Salonikios933 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια εφαγα κολλημα χοντρο. Λοιπον Η Κ20 μου εχει παρει 2-3 παικτες βασικους. Με ποιον τροπο τους παιρνω πισω στην κανονικη μου ομαδα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 βαλενθια - Barcelona : 3 - 1 kai malista to 2-0 εγινε με το καλημερα δεν προλαβα να πω ζητω. Και παρα το γεγονος οτι προερχομουν απο κατακτηση σουπερ καπ και η ομαδα ειχε αρχισει να ρολαρει, να ακουει οδηγιες κτλ. Προσπαθησα να σωσω οτι μπορουσα αλλα με κατοχη 60-40 εναντιον μου κ εκτος εδρας και 2-0 ηταν δυσκολα τα πραγματα. Καταφερα με εντυποσιακη επιθεση και σεντρα απο πλαγια και καρφοτη κεφαλια να κανω το 2-1! Εκει αρχισα να ελπιζω. Δυστυχως ομως μπηκε τριτο γκολ και καπου εκει τελειωσε το παιχνιδι. Δεν επιανε τιποτα απολυτως, ακομα και με αρκετες αλλαγες που εκανα ποια στο σχημα,παικτες κτλ ΔΕ μπορεσα να ελεξω το κεντρο ΚΑΘΟΛΟΥ. Αγωνας προταθληματος ηταν απο αυτους που λες αμα παρω κατι ειμαι ποιο κοντα στον τιτλο οποτε ενταξει δεν εγινε και κατι... Γυρνα ρε Πιγιολ γμτ... με τον κολοτραυματισμο του χανω πουλ, λειπει και ο Ινιεστα! Ποσα να βαλει ο ΜΕΣΙ αμα αρπας 3 ?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα το εχει ενα φιλος το παιχνιδι και φτοιαξαμε μια ομαδα και βαλαμε μονο ελλαδα απο πρωταθληματα και το football manager classic σαν επιλογη ελα ομως που επειδη το φτοιαξαμε γρηγορα δε το προσεξαμε και θελουμε να προσθεσουμε πρωταθληματα πως το κανουμε στο υπαρχων παιχνιδι;; εχουμε βαλει ελληνικα οποιος ξερει ας βοηθησει.πηραμε το κυπελλο ελλαδας με παναχαικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια εφαγα κολλημα χοντρο. Λοιπον Η Κ20 μου εχει παρει 2-3 παικτες βασικους. Με ποιον τροπο τους παιρνω πισω στην κανονικη μου ομαδα ; εάν εννοείς ότι χωρίς να κάνεις τπτ παίρνουν μέρος στα παιχνίδια της και δεν έχουν δικαίωμα για τα παιχνίδια της κανονικής ομάδας πάτα δεξί κλίκ στον όνομα του παίκτη --> ρόστερ , και δες αν είναι τικαρισμένο το κ20, εαν είναι ξετικάρισε το για να μην είναι διαθέσιμος για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα,ξέρει κανείς πως μπορώ να δω όλους τους regens απο όλες τις χώρες?Π.χ στο περσινό FM έψαχνα με τον εξής τρόπο,World-transfers-Youth intake,αλλά τώρα δεν φαίνεται να το βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InvadersMustDie Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 κλασικη μουφα FM με ολυμπιακο. φιλικα με barcelona , PSG .. νικες.. στο πρωταθλημα ξεκινω με 10-10 με Weiss / Μητρογλου απο 12 γκολ η ομαδα να πεταει CL δευτερος στον ομιλο πισω απο chelsea.. προκριση ξαφνικα χωρις να εχω προβλήματα/τραυματισμους.. ΗΤΤΑ εντος απο λεβαδειακο 0-5 .. ηττα αποκλεισμος στο κυππελο απο αστερα .. τραυματισμοι 6 βασικων ολοι πανω απο μηνα.. r u fucking kidding me? χωρις νοημα.. εφαγε uninstall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 το κουλό θα ήταν να πήγαινες τρένο όλη την χρονιά εγώ την πρώτη χρονιά στο πιο κρίσιμο ματσ της σεζόν εκτός με Καλονή (για να παραμείνω κοντά στον Ολυμπιακό που ήταν 4 βαθμούς πανω και τον είχα επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα) έτρωγα 2 μπαλάκια στο 20 και τελικά έχασα 3-1. Μπάλα είναι μην μασάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Btw η Καλλονή φαίνεται να πετάει την πρώτη χρονιά και θέλει πολλή προσοχή! Προτελευταία φορά που έπαιξα με δαύτους έφαγα 5 μέσα στο Καραϊσκάκη (εννοείται είχα κατέβει γιούρια). Την επόμενη φορά το έψαξα λίγο παραπάνω και πήρα 0-0 εκτός έδρας με μηδέν φάσεις εκατέρωθεν, είναι σκυλιά οι τύποι. Στο δε πρωτάθλημα των διαφόρων challenge η ΑΕΛΚ είναι σταθερά μέσα στην πεντάδα και παίρνει πολλά αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2HXChnBE_iA έλα μώρε με την μ@λ@κία να πούμε...κουράστηκα...και ειναι μόλις η πρώτη αγωνιστική...!!! τα δυο αλάνια αμυντικοί είναι ο sktrel και ο sakho... https://www.youtube.com/watch?v=1aaOilKoNhs TΡΕΛΑΘΗΚΑ.....!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2HXChnBE_iA έλα μώρε με την μ@λ@κία να πούμε...κουράστηκα...και ειναι μόλις η πρώτη αγωνιστική...!!! τα δυο αλάνια αμυντικοί είναι ο sktrel και ο sakho... https://www.youtube.com/watch?v=1aaOilKoNhs TΡΕΛΑΘΗΚΑ.....!!! Μαλλον εσυ πρεπει να φταις εδω... Στις οδηγιες της ομαδας γιατι τους εδωσες των αμυντικων να βοσκουν στη δεξια πλευρα της ομαδας?! χαχαχαχαχα * Θελω να δω και το 3ο πως το αρπαξες...!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 * Θελω να δω και το 3ο πως το αρπαξες...!!! Κλαίω πρωί πρωί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XronisR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Btw η Καλλονή φαίνεται να πετάει την πρώτη χρονιά και θέλει πολλή προσοχή! Προτελευταία φορά που έπαιξα με δαύτους έφαγα 5 μέσα στο Καραϊσκάκη (εννοείται είχα κατέβει γιούρια). Την επόμενη φορά το έψαξα λίγο παραπάνω και πήρα 0-0 εκτός έδρας με μηδέν φάσεις εκατέρωθεν, είναι σκυλιά οι τύποι. Στο δε πρωτάθλημα των διαφόρων challenge η ΑΕΛΚ είναι σταθερά μέσα στην πεντάδα και παίρνει πολλά αποτελέσματα. Στο δικο μου save τα Γιαννενα πανε τρενο.Εχουν αξιολογη ομαδα απο οτι βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 εγω ακομα δεν εχω πιστεψει πως με 4-2-3-1 συστημα και σωστες οδηγιες η Βαλενθια εκανε 40 ευκαιριες και 17 τελικες για γκολ στο τερμα μου! - και μου εβαλε 3 (μονο 3 μαλλον!!!). και ειχα -πολυ αργο ρυθμο -πιεση -κανενα τακλιν να πεφτουν για να μην εχω φαουλ εξω απο περιοχη μου κτλ κτλ... θελει φτιαξιμο η ME σιγουρα εκτος και αν ισχυει αυτο που μυριζομαι ηδη οτι δηλαδη οταν παιζεις εκτος εδρας ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και οταν παιζεις εντος εδρας ξαφνικα ολοι παιζουμε εντελως καλυτερα! Στο σουπερ καπ στο πρωτο απο τα 2 παιχνιδια η Ατλετικο στην εδρα της με δυσκολεψε παρα πολυ και εχασα 1-0 Στο δευτερο game στην εδρα μου δεν εφαγα γκολ ουτε στον κανονικο αγωνα ουτε στην παραταση και οι παικτες μου απεδωσαν πολυ καλυτερα με ιδιες οδηγιες κτλ αφου δεν ηθελα να αλλαξω πραγματα για να βρουν φορμα. Μιαζει να δινει πολλα πραγματα η εδρα. Απο τωρα σκεφτομαι οταν θα παω στην εδρα της Ρεαλ ποσα πουλμαν πρεπει να στησω μπροστα στο τερμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Κατα την διαρκεια του αγωνα δινετε οδηγιες? Πολυ περιεργα αποτελεσματα εχετε μερικοι. Επειδη εχω προσεξει οτι η αντιπαλη ομαδα προσαρμοζει πολυ το παιχνιδι της κατα τη διαρκεια του αγωνα πρεπει να ειστε προσεκτικοι. Επισης οσο περισσοτερο αγωνα βλεπετε στο 3D τοσο καλυτερα. Οποιος τυχερος εχει χρονο και παιζει full με αρκετες οδηγιες την ωρα του αγωνα θα δει οτι η ME δεν ειναι και τοσο προβληματικη τελικα. Θεωρω οτι οταν εχουμε επιλογη highlights γινονται πιο "μπακαλιστικοι" υπολογισμοι στο background.Τα λεω αυτα γιατι επαιξα 2 full αγωνες και η ροη ηταν πολυ ομαλη και χωρις τα διαφορα κουλα/κουφα.Ξεκαθαρα μαλιστα φαινοταν οι παικτες να υπακουν και στις on-the-fly οδηγιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ναι ε? ειχα δει αρκετο αγωνα στους πρωτους 1-2 αγωνες αλλα δεν εβγαλα ασφαλες συμπερασμα... θα δειξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα