alexc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα τώρα τελευταία στο pc: Όταν ανοίγω το pc όλα γρήγορα και όμορφα μετά από λίγο αρχίζει να κολάει σαν τρελό για κανά 5λεπτο περίπου. Ανοίγω task manager και η χρήση σκληρού βρίσκεται στο 99%. Το περίεργο είναι οτι δεν έχει ανοίξει κάποια εφαρμογή και η περρισότερη κατανάλωση φαίνεται από το system ( 0.2mb/s ). Screenshot δεν πρόλαβα να βγάλω και με το HDSentinel έχει 100& απόδοση και 77% health. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω σχεδόν πάντα όταν ανοίξω το Steam και το μTorrent. Απλά φτάνει στο 99% και το pc σέρνεται. Που μπορεί να οφείλεται γιατί να είναι στα τελευταία του δεν φαίνεται από το HDSentinel, και είναι 1μιση χρονών pc. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μήπως εχεις κολλήσει κανα περίεργο πρόγραματάκι (trojan) και σου τρώει την ram , για κανε ενα scan και clean με malwarebytes και superantispyware. Ποιο λειτουργικό εχεις και ποσο ram ?
alexc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Από την ram δεν δείχνει να έχει θέμα σε κατανάλωση... Τουλάχιστον από τον task manager... 4gb έχω με win8 64bit...αθα το τσεκάρω με τα προγράμματα που μου είπες ευχαριστώ!
alexc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Κατέβασα τα προγραμματάκια έτρεξα scan βρέθηκαν 23 κακόβουλα και τα καθάρισα... Δυστυχώς όμως το πρόβλημα παραμένει...
SPANK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Για ανέβασε μια φωτογραφία με τις διεργασίες απο το task manager οταν και καλα ειναι στο 99 % να δουμε τι τρέχει
coolerman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα τώρα τελευταία στο pc: Όταν ανοίγω το pc όλα γρήγορα και όμορφα μετά από λίγο αρχίζει να κολάει σαν τρελό για κανά 5λεπτο περίπου. Ανοίγω task manager και η χρήση σκληρού βρίσκεται στο 99%. Το περίεργο είναι οτι δεν έχει ανοίξει κάποια εφαρμογή και η περρισότερη κατανάλωση φαίνεται από το system ( 0.2mb/s ). Screenshot δεν πρόλαβα να βγάλω και με το HDSentinel έχει 100& απόδοση και 77% health. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω σχεδόν πάντα όταν ανοίξω το Steam και το μTorrent. Απλά φτάνει στο 99% και το pc σέρνεται. Που μπορεί να οφείλεται γιατί να είναι στα τελευταία του δεν φαίνεται από το HDSentinel, και είναι 1μιση χρονών pc. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
alexc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Screenshots από task manager και HDSentinel:
WalkerSW Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ο δισκος δεν είναι και στη καλυτερη του κατασταση , οποτε φιλικη συμβουλη παρε Back up το συντομοτερο δυνατόν.... Τωρα το ποσοστο χρήσης ειναι λιγο δυσκολο να οφειλεται στη κατασταση του σκληρού αλλα ποτε δεν ξερεις.... μπορει το συστημα να προσπαθει συνεχώς να διαβασει δεδομενα τα οποια για κακη σου τυχη ειναι γραμμενα πανω σε καποιο απο τους κατεστραμένους τομεις του δίσκου.... οποτε δνε τα καταφερνει και συνεχιζει να προσπαθει με αποτελεσμα να γονατιζει το σύστημα..... 1
alexc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Οπότε κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε hardware έτσι?? φφ και τον έχω μόλις εναμιση χρόνο σχεδόν..
SPANK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δύσκολο και εμενα μου φαίνεται να οφείλεται αυτο το κόλημα στα 22 bad sectors που εχει ο δίσκος , εγω βασικά θα έκανα ενα format και αν δεις παλι οτι αμεσως μετα σου ξανα κανει το ίδιο ενω δεν εχεις πολλά προγράμματα επανω τοτε θα πήγαινα για αλλαγή τον δίσκο (ρώτα αν ισχύει ακομα η εγγύηση)
TheELF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αν το κάνει μόνο για κάνα 5λεπτο,δεν είναι από υλικό αλλά ποιο πιθανά από κάποιο update ή ποιο σαφές να ψάχνει για πράγματα που μπορεί να υπάρχουν ενημερώσεις για αυτά.Αυτή η διαδικασία δεν φαίνεται στο task manager. Όταν τρέχεις το steam ή και το torrent και κατεβάζεις μεγάλο όγκο εκεί είναι λογικό,μέσα σε κάποια πλαίσια,να έχεις καθυστέρηση.Και πολύ περισσότερο αν χρειαστεί να ελεγχθούν τα αρχεία μετά από διακοπή π.χ. (Τι Η/Υ είναι αυτός και έχει 200gb δίσκο, από μάνα; ; )
panos2171 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Για τσέκαρε αυτές τις 2 επιλογές. Αν είναι τικαρισμένες, ξετίκαρέ τες και τις 2.
alexc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ναι για 5 λεπτά το πολύ το κάνει και σε συγκεκριμένες στιγμές που ανέφερα παραπάνω... Θα κάνω λοιπόν ένα format... οι δυο επιλογές ήταν όπως στο screenshot τις ξετίκαρα...
alexc Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Καλημέρα και πάλι. Έκανα format χθες και αφού πήρε μισή μέρα ( καθόλου φυσιολογικό σε σχέση με άλλες φορές ) το pc σέρνεται πολύ χειρότερα απο πριν... Και αφού κατάφερα να ανοίξω τον task manager πάλι τα ίδια.. 100% χρήση από το τίποτα... Πάμε αποκλειστικά σε θέμα σκληρού έτσι?? Υπάρχει καμια περίπτωση με διαφορετικό λειτουργικό να έχω άλλ αποτελέσματα??
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Απο την αρχη εκανε μπαμ οτι εινια θεμα σκληρου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα