Votritis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 την LG M2362D εχω.tv-monitor ειναι 1080p.απο εικονα ειναι πολυ καλη,δεν εχω παραπονο! .....τοτε γιατι θες να την αλαξεις?
Votritis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εγω σου προτεινω να μείνεις να με αυτη που εχεις προς το παρόν και να μαζέψεις παραπάνω χρήματα να πας σε ενα ποιο καλο μονιτορ των 250Ε+.
venumis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μήπως να αυξησετε το budget σας και να πάτε στο 27αρι x-star? [200 λιρες] Οφθαλμίατρος είσαι και ψάχνεις πελάτες? Εγω σου προτεινω να μείνεις να με αυτη που εχεις προς το παρόν και να μαζέψεις παραπάνω χρήματα να πας σε ενα ποιο καλο μονιτορ των 250Ε+. Δεν είναι ανώτερα τα ips στα 250€ τα ίδια είναι με αυτό που κοιτάει είναι.
johnnyman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 κατα 99% θα παω στο 23αρι γιατι αργοτερα αμα παρω μεγαλυτερο γραφειο να ειμαι καλυμενος μη με φενεται μικρη μετα!!
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Οφθαλμίατρος είσαι και ψάχνεις πελάτες? . Οχι. Θα έπρεπε;
venumis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Οχι. Θα έπρεπε ; Δεν χρειάζεται να κάνουμε κουβέντα, κατάλαβες τον υπαινιγμο.
johnnyman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 παιδια πηρα σημερα τελικα την lg 23EA63V.πολυ ωραια οθονη,τελεια χρωματα αλλα κατω αριστερα σε μαυρο φοντο εχει light bleeding και φενεται αρκετουτσικα ειδικα σε σκοτεινα games πχ,metro LL.περα απο αυτο εχει και ενα καμμενο pixel πρεπει να ειναι στο ιδιο σημειο.εχει διαφανες χρωμα αλλα πρεπει να κολλησεις την μουρη επανω στο μονιτορ για να το δεις.τι προτεινεται να κανω?το κουτι το πεταξα ο μ.........ς.
venumis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το κουτί δεν το πετάνε αμέσως. Εχει εγγυηση για καμμένο pixel. Να την πας πίσω, το γεγονός οτι δεν υπάρχει η αρχική συσκευασία δεν πρέπει να επηρεάζει γιατι δεν την πας για αλλαγή αλλά για αντικατάσταση λόγο προβλήματος. Το light bleeiding είναι "προνόμιο" του Led backlight και σε κάποια IPS είναι πιο έντονο.
johnnyman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 τελικα απο το καταστημα που την πηρα θελουν και το κουτι και δεν γινεται γιατι με λενε πρεπει να την στειλουν πισω για να την πληρωθουν,ε μετα πηρα τηλ στην lg και θα ερθει αυριο ατομο να με φερει καινουρια.υπαρχει περιπτωση αυτην που θα φερουν να μην ειναι καινουρια και να ειναι τπτ ανακατασκευασμενη?
Votritis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 παιδια πηρα σημερα τελικα την lg 23EA63V.πολυ ωραια οθονη,τελεια χρωματα αλλα κατω αριστερα σε μαυρο φοντο εχει light bleeding και φενεται αρκετουτσικα ειδικα σε σκοτεινα games πχ,metro LL.περα απο αυτο εχει και ενα καμμενο pixel πρεπει να ειναι στο ιδιο σημειο.εχει διαφανες χρωμα αλλα πρεπει να κολλησεις την μουρη επανω στο μονιτορ για να το δεις.τι προτεινεται να κανω?το κουτι το πεταξα ο μ.........ς. Και σε εμένα υπαρχει ενα backlight bleeding κατω αριστερά το οποίο αντιλαμβανομαι έντονα οταν βλέπω ταινιες και εχουν σκοτινα πλάνα ,αλλα γενικά λιγο πολύ πάντα υπαρχει υπαρχει στις led οθονες.
johnnyman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 οριστε και μια φωτο.οπως ειπα υπαρχει περιπτωση αυτην που θα φερουν να μην ειναι καινουρια και να ειναι ανακατασκευασμενη?
venumis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δεν σε απασχολεί αυτό αν η οθόνη είναι οκ. Έτσι και αλλιώς έχεις εγγύηση. Αν είναι κάτι καινούριο το καταλαβαίνεις.ζελατινες,αυτοκόλλητα, συσκευασία κτλ Αυτό που δείχνεις στην φωτογραφία είναι back light bleeding και όπως σου είπαμε πιο πάνω οφείλεται στην τεχνολογία του Led. 1
johnnyman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 παντως πρεπει να παιζει πολυ απο οθονη σε οθονη γιατι ενας φιλος που εχει ιδια εχει ελαχιστο.οποτε αμα εχει και η καινουρια δεν θεωρηται σαν προβλημα ε?
venumis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ναι παίζει από οθόνη σε οθόνη. Είναι θέμα τύχης. Που την έχεις την φωτεινότητα? Από το εργοστάσιο έρχεται στο 100! Εγώ την έχω στο 50 βάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα