XronisR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν το εχω ξαναδει αυτο ρε παιδια..Βγηκε ο τερματοφυλακας εκτος περιοχης του με την μπαλα στα χερια και πηρε κοκκινη καρτα... 3
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Χαχα, καλό. Ούτε εγώ το έχω ξαναδεί σε manager. Να γίνει μία φορά το δέχομαι, έχουν γίνει και πιο περίεργα πράγματα στην πραγματικότητα. Αρκεί όμως να μη το βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο
Sonik86 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δεν το εχω ξαναδει αυτο ρε παιδια..Βγηκε ο τερματοφυλακας εκτος περιοχης του με την μπαλα στα χερια και πηρε κοκκινη καρτα... Χαχα, καλό. Ούτε εγώ το έχω ξαναδεί σε manager. Να γίνει μία φορά το δέχομαι, έχουν γίνει και πιο περίεργα πράγματα στην πραγματικότητα. Αρκεί όμως να μη το βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο Το περσινο δε το παιξατε??? Μου εχει συμβει αρκετες φορες και μαλιστα στον δικο μου τις πιο πολλες φορες..Α!! και αλλοτε τιμωρουσε τη παραβαση με κοκκινη και αλλοτε με κιτρινη. 1
nevermore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 καλημέρες!! τι μου λέτε τώρα.... ΠΑΟΚ - Ζενίτ πρώτο ματς μέσα στους Ρώσους για να μπουμε ch.l. τρώω ήδη το πρώτο μπαλάκι και ξαφνικά σε μία ανύποπτη φάση ο χακόμπο πέρνει την μπάλα και χωρίς να πιέζεται ιδιαίτερα πάει εκτός περιοχής με την μπάλα (κόκκινη εννοείτε ) πάντως συμφωνώ ότι στο φμ13 γινόταν πιο συχνά... 1
XronisR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 στο 13 δεν ειχε τυχει η μαλλον δεν το θυμαμαι κιολας.Αλλα αυτο χθες,τραγικο. 1
fearwhatnow Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 καλημέρες!! τι μου λέτε τώρα.... ΠΑΟΚ - Ζενίτ πρώτο ματς μέσα στους Ρώσους για να μπουμε ch.l. τρώω ήδη το πρώτο μπαλάκι και ξαφνικά σε μία ανύποπτη φάση ο χακόμπο πέρνει την μπάλα και χωρίς να πιέζεται ιδιαίτερα πάει εκτός περιοχής με την μπάλα (κόκκινη εννοείτε ) πάντως συμφωνώ ότι στο φμ13 γινόταν πιο συχνά... Ενω χθες παλι εκανε το παιχνιδι της ζωης του IRL. 4 στα 5 εγραψαν με αυτον απλα να παρακολουθει και στο τεταρτο εκανε αυτοκωλοτουμπα medrano. Το πεμπτο πηγε δοκαρι.. Δεν θα με εξεπληττε αν σε καποιον επομενο αγωνα σου στο FM14 ο συγκεκριμενος τραγικος τυπος παρει κοκκινη επειδη χτυπησε συμπαικτη του.
doctor444 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Του θειου το αφησα "σε διακοπες" το βραδυ πριν κοιμηθω και ειχε φτασει 2016 χωρις να κολλήσει..(ενημερωτικα για οποιον θελει να το "δοκιμασει")
nevermore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ενω χθες παλι εκανε το παιχνιδι της ζωης του IRL. 4 στα 5 εγραψαν με αυτον απλα να παρακολουθει και στο τεταρτο εκανε αυτοκωλοτουμπα medrano. Το πεμπτο πηγε δοκαρι.. Δεν θα με εξεπληττε αν σε καποιον επομενο αγωνα σου στο FM14 ο συγκεκριμενος τραγικος τυπος παρει κοκκινη επειδη χτυπησε συμπαικτη του. καλά εντάξει όλοι κάνουν λάθη ρε συ, χάλια game κάναν όλοι... καλός τέρμας είναι ο συγκεκριμένος απλά έχει ''άλλα θεματάκια'' απλά plz παρέμεινε On topic και άσε το game Irl γιατί είναι ανάξιο σχολιασμού...(τι να σχολιάσω χάσαμε δίκαια και καλά που δεν έγραψε παραπάνω ο πίνακας)
Phoenix7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καμία πρόταση για καλό παιχτάκι επιθετικό; Έχω Ολυμπιακό και έκλεισα Keisuke Honda(έληγε το συμβόλαιο σε 6 μήνες), πήρα αμυντικό έναν από την AIK , Alexander Milosevic ...παιχτάρα και πολύ εξελίξιμος !
nevermore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 αν και είμαι στο γραφείο θα σου πω αυτόν που πήρα εγώ στο save μου με ΠΑΟΚ. πάρε από την Saint - Étienne τον brandao (32 νομίζω, βραζιλιάνος) τον είχαν transfer listed με 125.000 € απλά ζητάει μεγάλο συμβόλαιο (δεν θα έχεις problem με Ολυμπιακό γύρω στα 1.2-1.3m τον χρόνο) πρώτη χρονιά έβαλε πάνω από 25 γκολ (δεν είμαι σπίτι για να σου ποστάρω και ss με την απόδοση του σε όλη την χρονιά ) εδιτ: μεγάλη μεταγραφή o honda gratz 1
Salonikios933 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα. Λοιπον επειδη εχω πολλα χρονια να παιξω manager και επειδη δεν εχω ιδεα ... Πως ειναι καλυτερα να βλεπω τον αγωνα ; Με εχετε μπερδεψει μερικοι... Λοιπον...να βλεπω σε 3d τις πιο σημαντικες φασεις ; Να τον βλεπω ολο Η να μην βλεπω τιποτα ;\ Θα υπαρξει διαφορα στο τελικο αποτελεσμα αν βαλω ας πουμε 3D,2D η τις παλιες καρτελες ;
AKISHELLAS1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα καλύτερα να το βλεπεις σε κομενταρυ για να εχεις ρεαλιστικοτερα αποτελεσματα αλλιως παιξτο σε 2d κ εκει λογικα δεν πρεπει να εχει προβλημα . Στην προηγουμενη σελιδα εβαλα ενα παραδειγμα ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE για το πως κατεληξε ενας αγωνας ενω ξεκινησε σε 3d κ πως κατελησε σε κομενταρυ . Αλλωστε μπορεις να το δοκιμασεις κ ο ιδιος αν εχεις υπομονη. Αν θελεις να τον βλεπεις ολο θα φριξεις εχει θεμα το 3d match engine κ δεν θα θελεις να ξαναπαιξεις . Παιξε σε 2d λογικα πρεπει να ειναι καλο ,εγω περιμενω ακομα κανα updat της προκοπης της match engine για να παιξω δεν θελω να μου σπασει παλι τα νευρα ,το εχω απο το θειο αν το φτιαξουν θα παω να το παρω αλλιως του χρονου παλι κ βλεπουμε .... με το τελευταιο update παρα πολυ κανουν παραπονα για το 3d λεγοντας πως ειναι πολυ χειροτερο απο οταν ειχε βγει στην αγορα το 3d . Υπομονη κ βλεπουμε λοιπον .
nevermore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 άργησα αλλά πάρε και μία ss για brandao (τελικά 24 γκολ έβαλε σε πρωτάθλημα - κύπελλο - ευρώπη και η μεταγραφή 180.000€ )
Phoenix7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέχρι τώρα ο Honda , πάει καλά! (Γενάρης του 2014). είχα πρόταση για τον Μήτρογλου, 5,5 εκατ, αλλα δεν τον έδωσα. έχω κλείσει Henri Saivet, και Sergio Romero για καλοκαίρι ελεύθερους.. ο Σέποβιτς δανεικός στην Γερμανία, κάνει παπάδες, ανέβηκε η τιμή του στα 4,5 εκατ! 1
Grey Warden Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Για άλλη μια φορά απογοητεύτηκα από την match engine και τη γελοιότητα με την αμυντική ανυπαρξία όσων παικτών αμύνονται. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Περιμένω το patch που λένε ευελπιστώντας οτι θα αλλάξουν τα πράγματα και θα το αγοράσω αυθεντικό σε προσφορά. Ευτυχώς γιατί στο τσακ ήμουν να το πάρω day one. Ξαναγυρίζω στο fm 2012 μέχρι νεωτέρας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα