Προς το περιεχόμενο

21.5" IPS ή 23" IPS για gaming σε 1900x1080?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις να στειλεις μια φωτο οπως εγω να δω σε τι επιπεδα bleeding εισαι?στειλε σε pm αμα θες.

Με ποιον τρόπο το έχεις κάνει?

Τι προβάλεις ?

Απλά την άνοιξες με σβηστό υπολογιστή?

Θα το ανεβάσω το βράδυ όμως γιατί τώρα είμαι εκτός σπιτιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή φωτογραφία που τράβηξα είναι από το κινητό.
Σε γενικές γραμμές δεν με ενοχλεί, μόνο κάτω αριστερά φαίνεται το light bleeding.

Αν δεν του δίνω σημασία δεν με ενοχλεί και είναι σαν να μην υπάρχει.
post-97830-0-85202100-1377249912_thumb.jpg

Κάτω δεξιά είναι ο κέρσορας από το πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα πως κλείνει?

Μου έσπασε τα νεύρα, ούτε με alt+cttl+delete δεν έκλεινε.

Πως το έκλεισες εσύ?

καλημερα!εχει βαλει κανεις αυμουτους εδω τους drivers για την 23EA63V?ειδα τωρα οτι εχει και color profile για τα windows μεσα.

http://www.lg.com/us/support-product/lg-23EA63V-P

Το είχα κατεβάσει κ'εγώ αλλά δεν είδα ότι έχει color frofile. Σαν να πέρασα  μονο το id της οθόνης μου φάνηκε !
Θα το τσεκάρω.

Επεξ/σία από venumis
  • Like 1
Δημοσ.

πατας escape να εμφανισει το παραθυρακι του προγραμματος και μετα πατα εκει που λεει exit DPT.εχει color profile αλλα δεν μου αρεσε(ειναι πολυ σκοτεινο και σαν πιο εντονο)και ετσι το εβγαλα,αφησα την οθονη stock οπως ειναι απλα με κατεβασμενη την φωτεινοτητα και το contrast.οσο για το θεμα της αλλαγης της οθονης η lg θα φερει για μενα ενα κομματι στο τελος του μηνα γιατι δεν υπαρχει stock καθολου.πολυ εξηπηρετικοι απο το τηλεφωνο και προθημοι να βοηθησουν!!τωρα ομως φοβαμαι μηπως η καινουρια εχει χειροτερο bleeding.παντως το καμμενο pixel που εχω τωρα κατω αριστερα δεν φενεται,μονο αμα κολλησεις την μουρη στην οθονη τελειως και παλι με δυσκολια.

Δημοσ.

Μπας κ εχεις καμία CRT οθόνη να κάνουμε ενα input lag τεστ?

Την τελευταία CRT που είχα την χάρισα και τώρα ψάχνω να βρω καμία CRT !!

Είναι το πρώτο πράγμα που είχα τους ενδοιασμούς μου για να πάρω IPS σε σχέση με το TN που είχα.και θεωρείται (που είναι κιόλας) πιο γρήγορο για παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...