Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρες άλλο sata σαν το κόκκινο που δείχνεις στο τελευταίο λινκ για να το αλλάξεις στον δίσκο.

νε οκ θα κοιταξω αλα πιτεμου που κολανε τα καλωδια στο λαγκ ? 

Δημοσ.

νε οκ θα κοιταξω αλα πιτεμου που κολανε τα καλωδια στο λαγκ ? 

Γιατί στο μήνυμα του hard disk sentinel γράφει «212 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible.»

Το lag που έχεις οφείλεται στο δίσκο σου ή στα καλώδια σύνδεσης με την μητρική. Όταν αλλάξεις τα καλώδια και βάλεις και τα παλιά windows που είχες τοτε θα είσαι σίγουρος για το τι φταίει.

Δημοσ.

ελληνικα τεσπα θα με χελπ ? ρε παιδια 

Οταν ανοιγω τον υπολογηστη μου πριν το καλως ορισατε ειναι μαυρη η οθονη  και δειχνει το βελακι

να γυρναει και μετα απο λιγο φευγει και καθεται λιγο στο σημειο καλως ορισατε ... και οταν παταω να ανοιξω το 

ιντερνετ η κανενα προγραμμα για ινσταλλ αργη λιγο μου ειπαν να δω χαρακτηριστικα απο τον σκληρο και ραμ για ερρορ θερμοκρασια κατι τετια και να ανεβασω pic και να καθαρισω επεξεργαστη καρτα γραφικων θυρες απο καρτα γραφικων-απο ραμ βασικα γενικο καθαρισμα αμα γνωριζει κανεις γιατι εχω λαγκ  και εχω κανει φορματ εχει περιπου μια εβδομαδα ειναι με υδροψυξη και δυσκολευομαι λιγο αν χρειαζεται καθαρισμα ας με πειτε βημα βημα γιατι ειναι πιο δυσκολο μου φενετε

εχει τπτ λαθος?

δεν μπορω καλυτερα ρε παιδια μποριτε να μου απαντησετε ?

Κουράστηκες να γράφεις ''σωστά''?

Μετά στο επόμενο ποστ τα γ&μησες όλα πάλι.

Απορώ γιατί του απαντάτε ακόμα...

Ειδικά εσύ isay :P

Θες να δεις που θα το πάει? :P

• Like 2
Δημοσ.

τη δλδ οποιος δεν ξερει ορθογραφια δν του απαντανε στο φορουμ ? ελεος δλδ 

Δεν είναι έτσι. Όποιος trollαρει ασύστολα τρώει γράψιμο και λίστα αγνόησης.

oopsss αλήθεια, πόσων χρονών είσαι; 14; 15;

Απορώ γιατί του απαντάτε ακόμα...

Ειδικά εσύ isay

Έχω μεγάλη καρδιά και έντονο αίσθημα αλληλεγγύης

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είναι έτσι. Όποιος trollαρει ασύστολα τρώει γράψιμο και λίστα αγνόησης.

oopsss αλήθεια, πόσων χρονών είσαι; 14; 15;

Έχω μεγάλη καρδιά και έντονο αίσθημα αλληλεγγύης

16 και φιλε μου δν τρολαρω απλος θελω χελπ 

Δημοσ.

16 και φιλε μου δν τρολαρω απλος θελω χελπ 

16 αλλα αν κρινω απο την ορθογραφια ακομη το Δημοτικο προσπαθουμε να βγάλουμε.... ετσι? 

Δημοσ.

16 αλλα αν κρινω απο την ορθογραφια ακομη το Δημοτικο προσπαθουμε να βγάλουμε.... ετσι? 

Aκου..... δν θελω να βρησω αλα εσι π εισαι μεγαλυτερος και καθεσε και με ειρονευεσε και κοροιδευισ ενα μηκροτερο σου  εισαι χηροτερος 2 λυκιου θα παω τορα δεν με νιαζη το σχολειο δν το γουσταρω παο αναγκαστηκα 

Δημοσ.

Και εμείς τι πρεπει να σου πούμε .. Μπράβο Κάλα κανεις?

Σε φόρουμ χωρίς βασική γραμματική και ορθογραφία δεν γίνεται να επικοινωνησεις. Ουτε καλά καλά στον εξω κοσμο δεν γίνεται.

Δημοσ.

Και εμείς τι πρεπει να σου πούμε .. Μπράβο Κάλα κανεις?

Σε φόρουμ χωρίς βασική γραμματική και ορθογραφία δεν γίνεται να επικοινωνησεις. Ουτε καλά καλά στον εξω κοσμο δεν γίνεται.

βλεπεις δν ξερω καλη γραματικη και πρεπι να καθεσε να ειρονευεσε και να κοροιδευις.... τουλαχιστον μπορις να μ πις προσπαθησε λιγο πιο πολυ δν βγαζω ακρι με τι μ λες κατι τετια οχι ακομα δημοτικο πας ετσι σε μαθανε εσενα να κοροιδευις και να ειρονευεσε ???

και με κατι λαθη που κανω δηλαδη δν μπορις να διαβασεις τη λες δλδ ?

Δημοσ.

. τουλαχιστον μπορις να μ πις προσπαθησε λιγο πιο πολυ δν βγαζω ακρι 

Στο είπα/με ήδη εδω και πολλα ποστ και με/μας εγραψες κανονικοτατα....

Οποτε απο εκει και περα ξερεις τι ακολουθει.....

Και όχι εγώ δεν μπορώ να διαβάσω τα ποστ... μου πέρνει τον τριπλασιο χρονο να καταλαβω σε σχεση με ένα νορμαλ ποστ. 

Δημοσ.

Στο είπα/με ήδη εδω και πολλα ποστ και με/μας εγραψες κανονικοτατα....

Οποτε απο εκει και περα ξερεις τι ακολουθει.....

Και όχι εγώ δεν μπορώ να διαβάσω τα ποστ... μου πέρνει τον τριπλασιο χρονο να καταλαβω σε σχεση με ένα νορμαλ ποστ. 

θεθτ θεθτ

Γα ν δυμαι πωσοι οτα τα χανοισ ν α α διβσης ατο του πωθτ :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...