Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δίνω οδηγίες αν και έχω την αίσθηση ότι τις περισσότερες φορές με συνδέουν μα κάιρο. Πάντως τον Φωστήρα τον έχω πάει τρένο μέχρι την δεύτερη θέση εκεί που μας είχαν όλοι ξεγραμένους.. Μιλάμε έχω μαζέψει ότι πασιάγνωστο βρήκα στις αλάνες της Αφρικής και τον έχω φέρει στην ομάδα :P

Με το online τι παίζει. Μπορείς να παίξεις όλοκληρη season μόνο online η και να δίνεις μόνο αγώνες με την ομάδα που ήδη έχεις?

Δημοσ.

Μαλλον εσυ πρεπει να φταις εδω... Στις οδηγιες της ομαδας γιατι τους εδωσες των αμυντικων να βοσκουν στη δεξια πλευρα της ομαδας?! :P

χαχαχαχαχα

* Θελω να δω και το 3ο πως το αρπαξες...!!!

Το τριτο γκολ που έφαγα είναι και στα 2 videακια...σε διαφορετικες ληψεις...κερδιζα 1-3...τελικό 3-3...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανενα patch λεω εγω!!!   τι να τις κανουμε τις φανελες!!!

Παιζω αργα το παιχνιδι για να βγει ενα πρωτο (δευτερο μαλλον) καλο patch...

ρε παιδια πως κανουμε το εξης...

να ΜΗΝ βγαζει ενα σωρο πληροφοριες για την <19 ομαδα μου αλλα ΜΟΝΟ για τους μεγαλους

να μη χανω και χρονο κτλ. Επισης πως στο καλενταρι να βλεπω ΜΟΝΟ προγραμμα της μεγαλης ομαδας

και οχι και της Β. ευχαριστω

edit : μετα τη σφαλιαρα απο τη Βαλενθια εκανα καποιες βελτιωσεις στο συστημα απο πλευρας

ειδικων οδηγιων.

Βαρτσα - Σεβιλη : 4 - 0 με 3 γκολ απο ΠΙΚΕ!!! αντε να δουμε τι θα δουμε ακομα...!!! :-D

Επεξ/σία από greeneye
  • Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη που ξαναρωταω...θελω να ανεβασω καποιους παικτες στην κανονικη ομαδα απο την Β' . Τσεκαρω εκει που λεει  " Πρωτη ομαδα" ομως δεν ανεβαινουν. Τι πρεπει να κανω ;

Δημοσ.

καθε φορα που εχεις αγωνα στις προβολες εκει που δειχνει ολους τους παικτες της Α ομαδας (φιλτρα) πατα και Β ομαδα. Ετσι θα βλεπεις και τους παικτες της Β και θα μπορεις

να τους επιλεξεις για τον αγωνα. Τωρα αν θες για ΜΟΝΙΜΑ δεν το εχω κανει δε χρειαστηκε, το εκανα σε 1 φιλικο

που λογω εθνικων δεν ειχα παικτες!!!

Δημοσ.

καθε φορα που εχεις αγωνα στις προβολες εκει που δειχνει ολους τους παικτες της Α ομαδας (φιλτρα) πατα και Β ομαδα. Ετσι θα βλεπεις και τους παικτες της Β και θα μπορεις

να τους ελιπεξεις για τον αγωνα. Τωρα αν θες για ΜΟΝΙΜΑ δεν το εχω κανει δε χρειαστηκε, το εκανα σε 1 φιλικο

που λογω εθνικων δεν ειχα παικτες!!!

Ευχαριστω φιλε. Βασικα θελω να βγαλω νεα ταλεντακια γιατι απο παικτες...στον ΠΑΟΚ μετα τα προχτεσινα...δεν παταει κανεις ! :)

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=2HXChnBE_iA

έλα μώρε με την μ@λ@κία να πούμε...κουράστηκα...και ειναι μόλις η πρώτη αγωνιστική...!!!

τα δυο αλάνια αμυντικοί είναι ο sktrel και ο sakho...

https://www.youtube.com/watch?v=1aaOilKoNhs

TΡΕΛΑΘΗΚΑ.....!!!

καλα μιλαμε για πολυ χαλι μονο προς την μπαλα δεν πηγαν ...οτι να ναι ...παλι καλα που κανω υπομονη μεχρι να το παιξω διοτι εγω θα το εσπαγα κυριολεκτικα ομως κ αν εβρισκα κανεναν που να ελεγε δικαιολογιες κτλ θα του το εβαζα ... να το φαει :P

σε full αγωνα που επαιξα εγω στην Beta μονο υπακουειε δεν ηταν οι παιχτες ,οσο για τα αποτελεσματα τα περιεργα τα εχει ολος ο κοσμος που παιζει fm κ το κραζει κ στο site της si κ στο ελληνικο site εδω που το εκπροσωπει...

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λέει ο fearwhatnow ότι χρειάζονται οπωσδήποτε τακτικές αλλαγές την ώρα του αγώνα, γιατί το ΑΙ (εδώ και μερικά χρόνια) προσαρμόζεται στο στιλ παιχνιδιού μας και δεν μπορούμε πλέον να παίζουμε με ένα σύστημα και τις ίδιες οδηγίες ολόκληρο τον αγώνα. Επίσης προφανώς ισχύει ότι όσο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού βλέπεις, τόσα περισσότερα πράγματα καταλαβαίνεις. Δεν χρειάζεται ίσως να το κάνουμε αυτό σε κάθε αγώνα, αλλά τουλάχιστον στα ντέρμπι και σε κάποια παιχνίδια που φαίνεται ότι δεν τσουλάει με τίποτα το πράγμα, οπωσδήποτε βοηθάει πάρα πολύ.

Απαιτείται όμως πολύς χρόνος και δεν γνωρίζω πολλούς να το κάνουν αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

και τα περιεργα αποτελεσματα συνεχιζονται οπως λεει και ολος ο κοσμος...

Μετα την εντυπωσιακη εντος εδρας νικη επι Σεβιλλης με 4-0 (και χατ τρικ Πικε) ακολουθουσε αγωνας στο τσου-λου (CL)

με Σαχταρ. (οι αλλες 2 Μαντσεστερ σιτυ και μια αλλη μετριοτατη). Ειπα και εγω να ξεκουρασω μερικους βασικους που τραβηξανε

κουπι εως τωρα ανελλιπως π.χ Μεσι. Εβγαλα 4-5 παικτες λοιπον και θα εκανα και τους αλλους 3 αλλαγες να παρουν παιχνιδια

στα ποδια και οι ανετοιμοι... Αλλιως πως θα βγει το πρωταθλημα? 1ος αγωνας ομιλων ηταν εντος εδρας βολευε, με Σαχταρ επαιζα...

Ε τι το ηθελα?! 0-3 με κατω τα χερια!!!!!!!!!!!! Ακομα και στο 40' λεπτο που εβαλα μεσα οτι καλυτερο ειχα (Κ ΜΕΣΙ) η ομαδα

στο δευτερο δεν εκανε τιποτα με αποτελεσμα στις σημαντικες φασεις να ΜΗΝ μου δειξει ουτε ΜΙΑ! Με ιδιο συστημα κτλ

Μα ειναι δυνατον?! Ενταξει να παει στραβα το ματς αλλα οχι και ετσι!!!!!!!!!!!!

* Με τη Βαλενθια που ελεξα εχανα στο δευτερο λεπτο με 1-0 και στο 8ο λεπτο με 2-0  και με αμυνα γρανιτη απο Πικε κτλ!!!

Ελεος δηλαδη

Οπως τα εχω δει εως τωρα παει περιεργα το παιχνιδι... μια μοιαζει νορμαλ και μια τα τιναζει ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ...

προφανως υπαρχει θεμα...

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λέει ο fearwhatnow ότι χρειάζονται οπωσδήποτε τακτικές αλλαγές την ώρα του αγώνα, γιατί το ΑΙ (εδώ και μερικά χρόνια) προσαρμόζεται στο στιλ παιχνιδιού μας και δεν μπορούμε πλέον να παίζουμε με ένα σύστημα και τις ίδιες οδηγίες ολόκληρο τον αγώνα. Επίσης προφανώς ισχύει ότι όσο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού βλέπεις, τόσα περισσότερα πράγματα καταλαβαίνεις. Δεν χρειάζεται ίσως να το κάνουμε αυτό σε κάθε αγώνα, αλλά τουλάχιστον στα ντέρμπι και σε κάποια παιχνίδια που φαίνεται ότι δεν τσουλάει με τίποτα το πράγμα, οπωσδήποτε βοηθάει πάρα πολύ.

Απαιτείται όμως πολύς χρόνος και δεν γνωρίζω πολλούς να το κάνουν αυτό.

πιστεψε με εγω το κανω διοτι μαρεσει να βλεπω ολο τον αγωνα κ εκει Κ ΜΟΝΟ βγαζεις τα καλυτερα συμπερασματα ας μου περνει το πολυ ενα η δυοι αγωνες την μερα αλλα τουλαχιστον το καταευχαριστιεμαι τσιγαρακι κτλ. αλλα κακα τα ψεμματα το παιχνιδι δεν συντονιζεται...τα χαρακτηριστικα των παιχτων κ οι οδηγιες πολλες φορες δεν εχουν σχεση με αυτα που βλεπω στον αγωνα ,περιμενω με το καλο ενα νεο patch που να διορθωνει πραγματακια για να το ξαναρχισω

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο, κι εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο να ζω με ένταση δυο-τρεις αγώνες, επί 10-20 λεπτά τον καθένα (ακόμα κι αν δεν είναι ντέρμπι, ακόμα κι αν δεν δω όλο τον ματς) παρά να τους περνάω στο γρήγορο για να φτάσω στο... 2030 το συντομότερο δυνατό. Γι' αυτό και δεν θυμάμαι manager που να έχω παίξει περισσότερο από 10 σεζόν και πολλές λέω. Άσε που μετά από τόσα χρόνια έχουν σταματήσει και οι περισσότεροι από τους γνωστούς πραγματικούς παίκτες και δεν θεωρώ ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον να παίζω με regens.

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο, κι εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο να ζω με ένταση δυο-τρεις αγώνες, επί 10-20 λεπτά τον καθένα (ακόμα κι αν δεν είναι ντέρμπι, ακόμα κι αν δεν δω όλο τον ματς) παρά να τους περνάω στο γρήγορο για να φτάσω στο... 2030 το συντομότερο δυνατό. Γι' αυτό και δεν θυμάμαι manager που να έχω παίξει περισσότερο από 10 σεζόν και πολλές λέω. Άσε που μετά από τόσα χρόνια έχουν σταματήσει και οι περισσότεροι από τους γνωστούς πραγματικούς παίκτες και δεν θεωρώ ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον να παίζω με regens.

και εμένα μου τη σπάνε οι regens,μερικοί είναι πολύ OP και χαλάνε το παιχνίδι,πέρα που δεν μ'αρέσει να παίζω με "fake" παίκτες

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι ολο το ζουμι να βλεπεις τον αγωνα ,να βγαζεις συμπερασματα να βλεπεις πιος τραβαει κ ποιος οχι ,ποιος εχει προβλημα στην μερια του κ τον κανει ο αλλος τατανα... ποιος κουραζεται ,ποιος δεν τραβαει ...το να βλεπω τον αγωνα με φασεις κ στο τελος να μου βαθμολογει τους παιχτες για να βγαζω συμπερασματα δεν μου λεει κατι εμενα,βεβαια αν παιζω κανα πολυ ευκολο αγωνα κ εχει προχωρησει το παιχνιδι δηλαδη μεσα της χρονιας θα βαλωνα δω αν δω οτι παει να γινει στραβοπατημα με την μια παλι full . Παντα οταν ξεκιναγα ξεκιναγα με ομαδες χαμηλης κατηγοριας αγγλιας π.χ. exeter (συνδεεται με την ελλαδα αν ψαξεται the grecians !!! κ εχει κ κοκκινα χρωματα -θρυλαρα) κ επερνα παντα παιχτες δινοντας βαση σε ταχυτητα κ δυναμη πρωτα σε αυτο το τομεα κανα καλο δεκαρακι η κανα ελευθερο ΔΙΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ κτλ κτλ δηλαδη μαρεσει να ξεκιναω απο χαμηλα,μονο σου λεω για να βρω παιχτες σταφ κτλ (πηγαινω σε μια μια εθνικη ομαδα under 20-19 κτλ) μου επαιρνε μια μερα που λεει ο λογος διοτι δεν εχεις πολλες επιλογες σε χαμηλες κατηγοριες με scouters κτλ. Βασικα το παιχνιδι με εξιταρε παντα κ ελιωνα αλλα πλεον με εχει ξενερωσει δεν μπορω αλλο παλι απο την αρχη κ παλι απο την αρχη ουτε να γυρισω σε κομενταρυ σε εποχες αμιγκα(εδω σε 2d διαβαζω οτι εχει κ εκει bugs που συμβαινουν κ στην 3d )  ...επρεπε να το ειχαν κανει αψογο χωρις bug εδω κ τοσα χρονια κ να ειχαν βελτιωσει κατα πολυ το 3d δεν μιλαω για γραφικα δεν με νοιαζει . To ξαναλεω κ θα το ξαναπω η si εχουν γινει μαγκες κ μονο απο την database κ εκει το οφειλουν στα παιδια που εχουν σε καθε χρονο κ τους την ετοιμαζουν κ λογικα με το αζημιωτο αλλιως ειναι βλακες διοτι πολλοι απο αυτους εχουν εκτεθει δικαιολογωντας τους ...  ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ DATABASE ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΕ FIFA MANAGER θα το γυρναγανε πολλοι .οταν διασπαστηκε το παιχνιδι σε fm k championship κανανε καλες προσπαθειες μεχρι το fm 2012 ομως απο εκει κ περα δεν δικαιολογουντε καθε χρονο να περιμενει καποιος 3-4 μηνες να το ευχαριστηθει κ ειδικα αυτα τα κωμικοτραγικα της 3d match engine .

Ξερεις τι ειναι να γουσταρεις να το παιξεις με τα 1000 κ να μην μπορεις επειδη θα σπαστεις αγρια ?Ακριβως οτι εχω παθει κ με το προ 2014 φετος  :-D  . Γιαυτο φετος -1 πελατη απο μενα ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ Η ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΟ 3D ...

Θυμηθηκα τωρα σκηνικο μικρος κ τρελενομαι championship manager δεν θυμαμαι κ εγω ποιο...παιζαμε στην amiga 4 ΑΤΟΜΑ  ταυτοχρονα ολοι απο μια ομαδα τοτε εγω επερνα Μπλάκμπερν,η σαουθαμπτον ειχε τον λετισιε ...ενας bart wiliams επισης μου χει μεινει στο μυαλο !!! (η μπλακμπερν ειχε παρει πρωταθλημα τοτε κ μου φαινεται ειχε κ τον αλλαν σιρερ!!! αν δεν κανω λαθος - ειχε στα τσικο της λιβερπουλ τον fowler που οντως εξελιχθηκε κ στο παιχνιδι κ στην πραγματικοτητα καλο παιχτακι κ λιωναμε σταματαγαμε πηγαιναμε σπιτι για φαγητο (καλοκαιρι ) μετα μαζευομασταν πηγαιναμε για μπαλα κανα 2ωρο κ μετα βουρ παλι μεσα για παιχνιδι ,πολυ χαβαλε κ πολυ πορωση παρολο το ΤΟΤΕ ΚΟΜΕΝΤΑΡΥ ΠΟΥ ΜΑΜΑΓΕ...κ φτασαμε τωρα σχεδον στο 2014 κ ας εχει βγαλει την πιστη ενα κωλο 3d κ αυτο επειδη μας εχει γραμμενους εν μερη η si πεειδη δυστυχως ειναι μονωπολιο αν την ετρωγε λιγο απο καμια αλλη σοβαρη εταιρια θα σας ελεγα εγω τι προσπαθεια θα κανανε η αν θα ταν ετοιμο το παιχνιδι απο την αρχη...πλεον εγω ομως δεν θα τους κανω την χαρη ...αν δεν δω παιχνιδι ετοιμο ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...