Προς το περιεχόμενο

21.5" IPS ή 23" IPS για gaming σε 1900x1080?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα διαφορα βιντεο και εικονες και δεν μου φενεται πολυ μεγαλη η διαφορα.θα ξενερωσω λες αμα παω σε 21.5?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια ειμαι σε διλλημα και δεν ξερω ποια απο τις 2 να παρω.21.5 η 23 ιντσες αναμεσα στην lg 22EA63V και lg 23EA63V. το βαθος του γραφειου ειναι 60 εκατοστα.αυτη που εχω τωρα ειναι 23αρα και σα να με κουραζει λιγο.τι προτινεται?ευχαριστω!

Ειχα πάρει την 21,5 τον Μαιο 150Ε ,επειδη ειχα  οριο 150Ε δεν σκεφτηκα να παω σε κάτι μεγαλύτερο.

​Σε καθαρά desktop χρήση πάντως εμένα με καλύπτει το μέγεθος ,μονο  οταν βλέπω ταινιες και απομακρύνομαι περισσότερο εκει μου φαίνεται κάπως μικρή.

Βεβαια τωρα εφόσον υπαρχει σε αυτα τα λεφτα η 23αρα λογικα θα έπαιρνα αυτη, αλλα οχι οτι η 21,5  ειναι κακη, και έμενα νομίζω θα με ζάλιζε αν ειχα μεσα στη μούρη μου μια μεγάλη οθόνη.

Ειναι ανάλογα τι  θες και τι όριο εχεις βάλει στα χρήματα, αν θες να βλέπεις και ταινιες απο κάποια απόσταση τοτε μινιμουν 23αρα αν θες μονο για κοντά τοτε την 21,5 δεν την βρίσκω μικρή.

• Like 1
Δημοσ.

για ταινιες δεν θελω οχι,μονο σερφαρισμα και gaming.απλα το γραφειο εχει 60 εκατοστα βαθος για αυτο το σκεφτομαι.

Δημοσ.

στο πλατος χωραει ανετα 90 εκατοστα ειναι.αυτη που εχω τωρα ομως η 23αρα σα να με κουραζει λιγο απο τετοια αποσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...