Προς το περιεχόμενο

21.5" IPS ή 23" IPS για gaming σε 1900x1080?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ καλη η ντελ,φυσικα καλυτερη απο αυτες που αναφερω, εκτος μπατζετ δε

εκτος αν περιμενω να αυξησω το μπατζετ αλλα μετα θα πρεπει να παω και σε καλυτερη καρτα γραφικων και παει λεγοντας...

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί αφού ίδια ανάλυση είναι.Για μένα καλυτερα να περιμένεις να μαζεψεις 30 ευρώ ακόμη να την πάρεις εκτός και αν ρη χρειάζεσαι άμεσα.

Δημοσ.

Και η Lg http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+23ea63v μια χαρα ειναι και τα υπολοιπα λεφτα τα δινεις καπου αλλου,ασε που αν μαζεψεις τα λεφτα για την dell,μετα μπορει να πεις ''ας μαζεψω παραπανω να παρω την http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+ultrasharp+u2412m που δεν απεχει πολυ''

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι η τρελη διαφορα που εχει η ντελ αλλα ειναι θεμα μπατζετ..δυστυχως,πολυ δυστυχως

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι την οθόνη την κρατάς για πολύ περισσότερο καιρό από οποιοδήποτε εξάρτημα του Η/Υ.

Και ολόκληρο tower να αλλάξεις σε 3 χρόνια, την οθόνη θα την κρατήσεις.

Οπότε για εμένα, καλύτερα να πάρεις την Dell με 188€.

30€ διαφορά είναι που είναι επένδυση για χρόνια ολόκληρα,

Αν ήταν για κάρτες γραφικών, θα σου έλεγα ότι δεν έχει σημασία, αφού σε 3 χρόνια όλες θα σέρνονται.

Η οθόνη όμως θα είναι εκεί και θα την βλέπεις κάθε μέρα... 

Δημοσ.

δλδ δεν με καλυπτουν οι lg που προαναφερα για gaming σε σχεση μe την dell?

ειναι τετοια η διαφορα τους στην απεικονιση και τετοια η διαφορα τους στα τεχνικα χαρακτηριστικα που η γνωμη σας ειναι οτι θα πρεπει να περιμενω να αυξησω το μπατζετ για να παρω την dell?

Δημοσ.

δλδ δεν με καλυπτουν οι lg που προαναφερα για gaming σε σχεση μe την dell?

ειναι τετοια η διαφορα τους στην απεικονιση και τετοια η διαφορα τους στα τεχνικα χαρακτηριστικα που η γνωμη σας ειναι οτι θα πρεπει να περιμενω να αυξησω το μπατζετ για να παρω την dell?

Σε καλύπτει και η LG.

Δημοσ.

Μια χαρά ποιοτική είναι η LG 23EA63

To πανελ που φοράει είναι πολύ καλό και έρχεται και καλιμπραρισμένη απο το εργοστάσιο.

Η διαφορά τιμής με την Dell είναι η ποιότητα της βάσης που είναι απο τις καλύτερες βάσης γενικώς και τα εξτρα που εχει η Dell.

Σαν πανελ δεν είναι καλύτερο απο της LG.

Ετσι και αλλιώς τα πάνελ η Dell απο την LG τα παίρνει.

Το αρνητικό που εχει 23ΕΑ63 ειναι η πραγματικά φτηνιάρικη βάση της γι'αυτο κιόλας πουλάει το συγκεκριμένο ips monitor σε τόσο χαμηλή τιμή.

Στα + της LG είναι και η εγγύηση zero pixel

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με αυτά που λέτε, αλλά να σας πω την εμπειρία μου..

Σαν βασική οθόνη στο σπίτι μου έχω την Eizo 2031W με PVA Panel και είναι ότι καλύτερο έχω δει σε οθόνη μέχρι στιγμής.

Όταν ήρθε η εποχή να πάρω οθόνη για 2ο pc σε άλλο σπίτι, ήμουν μεταξύ της LG IPS231 και της Dell 2311.

Είχα διαβάσει τα καλύτερα για την Dell, αλλά διάβασα ότι η Dell αγοράζει από την LG, είχε παντού καλές κριτικές, ήταν και από τις πρώτες Led IPS και όταν την βρήκα την LG σε προσφορά την πήρα.

Να πω την αλήθεια δεν είχε καμία σχέση με την Εizo που είχα συνηθίσει ούτε με την Dell που είχε πάρει ένας φίλος.

Τελικά βρήκα και την πούλησα και αγόρασα την Dell 2312 και είμαι μια χαρά τώρα.

Δεν θέλω να πείσω κανέναν για τίποτα, απλώς ανέφερα την ιστορία μου

Δημοσ.

παιδια ειμαι σε διλλημα και δεν ξερω ποια απο τις 2 να παρω.21.5 η 23 ιντσες αναμεσα στην lg 22EA63V και lg 23EA63V. το βαθος του γραφειου ειναι 60 εκατοστα.αυτη που εχω τωρα ειναι 23αρα και σα να με κουραζει λιγο.τι προτινεται?ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...