greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 παιζοντας τον πρωτο επισημο αγωνα τον οποιο κερδισα με 2-0 διαπιστωσα πως υπηρξε καλυτερη ανταποκριση στις βασικες οδηγιες. Προφανως πρεπει οι παικτες να μαθουν να ακουν, να μαθουν το συστημα ωστε να κινουνται σωστα, να εχουν τα σωστα attributes κτλ κτλ. Αυτη τη φορα η αμυνα την ειδα ανεβασμενη κοντα στη μεσσαια γραμμη! Για να δουμε ας μην βιαζομαστε για συμπερασματα. θα παιξω και αλλους επισημους αγωνες και θα σας πω. * Εκλεισα φιλικο πριν τους επισημους αγωνες με Mantsester ετσι για δυνατο τεστ και η μιση ομαδα ελειπε με τις εθνικες και δε μου εβγαλε μυνημα το παιχνιδι με αποτελεσμα να βαλω και παικτες απο τη Β και να χασω με 1-3 ευκολα!!! Αμα το ηξερα δε θα το εκλεινα... anyway Εχω και νεο τραυματια τον βασικο επιθετικο μου, να δω ποσο χτυπησε και αυτος, ελεος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Αυτό μου θυμίζει ένα παλιότερο manager (νομίζω το 2003; μπορεί και πιο πίσω) που μια Τετάρτη μαζί με το CHL είχαν ταυτόχρονα επίσημο αγώνα και οι εθνικές! Το αποτέλεσμα είναι να λακίσουν οι πάντες (πάνω από 10-15 παίκτες) και να παίξω αγώνα εναντίον της Μπαρτσελόνα κατεβάζοντας το... εφηβικό. Ευτυχώς έφαγα μόνο πέντε, αφού και οι Καταλανοί είχαν απώλειες. Μετά από 2-3 βδομάδες έγινε ξανά το ίδιο πράγμα, αλλά όντας υποψιασμένος απαγόρευσα στους διεθνείς να κατέβουν στα παιχνίδια των εθνικών τους και όπως καταλαβαίνετε κόντεψε να γίνει επανάσταση στα αποδυτήρια... Ευτυχώς τουλάχιστον αυτό το πρόβλημα το έχουν λύσει (έστω και στο περίπου!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 2/2 στο πρωταθλημα αφου περασα με 1-3 απο την εδρα της Μαλαγα! 1ος αγωνας supercup εχασα απο ατλετικο μετα απο μαχη στην εδρα της με 1-0 Επαναληπτικος. 0-0 ημιχρονο, κοκκινη καρτα ενας μεσος μου (!), και επαιζα με 10. 1-1 ο πικε στο 60 και μετα εληξε 1-1 σε ισοροπημενο game παρα το οτι επαιζα με 10. Δε μπορουσα να ρισκαρω πολυ. Παραταση επισης χωρις γκολ και μειναμε στο 1-1 και πηγε πεναλτυ οπου το πηρα ΝΑΙ !!! Ετσιιιιιιιιιι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Επιτέλους αρχίσαμε με τις ιστορίες! Ο λόγος που παίζουμε Manager ps: το θυμάστε αυτό; http://www.amazon.co.uk/Football-Manager-Stole-Life-Beautiful/dp/0956497179 Είχε γίνει κάμποση φασαρία όταν πρωτοκυκλοφόρησε πέρσι αλλά δεν είχα καταφέρει να το βρω στο, εχμ, τζαμπέ... Τώρα όμως υπάρχει, όσοι έχετε ereaders, tablets κλπ, γκουγκλάρετέ το σαν "football manager stole my life mobi" και λογικά θα βρείτε download link μέσα στα πρώτα 2-3 αποτελέσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 η ομαδα χτιζεται σωστα, αργα και σταθερα. Λιγο εχει μπερδεμα με τους ρολους στους παικτες π.χ αν ενας μεσος ειναι ενα απο τα 4-5 που σου παραθετει δηλαδη αμυντικος μεσος, χαφ,οργανωτης κτλ κτλ Μερικα ειναι παρεμφερη, βεβαια σε βοηθαει δειχνοντας τα αστερια σε καθε θεση για το αν μπορει να ανταποκριθει ο παικτης κτλ. Αν εξαιρεσω τους υπερβολικους τραυματισμους κατι γινεται γενικα, δεν εχουμε τοσα κουλα δηλαδη που να μη μπορεις να παιξεις. Ανεβασα και ενα video στο utube και δουλευει σωστα και ειναι γαματο αφου μια γαματη φαση θα την βλεπουμε αμεσα και θα τη δειχνουμε στους φιλους μας. * re paidia τα 5 αστερια στην προπονηση πως τα παιρνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Πως το κατάφερες το youtube ρε συ; Εγώ είχα απηυδήσει, έχω two-step authentication στο Google και ό,τι έχω δοκιμάσει (authenticaion της εφαρμογής με one-time password κλπ) δεν δουλεύει. Μου βγάζει πάντα λάθος στοιχεία ενώ οι ίδιες ακριβώς ενέργειες στο περσινό Manager δούλευαν μια χαρά. Το χειρότερο είναι πως στην beta δοκίμαζα να σώσω το video μέσα από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και να το ανεβάσω χειροκίνητα στο ΥΤ αλλά έβγαινε χάλια, με πολλά artifacts, απαράδεκτη ανάλυση κλπ. Προφανώς η beta είχε θέμα με το encoding. Στην τελική έκδοση δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα. Εσύ fearwhatnow μην αρχίσεις πάλι! Ένα video τη βδομάδα θέλω να ανεβάζω (και αν)! Για τα 5 αστέρια έχω ακούσει πως φέτος είναι αρκετά δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι γυμναστές, αλλά για να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει ακόμα τι γίνεται σε αυτό τον τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 το δοκιμαστικο video που ανεβασα με το γκολ του νευμαρ στο facebook ειναι αυτο. παραθετω το utube https://www.youtube.com/watch?v=VL5auB59gSM εκανα τα εξης. Πρωτα εκανα με firefox login sto utube να δω αν κανω sign σωστα με e-mail kai Κωδικο. Αφου ειδα οτι αυτα ειναι σωστα μεσα στο παιχνιδι τα δηλωσα ακριβως τα ιδια στιν επιλογη για facebook. πατησα Οκ κτλ κτλ. Οταν τελειωσα ενα αγωνα δοκιμαστικα επελεξα να ανεβει το γκολ του Νευμαρ. Εντος 3 λεπτων περιπου ολα τελειωσαν και το encoing και το ανεβασμα κτλ! Φαινεται να δουλευει σωστα! * στο facebook το ανεβασα σορρυ! Το λινκ για utube δουλευει σωστα. Θα δοκιμασω και utube αν θες κατι αλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 σημείωση .. οι παίχτες σε σέβονται και κατ επέκταση σε ακούνε μόλις χτίσεις εμπιστοσύνη.. Θα το παρατηρήσετε στα pep talk που στην αρχή αντιδρούν εριστικά και γενικότερα περίεργα,,. Μετα απο 1 2 χρονιές και αν πάει καλά η ομάδα αντιδρούν καλύτερα.. Τα πεπ ταλκς παίζουν τεράστιο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού.. όπως και τα mind games.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 συμφωνω. Για αυτο ηθελα να παρω και το soyper cap για να ανεβαινουν οι μετοχες μου, μην με πουν και looser! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 απλα να συπλμηρωσω στον nzeppos πως ΣΑΦΩΣ και επηρεάζουν την εξομοίωση Π.Χ. ΤΟ 3D ΜΕ ΤΟ COMMENTARY . Oμως εγω που βλεπω το παιχνιδι σε 3d δεν μπορω πλεον να το παιξω σε 2d η commentary για να ευχαριστηθω,αν ειναι ετσι παιζω ακομα το save του 2012 ,επισης για να μην μπερδευομαστε στο site που λεγαμε πιο πριν δοκιμασε παληκαρι αγωνα σε 3d το γυρναει σε κομενταρυ κ εκει που εχανε 2-0 αν δεν κανω λαθος το σκορ , το γυρισε ΣΕ 4-2 με λίγα λογια οι αλγοριθμοι ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΟ 3D . Δεν δικαιολογειται παιχτης με pace k acc 8-10 να τρεχει κ να περναει αλλους πολυ πιο γρηγορους κ με περισσοτερη stamina ... Με λιγα λογια το ξαναλεω αλλοι αλγοριμοι για 3d κ αλλοι για τα υπολοιπα το 3d , προς το παρον ειναι αποτυχια ,μακαρι να το φτιαξουν καπως οχι ομως να το αφησουν σαν το περσυνο ,αν μπορειτε κ το παιζετε με 2d η κομενταρυ ναι τοτε ειναι playable . Eπισης μην ακουω τωρα διαφορα δεν εχει σχεση τα γραφικα δεν ζηταει κανεις γραφικα φιφα κτλ απλα καλη Match engine δηλαδη του 2012 τι ηταν ... Επισης πειτε λιγο ο καθενας πιο update χρησιμοποιειτε το τελευταιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ναι το τελευταιο update και θα διαφωνησω 100% με αυτο που ειπες. Το οτι το γυρισε δεν το γυρισε επειδη το 2d δουλευει καλυτερα η παιζει pure football ! Ισως απλα ετυχε η αλλαξε συστημα και του επιασε η κατι αλλο εγινε οπως συμβαινει και στο πραγματικο ποδοσφαιρο. Αμα η εταιρεια εκανε κατι τετοιο, ενα τετοιο λαθος δηλαδη τοτε πολυ απλα θε ξεφτιλιζοταν. Και αντε να σου πω εγω οτι ισχυει αυτο που λες. Τι οφελος εχει η εταιρεια να βαλει διαφορετικο αλγοριθμο στο 3d? να απολαμβανει καλυτερα το game ο παικτης απο αποψη 3d αλλα να σπαει το computer επειδη χανειi? δεν βλεπω καποιο οφελος αρα γιατι να το εκανε?! Και γιατι να χανει το χρονο της για κατι τετοιο?! Εγω μεχρι τωρα απο αποτελεσματα παω normal, apolyta normal σε σχεση με τη δυναμικοτητα των αντιπαλων που αντιμετωπιζω. Πηρα πολυ δυσκολα το super cup στην εδρα μου επαναληπτικος με παραταση και penalty και με 10 παικτες! τονιζω οτι ΟΛΑ τα εχω παιξει σε 3d και δεν το αλλαζω με τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν, το βρήκα. Η ρύθμιση για το youtube δεν γίνεται με τον παλιό τρόπο (του one-time password) αλλά πρέπει να πάμε στα google+ settings, να βρούμε τα "Εργαλεία τρίτων μερών" και να σετάρουμε εκεί καινούριο κωδικό που θα ισχύει μόνο για το manager. Το έφτιαξα και δούλεψε μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ναι το τελευταιο update και θα διαφωνησω 100% με αυτο που ειπες. Το οτι το γυρισε δεν το γυρισε επειδη το 2d δουλευει καλυτερα η παιζει pure football ! Ισως απλα ετυχε η αλλαξε συστημα και του επιασε η κατι αλλο εγινε οπως συμβαινει και στο πραγματικο ποδοσφαιρο. Αμα η εταιρεια εκανε κατι τετοιο, ενα τετοιο λαθος δηλαδη τοτε πολυ απλα θε ξεφτιλιζοταν. Και αντε να σου πω εγω οτι ισχυει αυτο που λες. Τι οφελος εχει η εταιρεια να βαλει διαφορετικο αλγοριθμο στο 3d? να απολαμβανει καλυτερα το game ο παικτης απο αποψη 3d αλλα να σπαει το computer επειδη χανειi? δεν βλεπω καποιο οφελος αρα γιατι να το εκανε?! Και γιατι να χανει το χρονο της για κατι τετοιο?! Εγω μεχρι τωρα απο αποτελεσματα παω normal, apolyta normal σε σχεση με τη δυναμικοτητα των αντιπαλων που αντιμετωπιζω. Πηρα πολυ δυσκολα το super cup στην εδρα μου επαναληπτικος με παραταση και penalty και με 10 παικτες! τονιζω οτι ΟΛΑ τα εχω παιξει σε 3d και δεν το αλλαζω με τιποτα! το παληκαρι γιαυτο εδωσε το παραδειγμα διοτι του εκανε κ αυτουνου εντυπωση ,πολλοι που παιζουν επισης 2d η κομενταρυ βλεπουν λογικοτερα αποτελσεματα απο το 3d προσωπικα δεν πιστευω με την καμια πως εχουν τους ιδιους αλγοριθμους 3d-2d- κομενατρυ κ η αποδειξη μου ειναι αυτα που ειπα πιο πριν μια με το παληκαρι κ το πιο σημαντικο πο δυστυχως το επαναλαμβανω παιχτης με πολυ μετριο pace ,acceleration,stamina να γινεται ροναλντο στο 3d με πολυ καλυτερους αντιπαλους οποτε κατι κανουν λαθος με τους αλγοριθμους στο 3d(ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΟΤΑΝ Κ ΠΕΡΥΣΙ) . Εχουν κανει πατατα απο περυσι με αυτο το θεμα ηταν καταφανεστατο ειδικα αυτο που λεω στο τελος κ ηταν ενας απο τους λογους που ηταν κ unplayable το παιχνιδι. EDIT Κ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE Κ ΨΑΞΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ Κ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 θα φανει παρακατω αλλα στο λεω 100% απο τωρα οτι δεν ισχυει! Αλλωστε υπαρχουν και αλλα πραγματα π.χ αν ενας γρηγορος ποδοσφαιριστης ειναι τεμπελης και ειναι αμυντικος ε τοτε ΝΑΙ! ο αλλος με μικροτερο pace θα τον περασει! Μπορει να εχει ηθικο χαλια η ομαδα, μπορει να συμβαινουν 1000 πραγματα. Δεν ειναι απολυτο οτι οποιος εχει μικρο pace δεν μπορει να περασει 1,2 ατομα η κ παραπανω. Μπορει να του βγουν οι τριπλες ρε φιλε κατι. Τωρα αν αυτος ο παικτης συνεχως περναει σαν μαραντονα τους παντες τοτε να το δουμε! Για 1 φορα μη βγαζεις συμπερασμα. Εγω μεχρι τωρα το μονο παραλογο που ειδα και μπορει να ετυχε κιολας απο οτι λενε τα παιδια ειναι οι αρκετοι τραυματισμοι και μαλιστα μεγαλου διαστηματος (μηνες). Εχω απο πιγιολ μεχρι Ινιεστα κτλ ! Παλι καλα που τα παω καλα γενικα αν σκεφτεις οτι και ο επιθετικος που αγορασα ακομα δεν εχει επαφη με τα διχτια! για αρχη εχτισα καλη αμυνα γενικα με 4-2 μπροστα απο το τερμα το οποιο αποδυκνυεται αρκετα απροσπελαστο αφου εφαγα μολις 1 γκολ απο Μαλαγα εκτος εδρας και 1 απο Ατλετικο εκτος εδρας! Σε ολα τα αλλα εχω κρατησει το 0 πλιν απο Μαντσεστερ που επαιξα με μιση ομαδα λογω εθνικων αλλα που και παλι εφαγα μολις 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 λοιπον οριστε απο αυτη τη γραμμη κ κατω γραφει το παληκαρι,δες κ την φωτο "Συμβαίνει τώρα:Στο 2-0 το κάνω "Μόνο Περιγραφή" και χωρίς ριπλέι αποφασισμένος να πηγαίνω όλα τα ματς σε διακοπές μέχρι το update μπας και γίνουν λίγο ρεαλιστικά τα αποτελέσματα. Στο ημίχρονο 2-3, τελικό 2-6. Χοντρό τρολλάρισμα από την match engine. " edit σου συγκρινω παιχτες με λιγοτερο pace -acceleration -stamina να τρεχουν σαν που..δες κ να περνανε παιχτες πολυ πιο γρηγορους απο αυτους ειδικα στο fm2013 γινοταν συνεχεια δεν εχει σχεση τεμπελια κτλ οταν του βαζεις κ μαν του μαν η οταν ο αλλος εχει Pace αψψελ 16-17 κ αυτος που γινεται ροναλντο 8-9 ...μην τα δικαιολογεις...1000 πραγματα δεν γινεται να συμβαινουν σε καθε αγωνα οταν λεω οτι η 3d ειναι οτι να ναι ακομα μερικοι την δικαιολογουν θελει πολυ διορθωση κ επιτελους πρεπει να κοψουν τον κωλο τους να κανουν κατι σωστο διοτι στο τελος θα χασουν πολυ κοσμο κ εμεις που αγαπησαμε ενα σοβαρο κ γαματο παιχνιδι κ τα γιδια πανε να το χαντακωσουν ...ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ξερεις τι παραπονα εχουν τα παιδια εκει ? πολλα κανενα δεν ειναι ευχαριστημενο μονο οι mods εκει ειναι ... κανουν 30 σουτ δεν βαζουν γκολ κ οι αλλοι με 5-6 σουτ βαζουν γκολ ...μην ακουσω δικαιολογιες διοτι δεν ειναι ενας αγωνας...ελπιζοω πως α κανουν κατι δεν μπορουν να το αφησουν οπως περυσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα