oopsss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Σβιστικε το αλλο ομγ τεσπα... ιμε αυτος με την υδροπσιξη,... αμα γνοριζετε κατι πιτε μ 1
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Κοίταξε σκληρό δίσκο (με το hard disk sendinel) και μνήμη με το ramtest Αν δεν εχεις στο παραπάνω πρόβλημα, μπορείς να κάνεις μια φρεσκια εγκατασταση των windows; Εκεί κολλάει; Επισης όπως σε ρώτησα και στο αλλο θεμα. Πότε κολλάει; Πως κολλάει; Τι συμπτώματα παρατηρείς; 1
oopsss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Οταν ανηγω τον υπολογιστη πρην τον καλος ορισατε ειναι μαυρι ι ο8ονι και το βελακι διχνι οτι φορτονι κ μετα λιγο αργι να ανιξι η επιφανεια εργασιας και οταν παταω να ανοιξη το ιντερνετ αργι λιγο .. δν παταω κ κατευθιαν ανιγη ειναι φισιολογικα τι πεζι χριαζεται π το ανεβασα ? εχει καμια εβδομαδα π εκανα φορματ
oopsss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 και τορα τεσταρω για ραμ isay τι γινετε ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 οχι Ιδια ορθογραφια, ιδιες αποριες.. Συμπτωση θα ναι Μα στο μυαλό μου είσαι; Glitch in the Matrix 2
oopsss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 ολα κομπλε αλα με τον υπολογιστη ενοω Μια χαρά, ευχαριστώ. Εσύ; τι γινετε με τον υπολογιστη ?
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 αλα με τον υπολογιστη ενοω Τι; Σου έγραψα παραπάνω. Όταν τελειώσεις τις δοκιμές πες μας ή ανέβασε τα αποτελέσματα. Το memtest θέλει να τρέξει για 1-2 ώρες, εσύ το έκανες μέσα σε 10 λεπτά; 1
oopsss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Τι; Σου έγραψα παραπάνω. Όταν τελειώσεις τις δοκιμές πες μας ή ανέβασε τα αποτελέσματα. Το memtest θέλει να τρέξει για 1-2 ώρες, εσύ το έκανες μέσα σε 10 λεπτά; ιδη στο 32-33% ειναι και μεχρι στιγμης 0 ερρορ οχχχ μ φενετε φαιλ εκι μ λει All unused ram δλδ ειναι αυται π δν χρισιμοπιηται πρεπι να το κανς All used ram ? ακιρο αλο προγραμα ιδα στο youtube τορα θα το κανω και 8α ανεβασω πικ
Fulgore1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μια χαρά, ευχαριστώ. Εσύ; ολα κομπλε αλα με τον υπολογιστη ενοω τι γινετε με τον υπολογιστη ? χαχααχαχ λιωνω 1
oopsss Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 αυτα μ εβγαλε περιμενα 2 ορες στο memtest και στο αλλο για τους σκληρους και εχει το πολλυ καμια εβδομαδα π εκανα φορματ αμα σημενι τιποτα για το λαγκ π εχει τον υπολογιστη μου πιτε μου μου ηπαν να καθαρισω επεξεργαστη καρτα γραφικων θιρες απο καρτα γραφικων-απο ραμ βασικα γενικο καθαρισμα
WalkerSW Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Καποιος στο μαθημα ορθογραφίας έκανε παρα πολλές κοπάνες... και τωρα τα μηνύματα του απλα δεν διαβάζονται.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα