soklhtos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 η πιο μεγαλη που υπαρχει και να εναι το ιδιο μεγεθος με τα 7,2ah ειναι η 7,5 που εχεις και η 8ah.δεν μπορεις να πας παραπανω μετα δεν θα χωραει μεσα.ναι γενικα φερνει καλες μαρκες και οχι Noname για αυτο και λιγο ακριβες τιμες.σιγουρα μπορεις να βρεις φτηνοτερες.πχ τα apc παλια φοραγαν csb .οταν ειχα παει μου ειχε δωσει csb. εδώ δεν συμφωνώ με αυτό που λες. και το λέω γιατί, το είχα ψάξει στο skroutz,gr και είδα μέχρι και 9ah. και κοίταξα μέγεθος και ήταν το ίδιο. τα κλασικά μεγέθη που έχουν σχεδόν 'όλα' είναι : Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 151 x 65 x 100 mm . και βρήκα και άλλες...
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Άλλο τι λέει το αυτοκόλλητο επάνω κι άλλο το τί πραγματικά είναι. Γιατί ο κινέζος μπορεί να σου φτιάξει και λογότυπο Ferrari πάνω σε μπαταρία. Δε σημαίνει ότι τη φτιάχνει η Ferrari... Και πολλά τροφοδοτικά για παράδειγμα λένε 750W και αν τα ανοίξεις μέσα δεν μπορούν να βγάλουν ούτε 350-400 καθαρά κλπ. CSB παρεπιπτόντως είναι από τις καλύτερες και πιό αξιόπιστες μπαταρίες. Όλα τα APC Smart-UPS (μέχρι πρότεινος) από το εργοστάσιο έρχονται με CSB.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 εδώ δεν συμφωνώ με αυτό που λες. και το λέω γιατί, το είχα ψάξει στο skroutz,gr και είδα μέχρι και 9ah. και κοίταξα μέγεθος και ήταν το ίδιο. τα κλασικά μεγέθη που έχουν σχεδόν 'όλα' είναι : Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 151 x 65 x 100 mm . και βρήκα και άλλες... δεν αμφιβαλλω .παντως εγω μεχρι τελευταια φορα που πηρα βρηκα μεχρι 8 ah.μετα ξερω οτι υπαρχουν 12 volt 12 ah αλλα εκει ειναι πιο μεγαλη,ειναι σαν 2 μικρες ενωμενες.στο ebay πραγματι βρηκα μονο μια που ηταν 12volt 9 ah στο μεγεθος της κανονικης.στο skroutz που κοιταξα επισης βρηκα μονο μια.τωρα αμα ειναι καμια custom πατεντα απο καμια μαρκα noname δεν ξερω.χρησιμο παντως που το ειδες.ελπιζω να καθιερωθει και να γινει και απο ποιο επωνυμες εταιρειες.αν μπορεις γραψε απο ποιες εταιρειες βρηκες.εγω ειδα απο powerkingdom και απο Ultramax.καμια απο τις 2 δεν ξερω. CSB παρεπιπτόντως είναι από τις καλύτερες και πιό αξιόπιστες μπαταρίες. Όλα τα APC Smart-UPS (μέχρι πρότεινος) από το εργοστάσιο έρχονται με CSB. πλεον τα καινουρια με την Lcd screen που πετυχα ερχονται με μια αλλη μαρκα που ηταν δυο λεξεις αλλα δεν μπορω να θυμηθω.power light δεν θυμαμαι.
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 δεν αμφιβαλλω .παντως εγω μεχρι τελευταια φορα που πηρα βρηκα μεχρι 8 ah.μετα ξερω οτι υπαρχουν 12 volt 12 ah αλλα εκει ειναι πιο μεγαλη,ειναι σαν 2 μικρες ενωμενες.στο ebay πραγματι βρηκα εστω και μονο μια που ηταν 12volt 9 ah στο μεγεθος της κανονικης. πλεον τα καινουρια με την Lcd screen που πετυχα ερχονται με μια αλλη μαρκα που ηταν δυο λεξεις αλλα δεν μπορω να θυμηθω.power light δεν θυμαμαι. Sun Light. Κι αυτές εξίσου καλές, απλά λίγο πιο φτηνές από τις CSB αν δεν απατώμαι.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Sun Light. Κι αυτές εξίσου καλές, απλά λίγο πιο φτηνές από τις CSB αν δεν απατώμαι. νομιζω δεν ηταν sunlight.δεν την ειχα ξανακουσει την μαρκα ενω την sunlight την ειχα ακουσει.τωρα δεν ειμαι σιγουρος.
yiannis71 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 εδώ δεν συμφωνώ με αυτό που λες. και το λέω γιατί, το είχα ψάξει στο skroutz,gr και είδα μέχρι και 9ah. και κοίταξα μέγεθος και ήταν το ίδιο. τα κλασικά μεγέθη που έχουν σχεδόν 'όλα' είναι : Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 151 x 65 x 100 mm . και βρήκα και άλλες... Στο mustek PowerMust 800 USB http://www.mustek.de/en/11/index.php/en/products/ups/ups-3/278-powermust-800usb/195-pm800usb του άλλαξα την χαλασμένη μπαταρία του με αυτήν εδώ http://www.ibatteries.gr/ups/fiamm-fg-series-12v-9ah-vrla.html σε τοπικό κατάστημα στα Χανιά στα 30 ευρώ . περισσότερες εντυπώσεις τον χειμώνα με τα blackout της ΔΕΗ.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 η 8ah που ειχα πετυχει νομιζω ηταν csb χωρις να ειμαι σιγουρος η τουλαχιστον πρεπει να ηταν καλη μαρκα. Στο mustek PowerMust 800 USB http://www.mustek.de/en/11/index.php/en/products/ups/ups-3/278-powermust-800usb/195-pm800usb του άλλαξα την χαλασμένη μπαταρία του με αυτήν εδώ http://www.ibatteries.gr/ups/fiamm-fg-series-12v-9ah-vrla.html σε τοπικό κατάστημα στα Χανιά στα 30 ευρώ . περισσότερες εντυπώσεις τον χειμώνα με τα blackout της ΔΕΗ. μαρκα πραγματι λιγο αγνωστη αλλα θα δεις στην πραξη ποσο θα αντεξει.και αρκετα φτηνη επισης.απλα αν ηταν κανα apc δεν θα εβαζα οτι μπαταρια να νε.τωρα σε Mustek.....
yiannis71 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 η 8ah που ειχα πετυχει νομιζω ηταν csb χωρις να ειμαι σιγουρος η τουλαχιστον πρεπει να ηταν καλη μαρκα. μαρκα πραγματι λιγο αγνωστη αλλα θα δεις στην πραξη ποσο θα αντεξει.και αρκετα φτηνη επισης.απλα αν ηταν κανα apc δεν θα εβαζα οτι μπαταρια να νε.τωρα σε Mustek..... Για το mustek οσο καιρό το είχα δεν ειχα κανένα παράπονο και θα ξανά αγόραζα τα προϊόντα της,ενώ με το MGE NOVA 600 AVR απλά ανεπαρκές http://www.insomnia.gr/topic/147082-mge-nova-600-avr/ Εχει χαλάσει και αυτουνού η μπαταρία του αλλά θα μάλλον θα μουχλιάσει στην αποθήκη μου.
Roger Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 δεν αμφιβαλλω .παντως εγω μεχρι τελευταια φορα που πηρα βρηκα μεχρι 8 ah.μετα ξερω οτι υπαρχουν 12 volt 12 ah αλλα εκει ειναι πιο μεγαλη,ειναι σαν 2 μικρες ενωμενες.στο ebay πραγματι βρηκα μονο μια που ηταν 12volt 9 ah στο μεγεθος της κανονικης.στο skroutz που κοιταξα επισης βρηκα μονο μια.τωρα αμα ειναι καμια custom πατεντα απο καμια μαρκα noname δεν ξερω.χρησιμο παντως που το ειδες.ελπιζω να καθιερωθει και να γινει και απο ποιο επωνυμες εταιρειες.αν μπορεις γραψε απο ποιες εταιρειες βρηκες.εγω ειδα απο powerkingdom και απο Ultramax.καμια απο τις 2 δεν ξερω. πλεον τα καινουρια με την Lcd screen που πετυχα ερχονται με μια αλλη μαρκα που ηταν δυο λεξεις αλλα δεν μπορω να θυμηθω.power light δεν θυμαμαι. Pouline εσυ που ασχολεισαι πολυ με μπαταριες να ξερεις οτι η 9αρα εχει ιδιες διαστασεις με την 7αρα.Απο εκει και πανω ειναι η δωδεκαρα η οποια ειναι πολυ μεγαλυτερη
veteranos123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 δεν αμφιβαλλω .παντως εγω μεχρι τελευταια φορα που πηρα βρηκα μεχρι 8 ah.μετα ξερω οτι υπαρχουν 12 volt 12 ah αλλα εκει ειναι πιο μεγαλη,ειναι σαν 2 μικρες ενωμενες.στο ebay πραγματι βρηκα μονο μια που ηταν 12volt 9 ah στο μεγεθος της κανονικης.στο skroutz που κοιταξα επισης βρηκα μονο μια.τωρα αμα ειναι καμια custom πατεντα απο καμια μαρκα noname δεν ξερω.χρησιμο παντως που το ειδες.ελπιζω να καθιερωθει και να γινει και απο ποιο επωνυμες εταιρειες.αν μπορεις γραψε απο ποιες εταιρειες βρηκες.εγω ειδα απο powerkingdom και απο Ultramax.καμια απο τις 2 δεν ξερω. Pouline έχω μια 9ah που έχει το ίδιο μέγεθος με μια 7.5ah που είχα. Η μάρκα leoch είναι καλή?
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Για το mustek οσο καιρό το είχα δεν ειχα κανένα παράπονο και θα ξανά αγόραζα τα προϊόντα της,ενώ με το MGE NOVA 600 AVR απλά ανεπαρκές http://www.insomnia.gr/topic/147082-mge-nova-600-avr/ Εχει χαλάσει και αυτουνού η μπαταρία του αλλά θα μάλλον θα μουχλιάσει στην αποθήκη μου. το Mge nova επιεικως για πεταμα.τα μισα χαλαγαν.το καπακι απο λευκο πανω γινοταν κιτρινο απο θερμοκρασια.τα μεγαλυτερα μοντελα ειχαν και φαν που δουλευε συνεχεια και ψιλο ακουγοταν.τωρα εγιναν eaton αλλα πιστευω τα ιδια χαλια θα ειναι.mge μονο τα ellipse ηταν κορυφη Ups Pouline εσυ που ασχολεισαι πολυ με μπαταριες να ξερεις οτι η 9αρα εχει ιδιες διαστασεις με την 7αρα.Απο εκει και πανω ειναι η δωδεκαρα η οποια ειναι πολυ μεγαλυτερη. οκ απλα δεν ειχα πετυχει 9αρα .ειχα πετυχει μεχρι 8 αρα.τωρα αν τις εβγαλαν πιο μετα δεν ξερω.ναι η 12 αρα ειναι σαν 2 των 7,2 στο περιπου.απλα ειχα δει μεχρι 8 που ηταν πραγματι το ιδιο μεγεθος. Pouline έχω μια 9ah που έχει το ίδιο μέγεθος με μια 7.5ah που είχα. Η μάρκα leoch είναι καλή? μαλλον οι 9αρες δεν βγαινουν απο γνωστες εταιρειες.απο εκει και περα μην αγχωνεσαι.τι κρατησει 2 χρονια η μπαταρια τι 3 για μια μπαταρια δεν εχει σημασια.το προβλημα ειναι οταν παιρνεις Ups που εχει πολλες μπαταριες πχ 2000va 3000va 5000va η οταν παιρνεις εξτρα battery pack που εχει θες καλες μπαταριες.επισης το παν ειναι να μην σου χασει τιποτα υγρα η να μην σου φουσκωσει.γιατι εχω δει φουσκωμενες Pb Μπαταριες μετα απο χρονια.ευτυχως οχι σε apc. τωρα για τα mustek κτλ απλα θεωρω οτι πληρωνεις παιρνεις.οπως και με κατι turbo x Που βλεπεις να μην κανει ουτε 1000 ευρω το 1000va.εκει καταλαβαινεις οτι κατι βρωμαει.και αρκετα Inform βλεπω να παιζουν εκει εξω.αλλα σε εταιρειες συνηθως αν δεν μιλαμε για τεραστια Ups εκει βλεπω apc 2000,3000,5000va. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα