the marauder Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Παιδιά βοήθεια.Moυ ηρθαν τα κλειδια,εκανα λογαριασμο στο origin,βρηκα το παιχνιδι(σιμς)παταω το "ADD TO CART" αλλα που βαζω το κλειδι?Παρεμπιπτόντως ευχαριστω και τον TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δεν το αγοράζεις.Βρίσκεις μια επιλογή που λέει redeem code κάπως έτσι και βάζεις τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Σε μένα δουλεύει. Ενεργοποίησα 5 με steam και 3 που ήταν μόνο με origin. Μπορείς να τα ξαναενεργοποιήσεις και στο origin και να τα έχεις και στα 2 βασικά μπορείς τους 5 κωδικούς για origin να τους δώσεις σε κάνα φίλο σου, αν έχεις ήδη τα παιχνίδια στο steam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petsoukos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 $5 και από εμένα... To Battlefield 3 το έχω ήδη non-premium, γνωρίζει κανείς αν αυτό από το Bundle είναι για Premium; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Είναι το σκέτο. Εδώ και μια ώρα δεν έχω λάβει τίποτις... Έστειλα μήνυμα και περιμένω.... Δεν σου στέλνουν τα κλειδιά με email. Τα παίρνεις από το site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ισχύει για όσους έχουν δωρεάν λογαριασμό origin? επίσης παίζουν off line? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 το πηρα και εγω.μπραβο στην προσπαθεια παντως.τουλαχιστον δεν τα παιρνουν παλι οι κολλοσοi των video games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 ρε την Εα ,εχει φαει κραξιμο αλλα φοβερη προσφορα.Και ελεγα να αγορασω το battlefield 3 πριν μερες για 15 ευρω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο (γιατί το HB έχει συνδεθεί κυρίως με indy games) αλλά σίγουρα είναι το εντυπωσιακότερο. Ακόμα και το BF3 έχει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Παλικαρια μια τελευταια απορια!!τα κλειδια μπορουμε να τα κατεβασουμε οπωτε εμεις θελουμε απο τον λογαριασμο που εχουμε στο humble bundle?ευχαριστω. Ρωταω διοτι δεν εχω χωρο στον δισκο τον windows 8(εχω εναν 60ssd)και ειμαι στην φαση αποκτησεις νεου εσωτερικου(μηχανικου δισκου)για τα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 και να τα ενοεργοποιησεις οποτε θες μπορεις και αμα τα ενεργοποιησεις να τα κανεις install/uninstall οποτε θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 και να τα ενοεργοποιησεις οποτε θες μπορεις και αμα τα ενεργοποιησεις να τα κανεις install/uninstall οποτε θες Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο (γιατί το HB έχει συνδεθεί κυρίως με indy games) αλλά σίγουρα είναι το εντυπωσιακότερο. Ακόμα και το BF3 έχει μέσα.Προφανώς και τα indie games δεν είναι το καλύτερο Και επειδή εδώ ο σκοπός υποτίθεται ότι είναι η φιλανθρωπία, η επιλογή μεγάλων τίτλων θα βοηθήσει στο να έχει και καλύτερα αποτελέσματα ή προσπάθεια Οπότε όσο μισητή και να είναι η ΕΑ, στη προκειμένη περίπτωση έκανε πολύ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μπορείς να τα κάνεις όσες φορές θέλεις εγκατάσταση Λαθος. Το origin σου περιοριζει τον αριθμο εγκαταστασης σε 5 νομιζω. Αν το ξεπερασεις μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους για να στο αυξησουν. Το ξερω 10000% γιατι το εχω παθει με το nfs: hot persuit (2010) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Άρα έχω δίκιο; Δεν έχω βάλει Origin ακόμα. Στο Steam πάντως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα