Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι,  αν θέλεις να σέβεσαι τον εαυτο σου να γράφεις σωστα Ελληνικα

... και στην χειροτερη να βαλεις στον browser σου ένα ελεγκτή ορθογραφίας  μπας και σε βοηθησει λιγο να μαθεις να γράφεις 5 λεξεις και γλυτώσουν και εμας τα ματάκια μας. 

Μαμημενη γενια του fb και των greeklish.  

Δημοσ.

ελληνικα τεσπα θα με χελπ ? ρε παιδια 

Οταν ανοιγω τον υπολογηστη μου πριν το καλως ορισατε ειναι μαυρη η οθονη  και δειχνει το βελακι

να γυρναει και μετα απο λιγο φευγει και καθεται λιγο στο σημειο καλως ορισατε ... και οταν παταω να ανοιξω το 

ιντερνετ η κανενα προγραμμα για ινσταλλ αργη λιγο μου ειπαν να δω χαρακτηριστικα απο τον σκληρο και ραμ για ερρορ θερμοκρασια κατι τετια και να ανεβασω pic και να καθαρισω επεξεργαστη καρτα γραφικων θυρες απο καρτα γραφικων-απο ραμ βασικα γενικο καθαρισμα αμα γνωριζει κανεις γιατι εχω λαγκ  και εχω κανει φορματ εχει περιπου μια εβδομαδα ειναι με υδροψυξη και δυσκολευομαι λιγο αν χρειαζεται καθαρισμα ας με πειτε βημα βημα γιατι ειναι πιο δυσκολο μου φενετε

εχει τπτ λαθος?

δεν μπορω καλυτερα ρε παιδια μποριτε να μου απαντησετε ?

aggele που είχες πάει διακοπές και χάθηκες;

Οταν ανοιγω τον υπολογηστη μου πριν το καλως ορισατε ειναι μαυρη η οθονη  και δειχνει το βελακι

να γυρναει και μετα απο λιγο φευγει και καθεται λιγο στο σημειο καλως ορισατε ... και οταν παταω να ανοιξω το 

ιντερνετ η κανενα προγραμμα για ινσταλλ αργη λιγο μου ειπαν να δω χαρακτηριστικα απο τον σκληρο και ραμ για ερρορ θερμοκρασια κατι τετια και να ανεβασω pic και να καθαρισω επεξεργαστη καρτα γραφικων θυρες απο καρτα γραφικων-απο ραμ βασικα γενικο καθαρισμα αμα γνωριζει κανεις γιατι εχω λαγκ  και εχω κανει φορματ εχει περιπου μια εβδομαδα ειναι με υδροψυξη και δυσκολευομαι λιγο αν χρειαζεται καθαρισμα ας με πειτε βημα βημα γιατι ειναι πιο δυσκολο μου φενετε

εχει τπτ λαθος?

δεν μπορω καλυτερα ρε παιδια μποριτε να μου απαντησετε ?

Δημοσ.

(Θα προσπαθήσω να το παίξω υπεράνω)

Για πολλοστή φορά:

Η υδρόψυξη και ο καθαρισμός ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με τις καθυστερήσεις που εχεις. ΑΝ είχε πρόβλημα η υδρόψυξη θα έβλεπες ψηλές θερμοκρασίες. Μην αναφερθείς ξανά στην υδρόψυξη, εκτός αν θες να την καθαρίσεις για δικους σου λόγους.

Από εκεί και πέρα:

Οι καθυστερήσεις οφείλονται κυρίως στα παρακάτω:

• Προβληματική μνήμη - το memtest δεν εδειξε πρόβλημα
  • Προβληματικός δίσκος (βλ παρακάτω)
  • Προβληματικά windows (βλ παρακάτω)

Για περίπτωση προβληματικών windows.

Αν από τότε που έκανες καθαρή εγκατάσταση (format) των windows εχεις εγκαταστήσει προγράμματα και έχεις κανει windows updates, αυτά μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στις επιδόσεις. Ακόμα και τώρα να κάνεις format και μετά κολλήσεις κάποιο σοβαρό ιο (πχ από την εγκατάσταση κάποιου crack παιχνιδιου) το σύστημα σου μπορει να καθυστερει. Για μένα λοιπον, πάρε backup και κανε μια καθαρή εγκατασταση των windows (των ίδιων που είχες και πριν τα κολλήματα). Βάλε όλους τους drivers αλλά ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ή windows update. Παίξε με το σύστημα σου για 10-15 λεπτα κάνοντας επανεκκινησεις και ανοίγοντας προγράμματα. Κολλάει ή οχι;

Για την περίπτωση του προβληματικου δίσκου

Από την αρχή σου πρότεινα το hard disk sentinel αλλά εσυ επιμένεις να εχεις screenshot από το crystalDiskinfo. Από το κίτρινο στα c5 kai c6 εγώ καταλαβαίνω οτι κάτι δεν πάει καλά με τον δίσκο αλλά δεν δειχνει πολύ σοβαρό. Όμως στα δικά σου μάτια αυτή η απειροελάχιστη καθυστέρηση μπορεί να φαινεται αιώνας.

Άρα τι κάνεις τώρα:

Κατέβασε τη δοκιμαστική έκδοση του hard disk sentinel από http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_trial_setup.zip  και ανέβασε screenshot

Από το μήνυμα θα καταλάβεις και εσύ αν ο δίσκος εχει σοβαρό πρόβλημα ή αν πρέπει να κάνεις καθαρή εγκασταση των windows (βλ παραπάνω το γιατί)

Μια ακομα παρατήρηση: Να ξέρεις οτι με την παροδο του καιρου τα windows τείνουν να πηγαίνουν πιο αργα λόγω αναβαθμίσεων (των windows αλλά και αλλων προγραμμάτων όπως πχ το antivirus)

Συμπληρωμα:

Κατεβασε το hard disk sentinel και ανεβασε screen shot. Έτσι θα καταλάβεις και εσύ αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το δίσκο ή αν απλώς πρεπει να δοκιμάσεις μια καθαρή εγκατασταση των windows

Δημοσ.

Τορα την τελευτεα φορα το εκανα με πιρατικα .... αλα αμα τα κανις activate με προγραμα ?

αμα ειναι θα το κανω με γνησιο σδ απο ενα φιλο μου

τεσπα κατεβασα το προγραμα τι 8εσ να δω-να σ στλω ?

στον ενα σκληρο αυτο εδω μου βγαζει απο κατω Ο δίσκος βρήκε 3 κατεστραμένους τομείς κατά τον αυτοέλεγχο.

Υπάρχουν 3 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου.
212 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. 
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί.

Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια.
Δημοσ.

Που σε ρε Άγγελε, στείλε πάλι κανενα θεϊκό π.μ. Να γελάσουμε. ontopic τώρα για να μην μου το σβήσουν ο σκληρός σου δίσκος έχει πρόβλημα ανέβασε screenshot από το hard disk sentinel.

• Like 1
Δημοσ.

Το dvd recorder σου λογικα θα συνδεεται με sata καλωδιο.βγαλε το καλωδιο απο το dvd recorder εαν δεν εχεις αλλο sata και απο την μητρικη.βαλε τον στον δισκο σου ακριβως οπως ειναι το παλιο.κανε δηλαδη μια αλλαγη στα καλωδια τους και πες μας τι κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Το dvd recorder σου λογικα θα συνδεεται με sata καλωδιο.βγαλε το καλωδιο απο το dvd recorder εαν δεν εχεις αλλο sata και απο την μητρικη.βαλε τον στον δισκο σου ακριβως οπως ειναι το παλιο.κανε δηλαδη μια αλλαγη στα καλωδια τους και πες μας τι κανει.

εχω παλιο dvd recorder εχει σημασια ? συνδεεται με ενα πλατυ κητρινο καλωδιο και με ενα αλλο οπω συνδεοταν και οι παλιοι σκληροι δησκοι

αλα τη σημασια εχει αυτο θανο για το λαγκ ?

Δημοσ.

Βρε κανε το μια και πες μας,

εβγαλα τελειος το dvd recorder και το καλωδιο του δν κανι τετιο ειναι στο dvd http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia.htm?TOTAL_CATEGORY=IDE%20-%20SATA

τετιο ο σκληρος http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Cable-HDD-S-ATA-5-25-15-Pin-Bulk-535079B.htm

και περιπου τετιο εχει ο σκληρος http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/Konig-Flat-Cable-Serial-Ata-Corner-0-5%CE%9C-CABLE-236.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...