oopsss Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 θεθτ θεθτ Γα ν δυμαι πωσοι οτα τα χανοισ ν α α διβσης ατο του πωθτ Ποτε δεν εχω γραπσει ετσι απλος κανω ορθογραφικα λαθη
WalkerSW Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Απλώς έμαθες να γράφεις μόνο greeklish και τώρα βαριέσαι να κανείς έστω και την παραμικρή προσπάθεια να γράψεις Ελληνικά.
oopsss Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Απλώς έμαθες να γράφεις μόνο greeklish και τώρα βαριέσαι να κανείς έστω και την παραμικρή προσπάθεια να γράψεις Ελληνικά. προσπαθω αλα δεν τα καταφερνω και τοσο καλα οπος εσεις!!!
Antwni Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Είναι τόσο δύσκολο να βάλεις ορθογραφικό έλεγχο? Υπάρχουν τρόποι αλλά βαριέσαι.Όποτε ας συνεχίσουμε το τρολλάρισμα
oopsss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Είναι τόσο δύσκολο να βάλεις ορθογραφικό έλεγχο? Υπάρχουν τρόποι αλλά βαριέσαι.Όποτε ας συνεχίσουμε το τρολλάρισμα οκ τέλος πάντων θα το κανονίσω δηλαδή φταίει ο σκληρός δίσκος και τα καλώδια για το λάγκ άρα αλάζω σκληρό και καλώδια ?
Thanos1972 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 οχι αλλαζεις σκετο το καλωδιο και βλεπεις εαν συνεχισει να σου το κανει. 1
oopsss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 οχι αλλαζεις σκετο το καλωδιο και βλεπεις εαν συνεχισει να σου το κανει. οκ να αλάξω τα καλώδια δηλαδή από τον ενα σκληρο το καλωδιο να τον βαλω στο αλλο η να αγορασω ενα New ?
Thanos1972 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Τωρα ειλικρινα ειναι σαν να με ρωτας,εαν φτιαξω και ενα καλωδιο μονος μου,και το βαλω θα κανει δουλεια? λοιπον,δοκιμασε εαν ειναι ιδια τα καλωδια να αλλαξεις το καλωδιο για να δεις εαν φτιαξει το προβλημα.εαν δεν φτιαξει τοτε ειναι αλλου το προβλημα σου,εαν φτιαξει,μετα πας και αγοραζεις ενα για να αντικαταστησεις το χαλασμενο. 1
oopsss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Τωρα ειλικρινα ειναι σαν να με ρωτας,εαν φτιαξω και ενα καλωδιο μονος μου,και το βαλω θα κανει δουλεια? λοιπον,δοκιμασε εαν ειναι ιδια τα καλωδια να αλλαξεις το καλωδιο για να δεις εαν φτιαξει το προβλημα.εαν δεν φτιαξει τοτε ειναι αλλου το προβλημα σου,εαν φτιαξει,μετα πας και αγοραζεις ενα για να αντικαταστησεις το χαλασμενο. πάλη τίποτα τα άλαξα απο τον ενα σκληρο το εβαλα στον άλλον δηλαδή το λάγκ που εχω ειναι απο τον σκληρο ?
Antwni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 πάλη τίποτα τα άλαξα απο τον ενα σκληρο το εβαλα στον άλλον Το βλέπω...και είχα μια ελπίδα με τους τόνους... 2
oopsss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Το βλέπω...και είχα μια ελπίδα με τους τόνους... xaxaxax πρέπει να βάζω και τόνους ?
toavepa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν το πηγαινεις σε εναν τεχνικο να γλυτωσουν και τα παιδια την μυωπια ? Μια ταπεινη ερωτηση για ιους ,spyware , malware και λοιπα τον ελενξες? 1
oopsss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δεν το πηγαινεις σε εναν τεχνικο να γλυτωσουν και τα παιδια την μυωπια ? Μια ταπεινη ερωτηση για ιους ,spyware , malware και λοιπα τον ελενξες? δε χρησιμοποιώ γιατι μια φορα κολησα ιο και δεν μ έδειξε τίποτα και ρώτησα κάτι πεδια π ασχολούνται κου μου είπε ενας οτι εχει να βάλει antivirus 4 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα