Hal9000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Νέο πληκτρολόγιο παρουσιάζει σήμερα η Microsoft, η οποία έχει μακρά ιστορία στη δημιουργία πληκτρολογίων και ποντικιών.Το νέο πληκτρολόγιο της Microsoft αποτελεί συνέχεια των εργονομικών πληκτρολογίων τα οποία παρουσιάζει η εταιρεία ήδη από το 1994 με τη σειρά Natural. Το Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό, με το χαρακτηριστικό "σπάσιμο" στη μέση το οποίο χωρίζει το πληκτρολόγιο στα δύο μέρη. Ο εργονομικός σχεδιασμός μιμείται τη φυσική θέση των καρπών όταν τοποθετούνται σε μια επίπεδη επιφάνεια. Με ασύρματη υποστήριξη, το Sculpt Ergonomic Keyboard είναι βελτιστοποιημένο για χρήση με τα Windows 8.x αν και δουλεύει και με τις άλλες εκδόσεις Windows. Διαθέτει κουμπιά για την εμφάνιση των Charms ενώ στο πακέτο υπάρχει και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο το οποίο "κολλάει" πάνω στο υπόλοιπο πληκτρολόγιο. Το Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα με τιμή $80 ενώ με $130 διατίθεται μαζί με το παραπάνω Sculpt Ergonomic Mouse το οποίο φέρει ειδικό κουμπί για άμεση πρόσβαση στο μενού έναρξης. Site: Windows Blog
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 άνετα θα έπαιρνα το keyboard... ...αν δεν είχα περάσει σε mechanical 3
kosmasgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super εργονομική τιμή!!!! Ms sucks. Logitech ftw (: 1
keepgoing Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Έβγαλε και άλλο ενα που δεν είναι τόσο "διαστημικό" και φαίνεται πολύ καλό.
Fulgore1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ενα λογο που να το προτιμησεις απο το CM Storm Trigger??? Κανενας Και το ποντικι 50$ επειδη εχει ενα μπλε κουμπακι,μαλιστα ....
gballas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 IBM Model M ftw Sent from my iPhone using Insomnia
ParhsG Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 +Οτι εχω παρει απο M$ εχει χαλασει παντως.Logitech και ποντικι εχω τιποτα δεν εχει παθει τοσο καιρο. Με την microsoft χρυσοπληρωμενα χαλαγαν σε λιγο καιρο εκτος απο τα πολυ basic τα παλαια που ηταν σκυλια.Τα logitech δε σπανε κιολας ενω τα ms με το παραμικρο σπαγαν τα ποδαρακια. Στο logitech τιποτα δεν εχει παθει. Οποτε φαινεται καλο αυτο αλλα δε ξερω ποσο θα κρατησει. Ειχα παρει το confort ποντικι της microsoft και το πλαστικο ειχε ξεχειλώσει σε λιγο καιρο..
s91066 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Από τότε που πήγα Natural, δεν άλλαξα. Αλλά κάποια στιγμή, αυτό που είχα στο γραφείο χάλασε μετά από 5 χρόνια... Πήρα ένα Logitech, έτσι για αλλαγή παρέα με ένα super ποντίκι MX 1000. Το ποντίκι έχει απίστευτα προβλήματα, αλλά είναι τρομερό -όταν δουλεύει- ενώ το πληκτρολόγιο μάπα. Η τιμή για αυτό το πληκτρολόγιο, λίγο τσιμπιμένη είναι...
prikismenos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Από τότε που πήγα Natural, δεν άλλαξα. Αλλά κάποια στιγμή, αυτό που είχα στο γραφείο χάλασε μετά από 5 χρόνια... Πήρα ένα Logitech, έτσι για αλλαγή παρέα με ένα super ποντίκι MX 1000. Το ποντίκι έχει απίστευτα προβλήματα, αλλά είναι τρομερό -όταν δουλεύει- ενώ το πληκτρολόγιο μάπα. Η τιμή για αυτό το πληκτρολόγιο, λίγο τσιμπιμένη είναι... Εγώ πήρα κάτι ηχεία logitech που ήταν μάπα. Να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία ή να την κρατήσω για το group therapy της Δευτέρας 1
knbsep Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εγώ πήρα κάτι ηχεία logitech που ήταν μάπα. Να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία ή να την κρατήσω για το group therapy της Δευτέρας Μάλλον απο τον ίδιο τα ψωνίσαμε γιατί και τα δικά μου μάπα βγήκαν...
qsis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 +Οτι εχω παρει απο M$ εχει χαλασει παντως.Logitech και ποντικι εχω τιποτα δεν εχει παθει τοσο καιρο. Με την microsoft χρυσοπληρωμενα χαλαγαν σε λιγο καιρο εκτος απο τα πολυ basic τα παλαια που ηταν σκυλια.Τα logitech δε σπανε κιολας ενω τα ms με το παραμικρο σπαγαν τα ποδαρακια. Στο logitech τιποτα δεν εχει παθει. Οποτε φαινεται καλο αυτο αλλα δε ξερω ποσο θα κρατησει. Ειχα παρει το confort ποντικι της microsoft και το πλαστικο ειχε ξεχειλώσει σε λιγο καιρο.. Αν και fanboy της logitech θα διαφωνήσω μαζί σου, μια χαρά σκυλιά είναι τα περιφερειακά της ms Ergonomic πληκτρολόγιο είχα πριν από πολλά χρόνια και πότε δε με βόλεψε και για 80 ευρώ μη μηχανικό απλά δεν παίζει, στα 30 άντε το πολύ 40 το συζητάμε για το συγκεκριμένο
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αν και fanboy της logitech θα διαφωνήσω μαζί σου, μια χαρά σκυλιά είναι τα περιφερειακά της ms Ergonomic πληκτρολόγιο είχα πριν από πολλά χρόνια και πότε δε με βόλεψε και για 80 ευρώ μη μηχανικό απλά δεν παίζει, στα 30 άντε το πολύ 40 το συζητάμε για το συγκεκριμένο Μπορω να διαφωνησω με την διαφωνια σου? Ποντικι + πληκτρολογιο (x6 + x5, 70 ευρω το καθενα) και τα 2 χαλασμενα. Απτην αλλη το g9 μου 4 ετων ακομα σκυλι
Fulgore1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Με εξαιρεση ισως το Sidewinder x4.Θετικο ειναι βεβαια τα 3 χρονια εγγυηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Απτην αλλη το g9 μου 4 ετων ακομα σκυλι τα οποία ξεφλουδίζουν
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 τα οποία ξεφλουδίζουν Η χοντρη "θηκη" μονο. Αν και κατι το ειχα κανει και το παθε, νομιζω οταν το καθαριζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα