greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 μα βαζεις την μπαρτσα ολη πισω;;; εχεις δει πως της αρεσει να παιζει; κατοχη και υπομονη, κοντες μπαλιες και γρηγορο παιχνιδι, μπαλα απο την αμυνα και απο το κεντρο και παντα πιεση στους αμυντικους που εχουν προβλημα. στατιστικα παντα οι 2 ακρ. μπακ και οι αμυντικοι σου οσο καλοι και αν ειναι αν δεν εχουν βοηθειες απο τα χαφ πανε τσαμπα. νομιζεις οτι δεν δοκιμασα?! (δοκιμαστικα το εκανα να δω αν "ακουει" το παιχνιδι... - φωνη βοοντος εν τη ερημω!!!) Ανεφερα ποιο πανω και το ξαναλεω... με συστημα 4-2-31 με βαθος δηλαδη (ας πιασω το 4-2) 4 πισω τερμα στην ευθεια με 2 κεντρικους και 2 πλαγιους μπακ και 2 χαφαρες (defensevice midfileder koinos) να προσεχουν ΜΟΝΟ αμυνα παρατηρησα οτι... μπορω ανετα να τριψω τυρι για μακαρονια στο γαματο σουρωτηρι που εφτιαξα!!!!!!!! ρε πλακα μου κανετε?! αμα με 6 παικτες πουλμαν μπροστα στο τερμα και παικταραδες οι αλλοι παιζουν βολευ τι να λεμε τωρα?! Και μην ακουσω παπαρολογιες του στυλ οτι δεν εχω σωστες εντολες!!!!!!!!!!! κανω 20 φασεις και δε βρισκω ουτε δοκαρι και αυτοι κανουν 5 η 15 και τρωω 1-2 γκολ ανετα καθε φορα! 2 φορες κρατησα το 0-0 και φυσικα εγινε το εξης μαγικο... ΔΕ ΣΚΟΡΑΡΑ!!! χαχαχαχα * Εκτος αν ο ΜΕΣΙ χρειαζεται οφθαλμιατρο...
BRAXOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 πωλειται τακτικη για απελπισμενους....χαχαχαχαχα! αν και με πειραξε το παπαρολογιες (οχι περισοτερο απο την ομαδα σου) θα σου πω οτι ακομα και 11 να βαλεις πανω στο τερμα αν δεν το εχεις κανει προπονηση δεν θα πιασει. αυτα! 1
greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 το συστημα το εχουν αφομιωσει... εντος εδρας γενικα δεν πηγα ασχημα αν εξαιρεσεις οτι δεν εβαλα γκολ σε 2 αγωνες και εχασα με κατω τα χερια απο τη Σαχταρ με 0-3 πραγμα αφυσικο ακομα και με δευτερα να παιξω και προερχομενος απο θριαμβο. Αλλα το προβλημα μου δεν ειναι βασικα τα αποτελεσματα μου, ας χανω αμα κανω μαλακιες. Το προβλημα ειναι οτι το παιχνιδι μοιαζει να ΜΗΝ ειναι σταθερο σε οτι βγαζει και να δινει αλλοπροσαλλα αποτελεσματα που απεικονιζονται και στο 3D με τον τροπο που απεικονιζονται... Και τα δινει τοσο στα δικα μας παιχνιδια οσο και στους αλλους! Και η Ρεαλ με 4-2-3-1 παιζει και εχει 8/8, την καλυτερη αμυνα (!) ενω θα επρεπε απο τη στιγμη που οι 2 που εχει ειναι στο κεντρο και οχι μεταξυ κεντρου και μεσσαιας να μπαζει ποιο πολυ βαζοντας ισως περισσοτερα γκολ. Εγω αν βαλω τους 2 στο κεντρο αμεσως που βγαζει ο βοηθος οτι εχουμε κενο μεταξυ αμυνας και κεντρου και ειναι λογικο!!! Δεν υπαρχει συνδετικος κρικος. Το αστειο ειναι οτι στα 0-0 που εφερα περνουσε το ημιχρονο δεiχνοντας ενα κενο, χωρις να δειχνει φασεις δηλαδη κυλουσε λες και επαιζαν πασες στη μεσσαια γραμμη!!! Και ελεγα τωρα θα γινει 1 ευκαιρια τωρα θα γινει αλλη ευκαιρια τιποτα...!!! * Και κατι ακομα. Σε ενα παιχνιδι που κερδισα και ο αντιπαλος επαιζε με 9 παικτες την πρωτη κοκκινη την επνιξε!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν αναφερθηκε πουθενα και το ειδα τυχαια οταν ειδα τακτικη αντιπαλου οτι ελειπε ενας παικτης...!!!!!!
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δείτε αποτελέσματα... 4-4, 5-5 χαχααχαχ πόσο τον αγόρασες ωρέ τον Cardozo?? 2 εκατ! ενω πουλησα 6 τον μητρογλα. και το καλοκαιρι έρχετε Free o Σαισεντο, τι να έμενα χωρις επιθετικο;
greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 4-4 και 5-5? ε σιγα, φυσιολογικα ειναι για αυτη την υπεροχη ME
Sog96Ch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 4-4 και 5-5? ε σιγα, φυσιολογικα ειναι για αυτη την υπεροχη ME Τι ειχες βαλεις στην αρχη οταν αρχισες το game (τι καριερα ποδοσφαιριστη ειχες κανει πριν γινεις ποδοσφαιριστης), εχει διαφορες επιλογες αλλα δεν θυμαμαι γιατι παιζω μεγαλο ρολο στα pre-game εαν ειχες βαλεις οτι επαιζες στο τοπικο οι παικτες δεν θα σε εμπιστευτουν τον πρωτο καιρο και δεν θα παιζουν μπαλα. Τουλαχιστον ισχυε στο 13 (δεν εχω παιξει το 14 ακομα)
greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ναι νομιζω τοπικο εβαλα για να παιξω δικαια...!
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ναι νομιζω τοπικο εβαλα για να παιξω δικαια...! θες να σου δώσω το σύστημά μου; το δοκιμάζεις και μου λες
greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 θα δοκιμασω το ιδιο συστημα με ανεβασμα των AM στο κεντρο ωστε να γεμισω το κεντρο, ποιο κλειστα και τους Εχτρεμ θα τους φερω πολυ κοντα να κανουν τριο με το ΜΕΣΙ η τον ΕΜ που εχω εκει - οποτε θα καταργησω τα ακρα, ουσιαστικα θα παω στο αλλο 4-2-3-1 που ειναι κοντινο ωστε να ξερουν οι παικτες τις θεσεις. Φυσικα θα αλλαξω ΟΛΕΣ τις εντολες και θα τις ξαναπιασω απο την αρχη. Θα δοκιμασω και αυτο και μετα σου λεω. Παντως ειμαι σιγουρος οτι δε φταει το συστημα μου αφου το εφτιαξα πολυ προσεκτικα και σωστα, αλλα η match engine που ειναι αλλοπροσαλλη. Με αυτο θα δω αν τα επιθετικα συστηματα υπερτερουν των αμυντικων δηλαδη το γνωστο λαικο ας βαζω 5 και ας τρωω και 2-3. Θα δειξει!
nevermore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 εγώ πάντως με 5-3-2 εδώ και μέρες βρήκα την υγειά μου ....
Sog96Ch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ναι νομιζω τοπικο εβαλα για να παιξω δικαια...! παρα πολυ λογικα μου φαινονται τα αποτελεσματα σου εαν εβαλες τοπικο (σε μια με δυο season ισως να σε ακουνε καλυτερα οι παικτες), φαντασου να παει ενας σε ομαδα παγκοσμια κλασης απο ποδοσφαιριστης τοπικου περιμενεις οι παικτες να τον υπακουνε η να τον γραφουν... Κατι ακομα τα σουτ που ειναι παρα πολλα ποσα απο αυτα ειναι εκτος περιοχης γιατι το παθαινα στο 13 (τον πρωτο καιρο) να εχω εχω 30 σουτ απο τα οποια τα 25 να ειναι μακρινα Edit: κανε για πλακα ενα save στην ιδια ομαδα με παγκοσμια κλαση και κανε τις ιδιες μεταγραφες με το ιδιο συστημα και τα αποτελεσματα θα ειναι πολυ καλυτερα. Επισης μπορει να μην σε εμπιστευεται και ο βοηθος σου 2nd Edit: Δεν πιστευω οτι φταιει το συστημα αλλα οτι δεν σε ακουνε οι παικτες λογω της εμπειριας σου...
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 θα δοκιμασω το ιδιο συστημα με ανεβασμα των AM στο κεντρο ωστε να γεμισω το κεντρο, ποιο κλειστα και τους Εχτρεμ θα τους φερω πολυ κοντα να κανουν τριο με το ΜΕΣΙ η τον ΕΜ που εχω εκει - οποτε θα καταργησω τα ακρα, ουσιαστικα θα παω στο αλλο 4-2-3-1 που ειναι κοντινο ωστε να ξερουν οι παικτες τις θεσεις. Φυσικα θα αλλαξω ΟΛΕΣ τις εντολες και θα τις ξαναπιασω απο την αρχη. Θα δοκιμασω και αυτο και μετα σου λεω. Παντως ειμαι σιγουρος οτι δε φταει το συστημα μου αφου το εφτιαξα πολυ προσεκτικα και σωστα, αλλα η match engine που ειναι αλλοπροσαλλη. Με αυτο θα δω αν τα επιθετικα συστηματα υπερτερουν των αμυντικων δηλαδη το γνωστο λαικο ας βαζω 5 και ας τρωω και 2-3. Θα δειξει! δοκιμασέ το και μου λες αν ειναι να στο στειλω να το δοκιμασεις
greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω για τις info, ισως εχεις δικιο. Ναι, ηδη το δουλευω τωρα! Θα ποσταρω αποτελεσματα. δε φτανει που αρπαμε τα μπαλλακια στο ασχετο απο το πουθενα με αμυντικους καλους, δε φτανει που αργησε να επιστρεψει ο πιγιολ και αναγκαστικα να αγορασω αμυντικο (!), τωρα τραυματιστηκε ο Πικε και πλησιαζει και το ματς με την αχωνευτη Ρεαλ! ελεος μωρε!!!!!!!!!!! * Πως γινεται ρε γμτ να μη μου βγαζει πληροφοριες για Κ19 Ομαδα Β κτλ αλλα ΜΟΝΟ για την Α ομαδα?
Sog96Ch Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω για τις info, ισως εχεις δικιο. Ναι, ηδη το δουλευω τωρα! Θα ποσταρω αποτελεσματα. δε φτανει που αρπαμε τα μπαλλακια στο ασχετο απο το πουθενα με αμυντικους καλους, δε φτανει που αργησε να επιστρεψει ο πιγιολ και αναγκαστικα να αγορασω αμυντικο (!), τωρα τραυματιστηκε ο Πικε και πλησιαζει και το ματς με την αχωνευτη Ρεαλ! ελεος μωρε!!!!!!!!!!! * Πως γινεται ρε γμτ να μη μου βγαζει πληροφοριες για Κ19 Ομαδα Β κτλ αλλα ΜΟΝΟ για την Α ομαδα? Φαντασου απο στον Ολυμπιακο να παει ενας προπονητης απο το τοπικο της Αθηνας λες να τον ακουνε οι παικτες. Μονο που εσυ πηγες απο τις καλυτερες ομαδες του κοσμου με προυπορεσια μηδεν... Μια χαρα ειναι τα αποτελεσματα σου εαν το εχεις βαλει στο τοπικο. Οι παικτες πως αντιδρουν στο σε αυτα που τους λες πριν ξεκινησει ο αγωνας. Επισης τι δηλωσεις κανεις στα pre match and after match. Εαν αφηνεις το assistant manager δες τι λεει μπορει να επηρεαζει αρνητικα την ομαδα Edit: Το 13 παντως εμενα μου φανηκε μια χαρα εκανα ενα save μεχρι 2025 με την Rangers και πηρα ενα champions league και περασα και απο διαφορες εθνικες χωρις να καταφερω τιποτα σπουδαιο (αλλα πηγαινα σε μικρες). Ειχα παρει ενα regen (δωρεαν ή 1 με 2Μ) στα 18 βραζιλιανο και μετα απο τα 21 μεχρι τα 24 του εβγαινε καλυτερος παικτης του κοσμου. Μετα σταματησα να παιζω
greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 στις αρχες ειδικα εβλεπα κατι περιεργα κοκκινα κτλ. οσο περναει ο καιρος, πηρα και το super cup βελτιωθηκαν τα πραγματα. Δεν τους εβαλα τρελα γκαζια στις γκελες τους εδωσα κυριως θαρρος. γενικα τα καταφερνω σε αρκετο πρασινο θα ελεγα ιδιως τελεταια και παρα τα αρνητικα στο τσου-λου. * Δεν πηρα το 2013. Το προηγουμενο ακριβως που επαιζα και ηταν 100% playable ηταν το FM2008 και εχω ακομα save...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα