Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε οopsss ή οπως αλλιως σε λενε, μπορω να σε βοηθησω αλλα δεν θα το κανω. Δεν αξιζει δηλαδη,καταλαβαινεις. Τσαμπα χρονος ρε παιδι μου,πως το λενε. Ετσι για να σκασεις.Μπουχαχαχεχιχο.

• Like 1
Δημοσ.

δε χρησιμοποιώ γιατι μια φορα κολησα ιο και δεν μ έδειξε τίποτα και ρώτησα κάτι πεδια π ασχολούνται κου μου είπε ενας οτι εχει να βάλει antivirus 4 χρονια 

και εγω εχω κανει εμβολιο για την ανεμοβλογια και εδω και 17 χρονια δεν επαθα .. Μα ακους τι λες ? Καταρχας ετοιχε μια φορα και ο φιλος κακο του κεφαλιου του κανει ... Βαλε ενα avg και ενα malware bytes...

edit: Eξηγησε μου σε παρακαλω τι σχεση εχει το θεμα σου με το overclocking και case modding .. φιλικα παντα.

edit 2: Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου να γραψεις σαν ανθρωπος 

• Like 1
Δημοσ.

δε χρησιμοποιώ γιατι μια φορα κολησα ιο και δεν μ έδειξε τίποτα και ρώτησα κάτι πεδια π ασχολούνται κου μου είπε ενας οτι εχει να βάλει antivirus 4 χρονια 

Ετσι! Επανασταση! Εναντια στο κατεστημενο των ηλιθιων antiviruses!

Αν τα πεδια ειναι και επιστημονικα, να ειναι 100% σιγουρος οτι η αποψη τους μετραει. 

Δημοσ.

Ετσι! Επανασταση! Εναντια στο κατεστημενο των ηλιθιων antiviruses!

Αν τα πεδια ειναι και επιστημονικα, να ειναι 100% σιγουρος οτι η αποψη τους μετραει. 

παιδια *

Δημοσ.

και εγω εχω κανει εμβολιο για την ανεμοβλογια και εδω και 17 χρονια δεν επαθα .. Μα ακους τι λες ? Καταρχας ετοιχε μια φορα και ο φιλος κακο του κεφαλιου του κανει ... Βαλε ενα avg και ενα malware bytes...

edit: Eξηγησε μου σε παρακαλω τι σχεση εχει το θεμα σου με το overclocking και case modding .. φιλικα παντα.

edit 2: Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου να γραψεις σαν ανθρωπος 

το εκανα αλα πάλι τα ίδια 

Δημοσ.

Πηγαινε σε τεχνικο να το δεις. Συγγνωνη κιολας αλλα με τόσο μεγαλη ελλειψη στην ελληνικη γλωσσα οσο και στα αγγλικά (φαντάζομαι) δε προκειται να κανεις τιποτα με ρυθμισεις κτλ. Κανείς δεν ειναι τελειος αλλα τουλαχιστον καποιοι προσπαθουν. Βουρ λοιπον για σερβις και ας κλειδωσει το θρεντ απο καποιον :).

Δημοσ.

κοιτα επειδη δεν προκειται να βγαλουμε ακρι , δεν βοηθας και εσυ .. μαλλον ειναι καλυτερα να το πας σε καποιο τεχνικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...