Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στις αρχες ειδικα εβλεπα κατι περιεργα κοκκινα κτλ. οσο περναει ο καιρος, πηρα και το super cup βελτιωθηκαν τα πραγματα.

Δεν τους εβαλα τρελα γκαζια στις γκελες τους εδωσα κυριως θαρρος. γενικα τα καταφερνω σε αρκετο πρασινο θα ελεγα ιδιως

τελεταια και παρα τα αρνητικα στο τσου-λου.

* Δεν πηρα το 2013. Το προηγουμενο ακριβως που επαιζα και ηταν 100% playable ηταν το FM2008

και εχω ακομα save...!

εγω ειχα κερδισει την beta του 13 και ειχα αρχισει save με την Rangers, τελιωνει η beta και μετα απο ενα μηνα παω και αγοραζω το παιχνιδι και συνεχιζω το save της beta

Δημοσ.

απο οσα εχω διαβασει χαμενα λεφτα. Εγω το αγορασα φετος κυριως λογω

1) Ελληνικων

2) 3D απεικονιση

3) Αυτο που επαιζα ηταν το FM2008 οποτε ειχα μεινει "πισω"

4) Με σκοπο να εχω 1 καλο και να κανω αλλα 5-6 χρονια να αγορασω ξανα που θα εχει τεραστιες αλλαγες

γιατι οι αλλαγες ανα χρονια ειναι ΛΑΛΑΚΙΑ...!!!

Αν βγει πετυχημενο το 2014 ισως να μην αγορασω αλλο και στην επομενη δεκαετια γιατι θελω να το φτασω ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ μετα να δω ΕΞΕΛΙΞΗ και προπονητικη και του παιχνιδιου.

Edit : παιχνιδι με το νεο συστημα... απο κατοχη μπαλλας τελεια πηγαμε,ανεβηκα θεαματικα!

Παραθετω τα υπολοιπα και...

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

post-44836-0-53903900-1384811719_thumb.png

Δημοσ.

Εχεις Μπαρτσα κ παιζεις με τζ. Ροσσι; λολ, η κατοχη δεν λεει τιποτα, οι αλλοι εχουν περισσοτερες τελικες στο ματς απο σενα.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν βγει πετυχημενο το 2014 ισως να μην αγορασω αλλο και στην επομενη δεκαετια γιατι θελω πολλα ψωμια για να φτασω ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ μετα να δω την ΕΞΕΛΙΞΗ μου και να μαθω προπονητικη και τα του παιχνιδιου.

Φιξ'ντ.

Δημοσ.

Εχεις Μπαρτσα κ παιζεις με τζ. Ροσσι; λολ, η κατοχη δεν λεει τιποτα, οι αλλοι εχουν περισσοτερες τελικες στο ματς απο σενα.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

μην κοιτας αυτο, δεν το εβαλα για αυτο! 8-9 σουτ αυτοι, το ιδιο και εγω. Τελικες αυτοι περισσοτερες οκ. Ειναι δυνατον

1/2 και περισσοτερο να γραφει γκολ και εμενα να γραφει παντα 1/30?! Αλλα ο λογος που το εβαλα ειναι ο εξης...

Ειναι δυνατον να χανεις με 5-0 με κατω τα χερια?! χωρις κανενα συστημα και χωρις καμια οδηγια να τους εβαζα ΔΕΝ επρεπε να χασουν με 5-0 ανελπιστα με συντριβη και κατω τα χερια.Ελεος δηλαδη με την Οσασουνα, Ενας ριερα περνουσε τον Πικε σαν σταματημενο παντα. Σιγα τον επιθετικο!

Οσο για τον δικο μου δε φταιει αυτος... και τον Μεσι που δοκιμασα ειδα το χασογκολη, 2 τετ α τετ εχασα και κοντευα να σπασω την οθονη!

Επομενο ματς Ευρωπης υπερκρισιμο αφου εχω 2 ηττες στους ομιλους. Κερδισα δυσκολα με 2-0 με 30 σουτ και μονοτερμα!

Εχω ελπιδες τωρα να περασω για να δουμε , σε 3 αγωνες 3 βαθμους!

Ισως επεξε τεραστιο ρολο η αλαγη συστηματος στο πρωτο game, με γονατισε τελειως...μαλιστα μου το εβγαλε στα νεα

οτι ο Ταδε αλλαξε συστημα και επαθε συντριβη ενω ηταν πετυχημενο το συστημα!!! χαχαχαχα

μας τρολαρει και το game

Δημοσ.

μην κοιτας αυτο, δεν το εβαλα για αυτο! 8-9 σουτ αυτοι, το ιδιο και εγω. Τελικες αυτοι περισσοτερες οκ. Ειναι δυνατον

1/2 και περισσοτερο να γραφει γκολ και εμενα να γραφει παντα 1/30?! Αλλα ο λογος που το εβαλα ειναι ο εξης...

Ειναι δυνατον να χανεις με 5-0 με κατω τα χερια?! χωρις κανενα συστημα και χωρις καμια οδηγια να τους εβαζα ΔΕΝ επρεπε να χασουν με 5-0 ανελπιστα με συντριβη και κατω τα χερια.Ελεος δηλαδη με την Οσασουνα, Ενας ριερα περνουσε τον Πικε σαν σταματημενο παντα. Σιγα τον επιθετικο!

Οσο για τον δικο μου δε φταιει αυτος... και τον Μεσι που δοκιμασα ειδα το χασογκολη, 2 τετ α τετ εχασα και κοντευα να σπασω την οθονη!

Επομενο ματς Ευρωπης υπερκρισιμο αφου εχω 2 ηττες στους ομιλους. Κερδισα δυσκολα με 2-0 με 30 σουτ και μονοτερμα!

Εχω ελπιδες τωρα να περασω για να δουμε , σε 3 αγωνες 3 βαθμους!

Ισως επεξε τεραστιο ρολο η αλαγη συστηματος στο πρωτο game, με γονατισε τελειως...μαλιστα μου το εβγαλε στα νεα

οτι ο Ταδε αλλαξε συστημα και επαθε συντριβη ενω ηταν πετυχημενο το συστημα!!! χαχαχαχα

μας τρολαρει και το game

Τωρα σοβαρα μιλας οτι τους προπονουσες με αλλο συστημα και το αλλαξες την ημερα του παιχνιδιου?? Παλι λιγα εφαγες τοτε. Βαζεις τουλαχιστον τα υπολοιπα 2 εναλλακτικα συστηματα για αφομοιωση?Ειδικα οταν εχετε μεγαλες ομαδες μπορειτε ευκολοτερα να βαλετε να δουλευουν 3 συστηματα ταυτοχρονα. Επισης το ισπανικο πρωταθλημα δεν ειναι παιξε-γελασε. Ουτε η Οσασουνα ουτε καμια αλλη ισπανικη ομαδα ειναι αμελητεες. Αν σε βρουν σε ασχημη μερα και IRL δεν εχουν κανενα προβλημα να σου ριξουν 5αρα ακομα και να εχεις την Μικτη Κοσμου.

• Like 1
Δημοσ.

To αλλαξα λιγες μερες πριν των αγωνα αναγκαστικα αφου θα αλλαζα συστημα. Δεν σε εμφανιζει στο 0 εκμαθηση,απλα εμφανιζει

να υπαρχει λιγοτερη αφομοιωση απο τους παικτες ενα 20-30% λιγοτερο κατι τετοιο.

Ερχεται ο αγωνας με Ρεαλ τωρα και παιζω εντος εδρας... για να δουμε!!! Ισως τον δω ολοκληρο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά σε μένα παίζουν μια χαρά στους αγώνες και μέχρι στιγμής έχω χάσει ένα παιχνίδι με 4-0 και λόγο της τραγικής τους εμφάνισης. Ακόμα και 0-0 μου έχουν λήξει game.

Η μηχανή παιχνιδιού θέλει κάποιες διορθώσεις ποιο πολύ στην άμυνα γιατί τις περισσότερες φορές μαρκάρουν μετ μάτια πάντως για μένα μια χαρά είναι το game. Πλέον ο Φωστήρας είναι δεύτερος και πάμε για άνοδο.. :P

Δημοσ.

Άλλο κουλό που κάνει συχνά η match engine σε μένα είναι στην σέντρα να μπερδεύονται οι παίκτες μου και να χάνουν την μπάλα και να την παίρνει ο αντίπαλος :P (σε άλλο φμ δεν το είχα ξαναματαδεί)

Αναμένοντας το patch μπας και δούμε άσπρη μέρα...

Υπόψιν ότι σύστημα και να δοκίμασα (είτε δικό μου είτε έτοιμο) η άμυνα μπάζει εκτός από ένα έτοιμο που νομίζω από το steam workshop το κατέβασα, ένα 5-3-2, το οποίο πάει πολύ καλά και επιθετικά και αμυντικά αλλά η βλακεία με τα πάρα πολλά σουτ σε ένα ματσ συνεχίζει να υπάρχει. Σε κάθε ματς έχω πάνω από 20 σουτ το οποίο το θεωρώ μη ρεαλιστικό (και τζάμπα γκρινιάζουμε ότι κάνουμε πολλές φάσεις και δεν μπαίνει γκολ με τπτ ) :P

Ερώτηση : είναι ιδέα μου ή οι μπάρες για τις τακτικές ανεβαίνουν απελπιστικά αργά (τουλάχιστον σε σχέση με το φμ12-13)?

Δημοσ.

Καλημέρα να σας ρωτήσω.Επειδή θέλει ο πατέρας μου να παίξει το παιχνίδι,σκέφτηκα ο θείος να του το φέρει.Αλλά του θείου έχει ελληνικά;

Δημοσ.

Καλημέρα να σας ρωτήσω.Επειδή θέλει ο πατέρας μου να παίξει το παιχνίδι,σκέφτηκα ο θείος να του το φέρει.Αλλά του θείου έχει ελληνικά;

Ναι έχει κανονικά. Φτάνει να μην είναι κανένα repack.

Δημοσ.

Τον εκαψες τον daddy σου..Και την μανα σου.

Δημοσ.

Τον εκαψες τον daddy σου..Και την μανα σου.

πόσο χρόνια ήθελα να του το μάθω το παιχνίδι,και δεν είχε ελληνικά,μιας και δεν ξέρει καλά..και θέλει παιχνίδια μόνο με το ποντίκι κυρίως..Τώρα είναι ευκαιρία!

Σας ευχαριστώ :-D

Δημοσ.

Μα ρε παιδια το λέτε και μόνοι σας εσείς που το κραζετε. Αλλαξατε τακτική και ο ένας είδε πολυ στρωμένη την ομάδα και ο άλλον διαφορα παλι προς το καλυτερο. Κάντε μερικές αλλαγές σε αυτές στα μέτρα σας και σε κανα δυο ακόμα και κάντε τες προετοιμασία το καλοκαίρι και θα δείτε διαφορα. Όταν κουτουλανε οι παίχτες στον αγώνα δεν έχουν αφομοιώσει καλα την θέση τους και δεν συνενοουνται με τον άλλο.

Δημοσ.

Εγώ για να νικήσω κάθε αντίπαλο πρέπει πρώτα να τον διαβάσω καλά . Δεν νικάς με τπτ απλά βάζοντας μια συνηθισμένη τακτική και μπαίνοντας μέσα στον αγώνα. Πρέπει να δεις πως παίζει η αντίπαλη ομάδα και να προσαρμόσεις το παιχνίδι πάνω της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...