Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά, κανονικά αυτά γίνονται μόνο στις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγδας και -κυρίως- της Βήτα εθνικής.

• Απαντ. 764
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 σερι ματς πρωταθληματος εντος εδρας εληξαν με 0-0... !!!

Στο champions league εχω 2 στα 2 ΗΤΤΕΣ, μια εντος εδρας με 0-3 και κατω τα χερια εντελως ανελπιστα απο saxtar (ai sixtir!)

και στο δευτερο εγωνα εκτος εδρας με manchester city ενω στο 81 εκανα το 0-1 αμεσως μετα εφαγα 2 γκολ με το δευτερο

μαλιστα στη ληξη του αγωνα(!!!) και τωρα μπηκα σε πολυ μεγαλες περιπετειες για να προκριθω!!!!!

Η αχωνευτη Ρεαλ εχει 8/8 νικες και παει ΤΡΕΝΟ... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

(εγω εχω 5-2-1) με τις 2 ισοπαλιες επειδη δε σκοραρα με τα κολ*παιδα τυπου Μεσι κτλ... :mad:

(Αθλετικ - Βαλενθια 5 - 4) no comments!

ίσως παίζεις με λάθος σύστημα, τι παίκτες έχεις ; και τι σύστημα; 

Δημοσ.

Μετά από :

αποκλεισμό από champions league , από αποκλεισμό από το europa league (ισοβαθμία με τον τελευταίο με 4 βαθμούς με το κλασικό στο φμ14 20 τελικές εγώ 2 ο αντίπαλος 0-2 το σκορ), μόνο στην σούπα λίγδα πάω καλά (1ος :D) κάνω την υπέρβαση, θα το ονομάσω cheat του παιχνιδιού και θα πάρω τον υπέρτατο προπονητή(για γυμναστή εννοείτε) να διδάξει στην ομάδα μου το πως κρατάμε το  0 στην άμυνα!

γιούργιααααααααααα

post-228862-0-66043000-1384726785_thumb.png

Δημοσ.

Μετά από :

αποκλεισμό από champions league , από αποκλεισμό από το europa league (ισοβαθμία με τον τελευταίο με 4 βαθμούς με το κλασικό στο φμ14 20 τελικές εγώ 2 ο αντίπαλος 0-2 το σκορ), μόνο στην σούπα λίγδα πάω καλά (1ος :D) κάνω την υπέρβαση, θα το ονομάσω cheat του παιχνιδιού και θα πάρω τον υπέρτατο προπονητή(για γυμναστή εννοείτε) να διδάξει στην ομάδα μου το πως κρατάμε το  0 στην άμυνα!

γιούργιααααααααααα

Ηρωας που το παιζεις στα ελληνικα?πως μπορεις?

• Like 1
Δημοσ.

Ηρωας που το παιζεις στα ελληνικα?πως μπορεις?

χεχε ηρωες ειναι οσοι το παιζουν κ πιο πολλοι οσοι το βλεπουν σε 3d αυτοι ειπαμε ειναι μαζοχες...αντε να βγει κανα Patch σοβαρο να φτιαξει η τραγελαυτικη αυτη match engine κ ευχαριστουμε το παιχνιδι κ παρακαλαμε μην το αφησουν σαν το fm 2013 στην μεση την match engine...

oσο για το φιλο που λεει πανω πιο συστημα παιζει κτλ... φιλε μου οτι κ να βαλεις αν η Match engine ειναι οτι να ναι κ τα χαρακτηριστικα των παιχτων δεν ανταποκρινοντε σωστα στο 3d δεν θα βλεπεις ποτε αυτο που θελεις κ δυστυχως εχω παρατηρησει ουτε κ στο 2d ,οταν αρχισουν να συμβαδιζουν τα χαρακτηριστικα των παιχτων με αυτα που βλεπουμε στην match engine τοτε κατι θα εχουν κανει ,στο fm 2012 βλεπαμε πιο ειναι γρηγορος η πιο δυνατος παιχτης απο καποιον ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ εδω τωρα κατι κωμικοτραγικοι μετριοι γινοντε μεσι κ περνανε παιχταραδες full στα physical . Το παιχνιδι σε 3d δεν παιζεται ειδικα οποιος το βλεπει σε full θα σπαστει με αυτα που βλεπει κ απο την αλλη αν το βλεπει με φασεςι χανει ολη την ουσια κ την καρδια του gameplay ...οποτε ...περινμενουμε ενα Patch μην τους παρει κ τους σηκωσει παλι τους κα.αγκιοζηδες της si κ αφησουν το παιχνιδι παλι στην μεση οπως περυσι.

Σε καθε αγωνα γινοντε απο 30 σουτ κ πανω φανταστειτε να μην ειχαν φτιαξει το μαρκαρισμα που φωναζαμε απο το fm 2013(οχι οτι το φτιαξανε παλι με τα ματια φυλανε πανου μπρος πισω πανω κατω :-D  ) .

ειχα παιξει εναν αγωνα 30 φασεις εγω 10 ο αντιπαλος κ εχασα 1-4 ,οτι να ανι ...λιγο υπομονη ακομα..

Δημοσ.

Το εχω κλεισει το 3D. Το βλεπω με τον παλιο καλο τροπο.... το συστημα παιζει ρολο εχω 3-4 που οι παικτες τα εχουν αφομοιωσει full... ενα θα σου πω, με συστημα αλα κουπερ σε 4 αγωνες απο τους 6 της φασης των ομιλων ακομα δεν εχω χασει μεχρι τωρα(εχω Ολυμπιακο,σε ομιλο με Ζενιτ,Αρσεναλ,Σελτικ). Στην Ελλαδα εχω εντελως διαφορετικο συστημα

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Phoenix7 χαρας το κουραγιο σου εχω το 2012 οποτε δεν χρειαζεται να φτασω στην καταντια να μην βλεπω τον αγωνα,πλεον φτανουμε 2014  . Σε φορουμ που αφορα το παιχνιδι εχει πλακα οταν γραφουν οι αρμοδιοι κ οι υπευθυνοι του παιχνιδιου πως το υποστηριζουν ,πανε να βγαλουν τα παιδακια που εχουν προβλημα οτι το παιχνιδι ειναι μια χαρα ...οτι να ναι ...

ανεβασε κ ενα screenshot τα αποτελεσματα που φερνεις να δω τα δικα σου σκορ που κυμαινοντε .

Δημοσ.

Phoenix7 χαρας το κουραγιο σου εχω το 2012 οποτε δεν χρειαζεται να φτασω στην καταντια να μην βλεπω τον αγωνα,πλεον φτανουμε 2014  . Σε φορουμ που αφορα το παιχνιδι εχει πλακα οταν γραφουν οι αρμοδιοι κ οι υπευθυνοι του παιχνιδιου πως το υποστηριζουν ,πανε να βγαλουν τα παιδακια που εχουν προβλημα οτι το παιχνιδι ειναι μια χαρα ...οτι να ναι ...

ανεβασε κ ενα screenshot τα αποτελεσματα που φερνεις να δω τα δικα σου σκορ που κυμαινοντε .

Θα τα ποσταρω αυριο, ειμαι με το κινητο :PΑν πας μερικα μηνυματα πιο πισω,εχω ποσταρει 11αδα και ομαδα που εχω την χρονια αυτη

• Like 1
Δημοσ.

2D , τις πιο σημαντικες φασεις μονο.

Ελλαδα στις πρωτες 10 αγωνιστικες ειχα δεχτει μονο 1 γκολ

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι η match engine εχει προβληματα ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ.

Τα μαρκαρισματα ειναι οντως με τα ματια. Επισης δεν παει καλα η αναλογια φασεων που κανεις με τα γκολ!

Στο ματς που ηρθα 0-0 εκανα 24 σουτ στο τερμα... και το κολ*παιδο ο Μεσι σουταρε

ΕΝΑ ΓΑΜ*ΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΗΚΕ :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...