repeater>δηλαδη να παιζει και σαν infrastructure με τον ρουτερ σου αλλα και σαν access point για το κινητο σου.υπαρχει καιτο connectify αλλα παλι δεν νομιζω οτι θα καταφερεις να παρεις ασυρματα και να δωσεις ασυρματα.μονο αν παρεις με καλωδιο και δωσεις μετα ασυρματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα