stavros88 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Χαρα στο κουραγιο σας που βλεπετε τετοια πραγματα στο 3D 1
Phoenix7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τι χρονιά είστε; και τι ομάδα-ρόστερ έχετε;
nevermore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 εγώ το έχω ρίξει στο γέλιο γιατί αλλιώς το pc το βλέπω να πετάει από το παράθυρο 1
Phoenix7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Εγώ είμαι Σεπτέμβρη του 2014 μετά από 4 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ομάδα μου: Και το σύστημά μου για Ελλάδα. (για Ευρώπη και κυρίως εκτός έδρας έχω πολύ διαφορετικό με 2 αμ. χαφ) Υ.Γ. Γενάρη πάω για δεξί μπακ και αμ. χαφ καλύτερο ... τραυματίας ο Saivet(1 μήνα εκτός)
Salonikios933 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια δεν μπορω να βρω λυση . ΛΟιπον..Εκανα μια μεταγραφη ενος ξενου 20 ετων. Εχει μεταφερθει ΧΩΡΙΣ εντολη δικια μου στην Κ20 . Δεν μπορω να τον παρω πισω με τιποτα. Τι πρεπει να κανω ; Ο παικτης θελει να παιξει βασικος,εχει παραπονα !!! εγώ το έχω ρίξει στο γέλιο γιατί αλλιώς το pc το βλέπω να πετάει από το παράθυρο ΑΚΟΜΑ και στα παιχνιδια βαζει το χερακι του ο ΧΟΝΤΡΟΣ !!!! Εγω με ΠΑΟΚ την πρωτη χρονια ολυμπιακος - παοκ : 3-3 και στο 90 τους εδωσε πεναλτι. Κλασσικα πραγματα δηλαδη !! 3
greeneye Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ρε παιδια πως γινεται να ΜΗΝ βλεπω συνεχως πληροφοριες για την ομαδα <19 ? δεν με ενδιαφερει καθολου! Επισης κατι για ποιο σχετικους. - αν εχω οδηγια για full πιεση στους αντιπαλους χωρις τακλιν ας πουμε και στις οδηγιες για αντιπαλους πριν μπουμε στο παιχνιδι βαλουμε π.χ τον επιθετικο τους full πιεση χωρις τακλιν. παιζει καποιο ρολο? αν ΔΕΝ το βαζαμε απο τις γενικες οδηγιες της ομαδας δεν το πιανει? Αν το πιανει τοτε ερωταω το εξης Αν εδω του πουμε ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ τι θα κανει ο αμυντικος τελικα αφου μιλαμε για conflict (αντιθεση οδηγιων δηλαδη) ?! * πως παιρνουμε ευκολα ενα screenshot για να τα ανεβαζουμε εδω? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2013 από greeneye
nevermore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 alt+f9 και σου βγάζει το screenshot στα docs εκεί που έχεις το fm14 πχ.χ documents/sports interactive/football manager 2014/screenshots edit. αν το αρχείο είναι πολύ μεγάλο για να το ανεβάσεις εδώ άνοιξέ το με την ζωγραφική και σώσε το σαν jpg (τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ δεν ξέρω εαν είναι και ο πιο εύκολος δρόμος ) 1
Phoenix7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Κάντε εγκατάσταση το lightshot και με το που πατάτε το Print screen μπορείτε να σώσετε γρήγορα ότι θέλετε ή να το ανεβάσετε με την μια και να πάρετε το Link για να το ποστάρετε. 2
greeneye Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 2 σερι ματς πρωταθληματος εντος εδρας εληξαν με 0-0... !!! Στο champions league εχω 2 στα 2 ΗΤΤΕΣ, μια εντος εδρας με 0-3 και κατω τα χερια εντελως ανελπιστα απο saxtar (ai sixtir!) και στο δευτερο εγωνα εκτος εδρας με manchester city ενω στο 81 εκανα το 0-1 αμεσως μετα εφαγα 2 γκολ με το δευτερο μαλιστα στη ληξη του αγωνα(!!!) και τωρα μπηκα σε πολυ μεγαλες περιπετειες για να προκριθω!!!!! Η αχωνευτη Ρεαλ εχει 8/8 νικες και παει ΤΡΕΝΟ... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ (εγω εχω 5-2-1) με τις 2 ισοπαλιες επειδη δε σκοραρα με τα κολ*παιδα τυπου Μεσι κτλ... (Αθλετικ - Βαλενθια 5 - 4) no comments!
takis1979 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 αυτο με τα 5-5 ,3-3 κ και συνεχεια πολλα γκολ σε καθε αγωνα πρεπει να σταματησει εχει καταντησει γελοιο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα