greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 για να δουμε... ας ερθει και μετα 1 βδομαδα ακομα, το θεμα ειναι το τι θα διορθωνει. Γενικα δεν παιζω full με τις ωρες δηλαδη εσκεμμενα ωστε να παιξω ποιο σωστα με το πρωτο update... Για παραδειγμα θεωρω αδιανοητο να παιζω με 4-2-3-1 με βαθος (με ειχαν ρωτησει τα παιδια τι παιζω) δηλαδη 4 αμυντικοι, 2 αμυντικοι χαφ μπροστα τους και να κανουν παρτυ στην περιοχη μου εχοντας για αμυντικους πικε και πιγιολ και daniel alvες! Ε δε γινεται ρε παιδια πως να το κανουμε!!! Παιζω και με ψηλα την αμυνα κτλ και σχεδον παντα εχω μεγαλο προβλημα ακομα και στην κατοχη ακομα και με αλλαγες οδηγιων. Εχω πειραματιστει λιγο αλλα βλεπω οτι θελει πολυ διορθωμα το παιχνιδι. για παραδειγμα εβαλα δοκιμαστικα τη μια φορα 2 παικταρες καθαρους αμυντικους χαφ για να κοβουν! και την αλλη φορα εβαλα στη θεση τους xavi kai fabregas ωστε να βοηθησουν τελεια την αναπτυξη και να κανω πολλες φασεις και οτι κοψουν στην αμυνα. Ε σας πληροφορω οτι μια απο τα ιδια ηταν ενω θα επρεπε στην πρωτη περιπτωση που εχω και πισω τους πικε και πιγιολ να μην περναει κουνουπι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 εχω διαπιστωσει οτι με τις μαμα τακτικες στο παιχνιδι καθε κατεβασια αντιπαλων ειναι και γκολ. θα πρεπει να δινεις συνεχεια λαιβ εντολες κατα την διαρκεια του αγωνα γιατι κοιμουνται οι παιχτες. πρεπει να νοιωθουν οτι υπαρχει καποιος στον παγκο...Η me για εμενα δεν εχει προβλημα, το 3d ναι. μπορει να βλεπεις οτι σε περνανε σαν σταματημενο αλλα στα σχολια απο κατω βλεπεις τι εχει γινει (τριμπλα κλπ) αλλα αυτο δεν αποτυπωνεται σωστα στο 3d. πρεπει να εχεις και μεγαλη φαντασια...Παντως αν σαν ενδιαφερει καλη τακτικη 4-2-3-1 εχω μια που με Ολυμπιακο παω τρενο...Θελει πολυ δουλεια η δοξα! Σε μερικα φορουμ βλεπεις να λενε παιχτες οτι το παιχνιδι ειναι για πεταμα επειδη χανουν ενω εχουν κανει καμια 20 αρια μεταγραφες και περιμενουν τον αμυντικο απο το τσιμπουντι να συνεννοητε αμεσως με τον διπλανο του απο το πουκε...Αμ δε! Αυτη την χρονια μετρανε ΟΛΑ τα στοιχεια του παιχτη που αγοραζεις ή εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ρε φίλε τι δεν έχει η m.e. πρόβλημα και έχει το 3d.... όχι άλλο κάρβουνο... μιλάμε για συνεχόμενες φάσεις στα ματσ, ο παίκτης της ομάδας σου ή ο αντίπαλος παίκτης να περνάει την μισή σου ομάδα και να σκοράρει (και δεν παίζω με την barca, με τον ΠΑΟΚ παίζω), και από ότι διάβασα στο fmgreece το πρόβλημα είναι τεράστιο όταν παίρνεις ομάδες χαμηλής δυναμικότητας (β-γ εθνικής στα πρωταθλήματα) που το καθιστά το game unplayable.... και το άλλο μεγάλο πρόβλημα που είναι την m.e. είναι οι άπειρες φάσεις που κάνει η ομάδα σου και μπαίνει γκολ με το σταγονόμετρο και οι 2-3 της αντιπάλου που θα τσιμπήσεις 1-2 γκολ. αυτά θα ανεβάσω και το απόγευμα την βαθμολογία στο καινούργιο save μου, όπου ο Ολυμπιακός βολοδέρνει στην μέση της βαθμολογίας και να έχει αποκλειστεί και από τα Γιαννενα στο κύπελλο με 4-1! (και εδώ το 3d έχει πρόβλημα να υποθέσω..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmanftw Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 φιλε η me εχει προβλημα μεχρι και η si το παραδεχτηκε και προσπαθει να να το σωσει το θεμα γιατι καταλαβε οτι του χρονου θα πεσουν ραγδαια οι πωλησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τραυματισμούς; δεν προλαβαίνουν να επιστρέφουν οι παίκτες και τραυματίζονται! άλλαξα τους Γυμναστες, τους φυσιοθεραπευτες κλπ και περιμένω να δω πως θα πάνε, τόσοι πολλοί τραυματισμοί; δεν προλαβαίνουν να πιασουν καλη φορμα και τραυματιζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 εγω με το καλημερα ειχα 6-7 αμεσως και μαλιστα πολυμηνους!!! Καλα τα φωναζω εξαρχης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Με το που βγάζει μηνυμα τραυματισμού minimum 3-4 εβδομάδες έξω ο παίκτης... πάνε οι καλές εποχές που όταν σου έβγαζε μήνυμα για τραυματισμό είχες και μία πιθανότητα να είναι για λίγες μέρες... εδιτ : κάπου το είχε αναφέρει το συγκεκριμένο και ο nzeppos για τους τραυματισμούς απλά τώρα το έχω εμπεδώσει και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 το ματς το βλεπετε ολο; στα φορουμ το κραζουνε αρκετα ατομα και φυσικο ειναι η εταιρια να πηγαινει πασο και να κανει αλλαγες προς τα πισω. το φαινομενο να περναει ενα ατομο ολη την ομαδα εχει να κανει και με τις εντολες. Σε εμενα δηλαδη γιατι δεν συμβαινει (και οχι μονο σε εμενα); αλλο παιχνιδι αγορασα; για να πω την αληθεια στην αρχη με τις μαμα τακτικες, υπηρχε τεραστιο προβλημα με το παθητικο και με τους τραυματισμους ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Τωρα εχει στρωσει αρκετα. Δεν λεω οτι ειναι τελειο αλλα οχι και για πεταμα που το παρουσιαζουν μερικοι. Το προβλημα το βλεπουν μονο οσοι χανουν. Δωστε βαση στις εντολες και θα βλεπετε αλλο παιχνιδι. Απο την αλλη βεβαια ο καθε ενας εχει την γνωμη του. Αλλοι θελουν με τα κοντινιου να γινονται ολα αυτοματα, εγω το παιχνιδι το χαιρομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 ματσ όλο δεν έβλεπα φοιτητής όχι τώρα με δουλειά και γυναίκα Δεν είναι θέμα αν χάνεις ή κερδίζεις (δεν έχω πρόβλημα αν χάνω δλδ) απλά η me είναι μάπα (τουλάχιστον για μένα), και δεν φτάνει την αντίστοιχη του φμ12 ούτε στο 30%. Τους λόγους τους έχω αναφέρει πιο πριν... Αφού το χαίρεσαι το παιχνίδι μαγκιά σου , και εμείς αυτό θέλουμε αλλά δεν μας βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 για τον ιδιο λογο παιζω ενα παιχνιδι (ματς) ανα ημερα (παντρεμενος με γκρινια)!!! στο 2δ παιζει καλυτερα; δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα ηθελα μια γνωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ήρθε και η παιχτάρα στη θέση του Μήτρογλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 μα το 12 ειχε τα πιο πολλα προβληματα. ποιος δεν θυμαται την σχεδον cheat τακτικη 4-2-3-1 απο γνωστο φορουμ που για να φας γκολ επρεπε να κλειδωσουν τους παιχτες σου στα αποδητηρια. Με το παλι σχεδον cheat στα κορνερ που 9/10 πηγαιναν μεσα απο το πρωτο δοκαρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 τι εντολες και παπαριες... οταν βαζεις 11 παικτες πισω απο τη σεντρα (δοκιμαστικα το εκανα και κερδιζα 1-0 στο 81) για να μην περναει κουνουπι και η αντιπαλη και υποδεεστερη ομαδα κανει τοσες ευκαιριες οσες εκανα εγω σε ολο το παιχνιδι (δηλαδη εντος 10 λεπτων) ε τοτε κατι δεν παει καλα ειδικα οταν εχεις αμυνα τυπου πικε και πιγιολ και αλβες! Ειπαμε να γινει ενα λαθος της αμυνας το καταλαβαινω αλλα φυσιολογικα το παιχνιδι επρεπε να τελειωσει με 1 φαση το ΠΟΛΥ για τον αντιπαλο η αντε 2 βαρια βαρια. Ε λοιπον εγω εφαγα απειρες φασεις και φυσικα εφαγα και 2 μπαλλακια και εχασα 2-1 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 μα βαζεις την μπαρτσα ολη πισω;;; εχεις δει πως της αρεσει να παιζει; κατοχη και υπομονη, κοντες μπαλιες και γρηγορο παιχνιδι, μπαλα απο την αμυνα και απο το κεντρο και παντα πιεση στους αμυντικους που εχουν προβλημα. στατιστικα παντα οι 2 ακρ. μπακ και οι αμυντικοι σου οσο καλοι και αν ειναι αν δεν εχουν βοηθειες απο τα χαφ πανε τσαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 πόσο τον αγόρασες ωρέ τον Cardozo?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα