Προς το περιεχόμενο

21.5" IPS ή 23" IPS για gaming σε 1900x1080?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την LG M2362D εχω.tv-monitor ειναι 1080p.απο εικονα ειναι πολυ καλη,δεν εχω παραπονο!

.....τοτε γιατι θες να την αλαξεις?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω να μείνεις  να με αυτη που εχεις προς  το παρόν   και να μαζέψεις παραπάνω χρήματα  να πας σε ενα  ποιο καλο μονιτορ των 250Ε+.

Δημοσ.

Μήπως να αυξησετε το budget σας και να πάτε στο 27αρι x-star?

[200 λιρες]

Οφθαλμίατρος είσαι και ψάχνεις πελάτες?

Εγω σου προτεινω να μείνεις να με αυτη που εχεις προς το παρόν και να μαζέψεις παραπάνω χρήματα να πας σε ενα ποιο καλο μονιτορ των 250Ε+.

Δεν είναι ανώτερα τα ips στα 250€ τα ίδια είναι με αυτό που κοιτάει είναι.

Δημοσ.

κατα 99% θα παω στο 23αρι γιατι αργοτερα αμα παρω μεγαλυτερο γραφειο να ειμαι καλυμενος μη με φενεται μικρη μετα!! :P

Δημοσ.

παιδια πηρα σημερα τελικα την lg 23EA63V.πολυ ωραια οθονη,τελεια χρωματα αλλα κατω αριστερα σε μαυρο φοντο εχει light bleeding και φενεται αρκετουτσικα ειδικα σε σκοτεινα games πχ,metro LL.περα απο αυτο εχει και ενα καμμενο pixel πρεπει να ειναι στο ιδιο σημειο.εχει διαφανες χρωμα αλλα πρεπει να κολλησεις την μουρη επανω στο μονιτορ για να το δεις.τι προτεινεται να κανω?το κουτι το πεταξα ο μ.........ς.

Δημοσ.

Το κουτί δεν το πετάνε αμέσως.

Εχει εγγυηση για καμμένο pixel.

Να την πας πίσω, το γεγονός οτι δεν υπάρχει η αρχική συσκευασία δεν πρέπει να επηρεάζει γιατι δεν την πας για αλλαγή αλλά για αντικατάσταση λόγο προβλήματος.

Το light bleeiding είναι "προνόμιο" του Led backlight και σε κάποια IPS είναι πιο έντονο.

Δημοσ.

τελικα απο το καταστημα που την πηρα θελουν και το κουτι και δεν γινεται γιατι με λενε πρεπει να την στειλουν πισω για να την πληρωθουν,ε μετα πηρα τηλ στην lg και θα ερθει αυριο ατομο να με φερει καινουρια.υπαρχει περιπτωση αυτην που θα φερουν να μην ειναι καινουρια και να ειναι τπτ ανακατασκευασμενη?

Δημοσ.

παιδια πηρα σημερα τελικα την lg 23EA63V.πολυ ωραια οθονη,τελεια χρωματα αλλα κατω αριστερα σε μαυρο φοντο εχει light bleeding και φενεται αρκετουτσικα ειδικα σε σκοτεινα games πχ,metro LL.περα απο αυτο εχει και ενα καμμενο pixel πρεπει να ειναι στο ιδιο σημειο.εχει διαφανες χρωμα αλλα πρεπει να κολλησεις την μουρη επανω στο μονιτορ για να το δεις.τι προτεινεται να κανω?το κουτι το πεταξα ο μ.........ς.

Και σε εμένα υπαρχει ενα backlight bleeding κατω αριστερά το οποίο αντιλαμβανομαι  έντονα οταν βλέπω ταινιες και εχουν σκοτινα πλάνα ,αλλα γενικά λιγο πολύ πάντα υπαρχει  υπαρχει στις led οθονες.

Δημοσ.

οριστε και μια φωτο.οπως ειπα υπαρχει περιπτωση αυτην που θα φερουν να μην ειναι καινουρια και να ειναι ανακατασκευασμενη?

post-226136-0-00037800-1377108795_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν σε απασχολεί αυτό αν η οθόνη είναι οκ.

Έτσι και αλλιώς έχεις εγγύηση.

Αν είναι κάτι καινούριο το καταλαβαίνεις.ζελατινες,αυτοκόλλητα, συσκευασία κτλ

Αυτό που δείχνεις στην φωτογραφία είναι back light bleeding και όπως σου είπαμε πιο πάνω οφείλεται στην τεχνολογία του Led.

• Like 1
Δημοσ.

παντως πρεπει να παιζει πολυ απο οθονη σε οθονη γιατι ενας φιλος που εχει ιδια εχει ελαχιστο.οποτε αμα εχει και η καινουρια δεν θεωρηται σαν προβλημα ε?

Δημοσ.

Ναι παίζει από οθόνη σε οθόνη. Είναι θέμα τύχης.

Που την έχεις την φωτεινότητα? Από το εργοστάσιο έρχεται στο 100! Εγώ την έχω στο 50 βάλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...