nzeppos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Σωστά, κανονικά αυτά γίνονται μόνο στις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγδας και -κυρίως- της Βήτα εθνικής.
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 2 σερι ματς πρωταθληματος εντος εδρας εληξαν με 0-0... !!! Στο champions league εχω 2 στα 2 ΗΤΤΕΣ, μια εντος εδρας με 0-3 και κατω τα χερια εντελως ανελπιστα απο saxtar (ai sixtir!) και στο δευτερο εγωνα εκτος εδρας με manchester city ενω στο 81 εκανα το 0-1 αμεσως μετα εφαγα 2 γκολ με το δευτερο μαλιστα στη ληξη του αγωνα(!!!) και τωρα μπηκα σε πολυ μεγαλες περιπετειες για να προκριθω!!!!! Η αχωνευτη Ρεαλ εχει 8/8 νικες και παει ΤΡΕΝΟ... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ (εγω εχω 5-2-1) με τις 2 ισοπαλιες επειδη δε σκοραρα με τα κολ*παιδα τυπου Μεσι κτλ... (Αθλετικ - Βαλενθια 5 - 4) no comments! ίσως παίζεις με λάθος σύστημα, τι παίκτες έχεις ; και τι σύστημα;
nevermore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μετά από : αποκλεισμό από champions league , από αποκλεισμό από το europa league (ισοβαθμία με τον τελευταίο με 4 βαθμούς με το κλασικό στο φμ14 20 τελικές εγώ 2 ο αντίπαλος 0-2 το σκορ), μόνο στην σούπα λίγδα πάω καλά (1ος ) κάνω την υπέρβαση, θα το ονομάσω cheat του παιχνιδιού και θα πάρω τον υπέρτατο προπονητή(για γυμναστή εννοείτε) να διδάξει στην ομάδα μου το πως κρατάμε το 0 στην άμυνα! γιούργιααααααααααα
XronisR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μετά από : αποκλεισμό από champions league , από αποκλεισμό από το europa league (ισοβαθμία με τον τελευταίο με 4 βαθμούς με το κλασικό στο φμ14 20 τελικές εγώ 2 ο αντίπαλος 0-2 το σκορ), μόνο στην σούπα λίγδα πάω καλά (1ος ) κάνω την υπέρβαση, θα το ονομάσω cheat του παιχνιδιού και θα πάρω τον υπέρτατο προπονητή(για γυμναστή εννοείτε) να διδάξει στην ομάδα μου το πως κρατάμε το 0 στην άμυνα! γιούργιααααααααααα Ηρωας που το παιζεις στα ελληνικα?πως μπορεις? 1
nevermore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τα ελληνικά δεν με πείραξαν η match engine Μου την έχει δώσει στα νεύρα! 1
takis1979 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ηρωας που το παιζεις στα ελληνικα?πως μπορεις? χεχε ηρωες ειναι οσοι το παιζουν κ πιο πολλοι οσοι το βλεπουν σε 3d αυτοι ειπαμε ειναι μαζοχες...αντε να βγει κανα Patch σοβαρο να φτιαξει η τραγελαυτικη αυτη match engine κ ευχαριστουμε το παιχνιδι κ παρακαλαμε μην το αφησουν σαν το fm 2013 στην μεση την match engine... oσο για το φιλο που λεει πανω πιο συστημα παιζει κτλ... φιλε μου οτι κ να βαλεις αν η Match engine ειναι οτι να ναι κ τα χαρακτηριστικα των παιχτων δεν ανταποκρινοντε σωστα στο 3d δεν θα βλεπεις ποτε αυτο που θελεις κ δυστυχως εχω παρατηρησει ουτε κ στο 2d ,οταν αρχισουν να συμβαδιζουν τα χαρακτηριστικα των παιχτων με αυτα που βλεπουμε στην match engine τοτε κατι θα εχουν κανει ,στο fm 2012 βλεπαμε πιο ειναι γρηγορος η πιο δυνατος παιχτης απο καποιον ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ εδω τωρα κατι κωμικοτραγικοι μετριοι γινοντε μεσι κ περνανε παιχταραδες full στα physical . Το παιχνιδι σε 3d δεν παιζεται ειδικα οποιος το βλεπει σε full θα σπαστει με αυτα που βλεπει κ απο την αλλη αν το βλεπει με φασεςι χανει ολη την ουσια κ την καρδια του gameplay ...οποτε ...περινμενουμε ενα Patch μην τους παρει κ τους σηκωσει παλι τους κα.αγκιοζηδες της si κ αφησουν το παιχνιδι παλι στην μεση οπως περυσι. Σε καθε αγωνα γινοντε απο 30 σουτ κ πανω φανταστειτε να μην ειχαν φτιαξει το μαρκαρισμα που φωναζαμε απο το fm 2013(οχι οτι το φτιαξανε παλι με τα ματια φυλανε πανου μπρος πισω πανω κατω ) . ειχα παιξει εναν αγωνα 30 φασεις εγω 10 ο αντιπαλος κ εχασα 1-4 ,οτι να ανι ...λιγο υπομονη ακομα..
XronisR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μια χρονια επαιξα και δεν τολμαω να αρχισω την δευτερη... 1
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το εχω κλεισει το 3D. Το βλεπω με τον παλιο καλο τροπο.... το συστημα παιζει ρολο εχω 3-4 που οι παικτες τα εχουν αφομοιωσει full... ενα θα σου πω, με συστημα αλα κουπερ σε 4 αγωνες απο τους 6 της φασης των ομιλων ακομα δεν εχω χασει μεχρι τωρα(εχω Ολυμπιακο,σε ομιλο με Ζενιτ,Αρσεναλ,Σελτικ). Στην Ελλαδα εχω εντελως διαφορετικο συστημα Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App 1
takis1979 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Phoenix7 χαρας το κουραγιο σου εχω το 2012 οποτε δεν χρειαζεται να φτασω στην καταντια να μην βλεπω τον αγωνα,πλεον φτανουμε 2014 . Σε φορουμ που αφορα το παιχνιδι εχει πλακα οταν γραφουν οι αρμοδιοι κ οι υπευθυνοι του παιχνιδιου πως το υποστηριζουν ,πανε να βγαλουν τα παιδακια που εχουν προβλημα οτι το παιχνιδι ειναι μια χαρα ...οτι να ναι ... ανεβασε κ ενα screenshot τα αποτελεσματα που φερνεις να δω τα δικα σου σκορ που κυμαινοντε .
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Phoenix7 χαρας το κουραγιο σου εχω το 2012 οποτε δεν χρειαζεται να φτασω στην καταντια να μην βλεπω τον αγωνα,πλεον φτανουμε 2014 . Σε φορουμ που αφορα το παιχνιδι εχει πλακα οταν γραφουν οι αρμοδιοι κ οι υπευθυνοι του παιχνιδιου πως το υποστηριζουν ,πανε να βγαλουν τα παιδακια που εχουν προβλημα οτι το παιχνιδι ειναι μια χαρα ...οτι να ναι ... ανεβασε κ ενα screenshot τα αποτελεσματα που φερνεις να δω τα δικα σου σκορ που κυμαινοντε . Θα τα ποσταρω αυριο, ειμαι με το κινητο Αν πας μερικα μηνυματα πιο πισω,εχω ποσταρει 11αδα και ομαδα που εχω την χρονια αυτη 1
takis1979 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 πες μου κατι με τι τον βλεπεις τον αγωνε με 2d η comentary ?
Phoenix7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 2D , τις πιο σημαντικες φασεις μονο. Ελλαδα στις πρωτες 10 αγωνιστικες ειχα δεχτει μονο 1 γκολ Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App 1
redmanftw Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 σε καθε αγωνα δεχομαι γκολ τι πραγμα ειναι αυτο ρε
greeneye Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το οτι η match engine εχει προβληματα ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ. Τα μαρκαρισματα ειναι οντως με τα ματια. Επισης δεν παει καλα η αναλογια φασεων που κανεις με τα γκολ! Στο ματς που ηρθα 0-0 εκανα 24 σουτ στο τερμα... και το κολ*παιδο ο Μεσι σουταρε ΕΝΑ ΓΑΜ*ΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΗΚΕ
redmanftw Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 μεχρι τελος της βδομαδος θα εχουμε το update ετσι ειπαν,για να δουμε.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα