Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2014

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτά είναι χαρντκορίλες, πολλοί δεν τα κάνουν ούτε στην πραγματικότητα :P Αλλά φαντάζομαι όσο περισσότερη προετοιμασία, τόσο καλύτερα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να κάνω ρε παιδια το νοιώθω το παιχνίδι, μου βγάζει το ψώνιο της προπονητικης απο μέσα μου. Μιλάμε έχω στήσει ολόκληρη ιστορία για την πρόσληψη μου... Αν και αυτή την εποχή η καλύτερη δοκιμασία είναι να αναλάβεις τον αρη...

• Like 1

Πείσμωσα και αποφάσισα να ξεκινήσω ένα save με το Fm 2014 παρ όλο που διαπίστωσα οτι η match engine του 12 ήταν καλύτερη για άλλη μια φορά και από... κοντά.

Και επειδή ήθελα να δοκιμάσω τα νεύρα μου επέλεξα να παίξω στην Τσαμπιονσιπ με την Blackpool. Βρήκα κάτι έτοιμες τακτικές από ξένα φόρουμς, πειραματίστηκα, έκανα κάποιες μεταγραφές αξιόλογων δανεικών και με βρήκε ο Δεκέμβρης να ισοβαθμώ στην 1η θέση με την Reading έχοντας 1 αγώνα περισσότερο.

Κατά παράδοξο τρόπο έρχονται οι νίκες (15-5-3 σε 21 αγώνες) και παρ όλο που τρώω γκολ (28 γκολ παθητικό) σκοράρω αρκετά.

Η match engine συνεχίζει να παρουσιάζει τους αντιπάλους να σκοράρουν με την κλασική πάσα στη πλάτη της άμυνας από κάποιον Xavi των χωραφιών της Αγγλίας και να την υποδέχεται και να σουτάρει ο Ιμπραήμοβιτς των βρετανικών βάλτων αλλά τα πράγματα προς το παρόν είναι διαχειρίσιμα. (κι αυτό όταν δεν παίζεται βόλλευ με κεφαλιές στα κόρνερ ώσπου στρώνεται η μπάλα σε κάποιον πικραμένο που έχει να σκοράρει από τότε που έπαιζε μπάλα ο Καντονά και ο Ζιντάν ήταν παρθένος)

Οπότε προχωράω ακάθεκτος για την άνοδο ευελπιστώντας πως το καλοκαίρι θα μου κάνει πρόταση κάποια άλλη ομάδα με μεγαλύτερες προοπτικές γιατί η επιτυχία μου στηρίζεται σε δανεικούς παίκτες κι ενω η Blackpool είναι rich δίνει πενιχρό budget και οι 7άρες θα είναι σίγουρες. Εκτός κι αν αποφασίσει ο καβουροβρετανός Τζίγγερ να δώσει λεφτά ωστε να φτιάξω ένα αξιόμαχο σύνολο. Την χάρη να με ανανεώσει από Νοέμβριο δεν του την έκανα παρ όλο που το πρότεινε γιατί όταν του είπα να αυξήσει το wage budget μου έκανε τον δύσκολο... τουλάχιστον να κλείσω κανα καλό ελεύθερο για το καλοκαίρι. Εδώ ζήτησα από την διοίκηση να μου βρεί μητρική ομάδα και δεν... μπόρεσε. Τέτοια ανικανότητα πια; Ούτε ο ίδιος ο ραλίστας. Ικανό τον έχω να μου ζητήσει να νεκραναστήσω τον Ξενοφώντα Γήττα να ηγηθεί της προσπάθειας της Μαυρολίμνης για να μην υποβιβαστούμε στην Πρέμιερσιπ.

• Like 3

τι μου θυμισες ρε φιλε! Εγω στην Ηττα απο τη Βαλενθια (την ηττα με κατω τα χερια ξαφνικα!) στο 2ο λεπτο και στο 8ο λεπτο

εχανα 2-0... ΚΑΙ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΕΣ!!!!!!! παιζανε βολευ στο τερμα μου και ειχα για αμυνα

Πικε και Παπαδοπουλο νομιζω σε εκεινο το παιχνιδι!  Εχει ενα θεμα με τις κεφαλιες!

* Εγω εχω barcelona

Ειλικρινά έχω αρχίσει και απορώ αν εγώ παίζω άλλο game...

Κλασσικοί έλληνες έχουμε αρχίσει και μηδενίζουμε τα πάντα.

Εγώ πάλι δεν θα το παίξω "ιστορίας" με ατάκες τύπου, βλέπω ματς σε real time, κάθομαι και γράφω σε μπλοκάκι τα ονόματα των αλλαγών του αντιπάλου ή ότιδήποτε άλλο από τα εξωφρενικά που διαβάζω τόσο καιρό εδώ.

Εγώ θεωρώ ότι πλέον το παιχνίδι μετά από αρκετό καιρό φαίνεται να ανταποκρίνεται σε αυτά που του λες και αυτά που κάνεις. Το ψυχολογικό παίζει πλέον μεγάλο ρόλο και τα mind games δεν είναι πλέον μπλιμπλίκια να 'χαμε να λέγαμε. Όντως επηρεάζουν και μάλιστα αρκετά.

Όπως και οι ρόλοι είναι πάρα πολλοί σημαντικοί.

Όσοι περιμένουν με τακτικές και προσεγγίσεις τύπου "ορμάτε παλικάρια μου" θα τρώνε τα μούτρα τους.

Μιλάμε καθαρά για την match engine, δεν μηδενίζουμε τα πάντα.

Δεν μαρκάρουν πως να στο πω διαφορετικά! (και αυτό δεν πάει μόνο στους αμυντικούς μου αλλά και στους αντίπαλους ...).

Ξεκινάει ο επιθετικός/μέσος/αμυντικός πίσω από την σέντρα περνάει όλη την άμυνα λες και είναι ο messi και σκοράρει(γίνεται αρκετές φορές και είναι σπαστικό).

Επίσης τα στημένα κατά 80% σε μένα πάνε δοκάρι, γυρνάνε στον αντίπαλο και σκοράρει όπως επίσης υπάρχει και ένα bug (γιατί μάλλον για bug πρόκειται) τα κόρνερ να τα εκτελείς κοντά, ο παίκτης παίρνει την μπάλα και σκοράρει συνήθως..

Έχει αρκετές βελτιώσεις αλλά σε φρου φρου και αρώματα (γραφικά - συνομιλίες - mind games, όλα αυτά που αναφέρεις ) αλλά η match engine είναι για τα μπάζα κατεμέ.

Όποτε αναμένουμε Patch  αν και συνεχίζω να παίζω το save μου :D

• Like 1

To μυστικό μου για την καλή πορεία της Μαυρολίμνης είναι το εξής: Δεν μιλάω στους παίκτες ούτε πριν τον αγώνα, ούτε στο ημίχρονο! Μόνο μετά από νίκη τους συγχαίρω!

Για τον απλούστατο λόγο πως ο,τι κι αν τους έλεγα πάντα μα πάντα έστω και ένας θα έβγαζε τα ψυχολογικά του επειδή τον έδερνε ο μέθυσος πατέρας του.

Την μία δεν θα θέλανε να παίξουν για τους οπαδούς λες και αν δεν υπήρχαν οπαδοί σε μια ομάδα, θα καθόταν ο ιδιοκτήτης να πληρώνει γιδοβοσκούς των highlands που δεν ξέρουν να αρθρώσουν λέξη...

Την άλλη δεν μπορούν τον ρόλο του φαβορί ακόμα κι αν παίζουν με μια διαλυμένη ομάδα του πάτου του βαθμολογικού πίνακα γιατί έχουν περίοδο.

Την επόμενη δεν μπορούν τον ρόλο του αουτσάιντερ επειδή νιώθουν υποτιμημένοι για την αξία τους την στιγμή που οι περισσότεροι κάνουν για να πουλάνε κουλούρια έξω από το Λαϊκό ή ντομάτες Ουαλίας και αγκινάρες Ιερουσαλήμ στη Διαγώνιο Αλέα.

Γι αυτό λοιπόν και το άφησα έτσι χωρίς να μιλάω. Και μάλιστα έχω κάνει αρκετές ανατροπές έτσι... Λόγω και των σερί έχουν καλή ψυχολογία και προχωράει η ομάδα χωρίς να το κάνουμε group therapy.

Πάντως όσοι λένε οτι φταίει η επιθετική νοοτροπία που παίζουν οι περισσότεροι παίκτες του fm να τους πω οτι δεν αληθεύει. Η ευελιξία σε μια τακτική κρίνεται απαραίτητη αφού αμυντικά οι ομάδες έχουν περισσότερες τρύπες κι απο ελβετικό τυρί. Αφήνοντας τους παίκτες ελεύθερους όλο και κάποιος θα τρέξει να ψευτοκαλύψει μια τρύπα. Άμα τους βάλει συμπαγής και αμυντικά κτλ το έχασες το ματς. Αν θέλω να κρατήσω τον έλεγχο του ματς βάζω μια τακτική ισορροπημένη με αντεπιθέσεις.

tak_loyk εχεις δικιο αλλο παιχνιδι παιζεις εσυ ...αλλο εμεις που βλεπουμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ... κ δινουμε εντολες...

aleilo03 οι ανθρωποι δεν παιζοντε διοτι καθε χρονο τα λεφτουδακια τους οπως κ φετος τα πηραν... περυσι αφησαν κ ημιτελες ενα παιχνιδι διοτι ειχε χαλια 3d κ ομως δεν κανανε τιποτα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...