doctor444 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Χαρακτηριστική ατάκα σε site σχετικό με το Fm--->έκαναν γκάλοπ ποια ομάδα θα πάρει ο καθένας και ανέλυαν και τον λόγο που θα την επιλέξουν....τύπος απάντησε σε post--->"A team that don't give a f$%& to financial fair play" ΠΕΘΑΝΑ.....εγώ στο demo που παίζω...το έχω σαν συνήθεια να παίρνω την Liverpool όταν πρωτοβγαίνει το manager κάθε χρονιά...μέχρι να πάω στην PSG...εκεί μιλάει το χρήμα....αν και από φέτος θέλει λογικά προσοχή στα "ψώνια" που κάνεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Του θείου μετά την πρώτη εβδομάδα σου λέει αντε γειά(κρασάρει)σύμφωνα με σχολια...το πιο φθηνό cd key αυτην την στιγμή πιο είναι?και τι είναι αυτά τα Regions με τα ηλεκτρονικά καταστήματα? http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2014-cd-key-compare-prices/ Γύρω στα 24 με 27 ευρώ, τα ακόμα φθηνότερα νομίζω πως είναι ρώσικες εκδόσεις που λογικά θα θέλουν ενεργοποίηση μέσω VPN κλπ. Εγώ το είχα πάρει στα 29 από g2a πριν 2 βδομάδες. Για την έκδοση του θείου κρατήστε μικρό καλάθι, θυμηθείτε ότι πέρσι έσπασε Μάη μήνα ενώ πρόπερσι τα cracked updates άργησαν πολλούς μήνες μέχρι να βγουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Ποτε κυκλοφορει το παιχνιδι? Δεν υπαρχει περιπτωση ακομα να δωσω 27 ευρω να γινουν τα περσυνα απλα ρωταω για να εχω μια ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Αύριο 31/10, αν και δεν είμαι σίγουρος ποια ακριβώς ώρα ξεκλειδώνει (δηλ. αν είναι τα μεσάνυχτα ή αργότερα μέσα στη μέρα). Απ' ότι φαίνεται δεν θα έχουμε τα φετινά αίσχη αλλά αν δεν ψήνεσαι να παίξεις άμεσα, δεν είναι κακή ιδέα να περιμένεις για να πέσει λίγο η τιμή ή/και για να διαβάσουμε περισσότερες κριτικές για το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως το demo ήδη κυκλοφορεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 μετά από αρκετά παιχνίδια πάντως στο demo Μπορώ να πω ότι η match engine είναι σαφώς πολύ καλύτερη από την περσινή αλλά ένα θεματάκι με το μαρκάρισμα υπάρχει ακόμη .... έχει τύχει άπειρες φορές ο αμυντικός να "κοιτάει "¨τον επιθετικό και να μην κάνει τπτ και να τον αφήνει ανενόχλητο να σουλατσάρει μέσα και έξω από περιοχή ... ααααα πολύ δοκάρι ρε παιδί μου (και εγώ και οι αντίπαλοι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultrobyr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 εχω κατι φιλους που λογω κακων αγγλικων το περιμενουν σαν παλαβοι στα ελληνικα και αυριο θα παρω πρωι πρωι 4-5 κομματια μαζεμενα...εστω και στα 40€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Αν έχετε σκοπό να το λιώσετε, όσα λεφτά και να δώσετε (σε λογικά πλαίσια εννοείται) είναι βέβαιο πως θα πιάσουν τόπο. Αντιθέτως αν κάποιος δώσει ακόμα και 10 ευρώ αλλά δεν ασχοληθεί καθόλου, θα είναι τζάμπα φράγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Εγω παλι επειδη επενδυσα σε παπουτσια, πρωτα ερχονται οι βασικες αναγκες, θα περιμενω γιατι δοκαρια και αμυντικοι που κοιτανε με εκνευριζουνε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μια ερωτηση επειδη εχω να παιξω manager απο το 10 νομιζω... Τα παιχνιδια πλεον(ή και απο παλια) τα βλεπετε ολα real time σε 3d?Εγω απο championship manager εποχες(και οσοι φιλοι μου παιζαν) παντα εβαζα only commentary και fast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μια ερωτηση επειδη εχω να παιξω manager απο το 10 νομιζω... Τα παιχνιδια πλεον(ή και απο παλια) τα βλεπετε ολα real time σε 3d?Εγω απο championship manager εποχες(και οσοι φιλοι μου παιζαν) παντα εβαζα only commentary και fast. Μπορείς να βάλεις ο,τι θες εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά το βάζω σε Comprehensive highlights και μόνο σε αγώνες που η νίκη είναι σίγουρη (κανα κύπελλο κλπ) θα το γυρίσω σε Extended. Το Key highlights το χρησιμοποιώ εξαιρετικά σπάνια. Γι' αυτό κάθε αγώνας μου σπανίως διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά πραγματικού χρόνου. Αντιθέτως σε ντέρμπι ή αγώνες όπου χρειάζομαι οπωσδήποτε το αποτέλεσμα, μπορεί να κάτσω να δω και ολόκληρο τον αγώνα ή έστω μεγάλα μέρη του (συνήθως παίρνει κανα 20λεπτο με μισάωρο το πολύ). Έτσι όχι μόνο το ευχαριστιέμαι περισσότερο, αλλά βλέπω καλύτερα και πως παίζει η ομάδα μου, κάτι που γενικά δύσκολα φαίνεται σε highlights mode. Φυσικά το τίμημα σε όλα τα παραπάνω, είναι πως η σεζόν μου διαρκεί... βδομάδες και δεν υπάρχει ποτέ άφθονος χρόνος για να φτάσω μέχρι το 2030 που πάνε πολλοί. Νομίζω το περισσότερο που έχω φτάσει ποτέ είναι περίπου 10-11 χρόνια και αυτό στο FM2006 που είχα πολύ περισσότερο χρόνο και έγραψα και τη μεγάλη εποποιία του... Euro 2012. Εννοείται για κάμερα αποκλειστικά την 3D, τόσο καιρό την περιμέναμε! Ούτως ή άλλως η match engine είναι ίδια και είτε σε 3D, είτε σε 2D το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Την ταχύτητα την ώρα του αγώνα τη βάζω ένα κλικ προς τα δεξιά (νομίζω αυτή προσεγγίζει περισσότερο την κίνηση ενός πραγματικού αγώνα). Όμως όπως λέει κι ο Grey Warden, ο καθένας μπορεί να βάλει ό,τι θέλει ανάλογα με τι το βολεύει (και φυσικά μπορεί να παίζει ένα αγώνα έτσι, ένα αλλιώς). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 πως μπορείτε και παίζετε σε 3d? δεν μου κάθεται καλά στο μάτι,έχω μάθει μια ζωή τα κλασικά μπαλάκια του 2d και δεν μπορώ να τα αποχωριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν είσαι ο μόνος! Υπάρχει ακόμα πάρα πολύς κόσμος που παίζει σε 2D, όχι μόνο λόγω συνήθειας αλλά και επειδή έχοντας δει τι μπορούν να κάνουν τα Fifa/Pro κλπ, περιμένει να δει αν όχι κάτι παραπλήσιο, τουλάχιστον κάτι αξιοπρεπές. Για αρκετούς η 3D απεικόνιση του Manager απέχει πολύ ακόμα από τα να χαρακτηριστεί "αξιοπρεπής" (βλ. παίκτες να κάνουν... πατινάζ, μετριότατα animations κλπ). Εγώ προτιμώ το 3D κυρίως λόγω των φωτισμών, που με βάζουν αρκετά μέσα στο κλίμα του αγώνα. Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι αν αναπολήσω τα παλιότερα Manager, θα μπορέσω σίγουρα να φέρω στο μυαλό μου απίστευτες φάσεις, με γκολ ψαλιδάκια, μονοκόμματα σουτ, γυριστές κεφαλιές, πεντακάθαρα πέναλτι που δεν δόθηκαν, εκπληκτικές αποκρούσεις και μνημειώδεις επελάσεις με μαγικές τρίπλες... ...και κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσω πως έπαιζα σε 2D και απλώς έβλεπα κουκκίδες, τα υπόλοιπα τα έβγαζα από το κεφάλι μου αλλά τώρα πια νομίζω ότι έγιναν στην πραγματικότητα. Ρε μπας και όντως έγιναν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 σε μια βδομαδουλα θα κανει 20Ε μαγκες , μην τρεχετε να το αγορασετε τωρα που ακομα κραταει τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα στοιχημάτιζα όμως. Αν θυμάμαι καλά, τις περασμένες χρονιές είχε σταθερή τιμή μέχρι τα Χριστούγεννα και εκεί ήταν που έπεφταν κάτι ωραίες προσφορές στα 15 ευρώ. Στη συνέχεια ανέβαινε ξανά στα 25-30 (τουλάχιστον). Μακάρι να βγω ψεύτης βέβαια. Από την άλλη, με τις ρώσικες εκδόσεις να κοστίζουν αυτή τη στιγμή 22-23 ευρώ, είναι πιθανό να δούμε και κάποια μείωση στην international έκδοση και να πλησιάσει το 20άρικο πιο σύντομα απ' όσο υπολογίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα