Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως με 4-2-3-1 με βαθος το κρατουσα ανετα το μηδεν μεχρι που αρχισα τις μαλακιες στο συστημα!!! :X

* με εντολες ομως τα ακρα να μενουν πισω, οι κεντρικοι αμυντικοι απλα να διωχνουν, να μην κανουν τακλιν πεφτοντας ωστε να μη δινω φαουλ εξω απο την περιοχη, αμυνα ψηλα,τεχνικο οφσαιντ, οι αμυντικοι μεσοι να προσεχουν αμυνα και απλα να βοηθουν λιγο την προωθηση της μπαλλας  κτλ κτλ

Δημοσ.

Στα challenges που έπαιξα, κράτησα αρκετές φορές το μηδέν αν και συνήθως μόνο όταν ο αντίπαλος έκανε μέχρι 2-3 φάσεις. Γιατί αν έβγαιναν μπροστά περισσότερο, το (ή τα) γκολ ήταν σίγουρο(α).

Θέλει δουλειά πάντως., τόσο απ' τη μεριά της SI όσο και από τη δική μας Ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει η ΜΕ, δεν μπορούμε να κατεβούμε με σύστημα Αλέφα "φάτε τους μεγαλέξανδροί μου", ούτε να κρατήσουμε την ίδια τακτική σε ολόκληρο τον αγώνα.

Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι σε όσους αγώνες έχασα με μία φάση, συνήθως το γκολ το έτρωγα στην αρχή, άρα το διάστημα μέχρι το 15'-20' θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

ps: το νου σας, αύριο ξεκινάει το πραγματικό Manager αφού κυκλοφορούν τα data packs του nik33: www.fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=373&t=39540

Δημοσ.

το παιχνιδι πασχει δυστυχως ολοι περιμενουν να φτιαξουν την match engine η πλακα ειναι παλι μην την αφησουν οπως περυσι στη μεση ... οτι κ να λενε δεν ειναι προβλημα τοσο το πως στηνεις τους παιχτες την αμυνα κτλ εχει προβλημα διτι αλλιως δρα στο 3d η m.e. αλλιως στο κομενταρυ η 2d .

Σκορ με πολλα γκολ μερικες φορες στο 3d

Οι παιχτες ενω ειναι μετριοι οι αργοι σε ταχυτητα γινοντε μεσσι με λιγα λογια το 3d ειναι για πεταμα ο 3d ...

Δυστυχως πλεον εχουν αρχιζει κ το κραζουν παντου λογικο ειναι διοτι οι μαμακες της si μεινανε με τα φρου φρου κ αρωματα κ δεν διορθωνουν η να παρουσιασουν επιτελους μια σωστη match engine .

O oδηγος απο πανω δεν στεκει ειναι πιο πολυ για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα ειδικα οσοι θελουν ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΜΠΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΖΟΥΝ ,σε ελληνικο φορουμ πο  προωθουν το παιχνιδι οταν τους ελεγες για την match engine σε βγαζανε τρελο η σου λεγανε ενα σωρο βλακειες λες κ εσυ επαιζες αλλο παιχνιδι οπως ειναι ο οδηγος που ανεβασε ο πιο πανω... βαλτε σε παιχτη να κανει τακλιν η να τον φυλαει απο κοντα κ αν δειτε τακλιν  η μαν του μαν πειτε το μου κ μενα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να την κανεις ρε φιλε την Αγια Σοφια οταν εγω τους λεω κανενα τακλιν και ολη την ωρα κανουν τακλιν, απο το ποιο απλο

φαινεται οτι δεν παει σωστα η match engine. Πρεπει να γινουν πολυ σοβαρες βελτιωσεις. Τους λεω ψηλά η αμυνα

και αυτοι βοσκουν στην γραμμη της μεγαλης πειροχης μου αντι να φτασουν περιπου κεντρο, αλλα και αλλα...

* ρε παιδια πως γινεται στο ημερολογιο να ΜΗΝ βλεπω τους αγωνες των Κ19 και να βλεπω ΜΟΝΟ

της ομαδας μου ωστε να μην μπερδευομαι οπτικα?

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Καλημερα παιδια θα το παρω σε κανα 14μερο για να βγει και το update. Οσοι το παιζουν σε θειο δε τους κρασαρει μεσα σεπτεβρη;; αν το χεις σε θειο update πως θα παρεις;;σε κανα 14ημερο θα το βρω κανα 25ευρω;; αναγκαστικα θα φτοιαξω λογαριασμο steam αν το εχω μονιμως offline θα μπορω κα κανω και τα updates??αν ξεκινησω το πρωταθλημα με τον φιλο με 2 παιχνιδια διαφορετικες ωρες και ταυτοχρονα μονο στο μεταξυ μας παιχνιδι;; θα μπορεσουμε να παιξουμε;; Οι λογαριασμοι steam θα μπορουν να ειναι offline η οχι;;στα updates στη παροδο του χρονου περναει για πολλες χρονιες τις επισημες μεταγραφες η μονο τη πρωτη χρονια;; αναμενω τις απαντησεις σας οποιος ξερει ευχαριστω για τη βοηθεια προκαταβολικα. Κατι τελευταιο οποιος εχει ολυμπιακο αν πηγαινει καλα στο ch leauge 4αδα ας πουμε ερχονται παικτες τυπου γκαγκανο η ειναι σαν τα προηγουμενα που σοβαροι παικτες δεν ερχονται;; ελπιζω να το εχουν κανει ποιο ρεαλιστικο αυτο. αν παρω παναχαικη μπορω να τη φτασω 8αδα europa ειναι εφικτο μετα το update?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Περιμεμενε μεχρι τα Χριστουγεννα λογικα θα βγει προσφορα στα 15-20 ευρω.Αλλιως παιξε απο τον θειο,δουλευει κανονικα.

Δημοσ.

τι να την κανεις ρε φιλε την Αγια Σοφια οταν εγω τους λεω κανενα τακλιν και ολη την ωρα κανουν τακλιν, απο το ποιο απλο

φαινεται οτι δεν παει σωστα η match engine. Πρεπει να γινουν πολυ σοβαρες βελτιωσεις. Τους λεω ψηλά η αμυνα

και αυτοι βοσκουν στην γραμμη της μεγαλης πειροχης μου αντι να φτασουν περιπου κεντρο, αλλα και αλλα...

* ρε παιδια πως γινεται στο ημερολογιο να ΜΗΝ βλεπω τους αγωνες των Κ19 και να βλεπω ΜΟΝΟ

της ομαδας μου ωστε να μην μπερδευομαι οπτικα?

εμένα γιατι απο δεύτερη χρονιά άρχισαν να στρώνουν αμυντικά οι πάικτες και να δένει γενικότερα το σύνολο...; 

Μήπως αυτό ειναι το φυσιολογικό; Μήπως δεν δίνετε χρόνο στην ομάδα για να δημιουργηθεί ομοιογένεια; 

Το οτι λές εσύ να ανέβει η άμυνα δεν σημαίνει οτι μπορεί να το κάνει κι όλας.. συμβαίνει στην πραγματικότητα..

δες την Εθνική το 2004.. τι φώναζε συνέχεια ο ΟΤΟ στους παίχτες θυμάστε; Ανεβείτε όλοι πάνω.. και κάθονταν πίσω γιατι απλά δεν μπορούσαν να ανέβουν ;)

• Like 1
Δημοσ.

oxi ρε φιλε δεν το δεχομαι αυτο! Αμα ειναι ετσι να μην δινουμε εντολες στην ομαδα 1-2 χρονια!!!

Οταν λεω ανεβα ψηλα πρεπει να ανεβαινεις ψηλα και ας φας γκολ! Θα μπορουσα να δεκτω να μην το κανουν παντα

αν δεν ειναι εργατικοι κτλ κτλ και εχουν καποια μειωμενα χαρακτηριστικα αλλα οχι και ΠΟΤΕ να μην το κανουν!!!

• Like 2
Δημοσ.

Έχει να κάνει με τα attributes των παικτών πχ positioning για τους αμυντικούς, απλά η me τα παίρνει λίγο στα πιο... σοβαρά και δημιουργείται πρόβλημα. Ακόμα φιλικά δίνω οπότε δεν έχω μπει σε κανονικούς αγώνες να δω τι γινεται με την ME. Παρ όλα αυτά και στο περσινό που πρώτη φορά αναγκάστηκα να το γυρίσω σε 2D για μην βλέπω το τι γινεται και φρίττω, μπορώ να πω οτι δεν με ενοχλούν πλέον τα καπάκια.

Κακά τα ψέματα, η καλύτερη ME ήταν του fm 2012. Πιστεύω οτι η φετινή με patches θα είναι καλύτερη από την περσινή που δεν μπόρεσαν να την σώσουν. Πριν 1 μήνα κάθισα να παίξω fm 13 δίνοντας του μια ευκαιρία αλλά με απογοήτευσε πλήρως. Πρώτη φορά που εγκατέλειψα manager λόγω των προβλημάτων του.

Ας είναι καλά ο θείος φέτος. Αν με ικανοποιήσει, τότε προς τα Χριστούγεννα που θα υπάρξουν προσφορές θα το πάρω αυθεντικό.

Άσε το άλλο που βάζω ελληνικά και δυσκολεύομαι να τα διαβάσω ενώ με τα αγγλικά έριχνα μια ματιά και καταλάβαινα τι γίνεται. Πλέον το παίζω με εναλλαγές γλώσσας. Μ αρέσουν τα ελληνικά αλλά δυστυχώς η αλλαγή λόγω της αλφαβιτικής σειράς στα attributes με μπερδεύει για το αν ένας παίκτης αξίζει ή όχι ενώ στα αγγλικά είχε συνηθίσει το μάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η ME είναι μία και δεν διαφέρει ανάμεσα στο 2D και το 3D. Τα τελευταία είναι απλές απεικονίσεις των μαθηματικών/λογικών υπολογισμών της ΜΕ και δεν επηρεάζουν την εξομοίωση σε καμία περίπτωση.

Επηρεάζουν εμάς όμως, αφού τα παλαβά πράγματα που βλέπουμε στο 3D θεωρούμε (ή αυθυποβαλλόμαστε) ότι είναι αποτέλεσμα των οδηγιών μας (πχ. αν ο αμυντικός έχει γυρίσει πλάτη στον επιτιθέμενο), και αρχίζουμε το σκάλισμα για να τα διορθώσουμε. Εκεί είναι που η κατάσταση γίνεται εντελώς... τουρλουμπούκι. Οπότε θα συμφωνήσω ότι μία λύση είναι να παίζουμε σε 2D όπως τα παλιά καλά χρόνια. Προσωπικά δεν το εφαρμόζω γιατί οι φωτισμοί, τα γεμάτα γήπεδα και τα συναφή με έχουν... καλομάθει και επιμένω στην τρισδιάστατη απεικόνιση.

Btw. το προηγούμενο άρθρο-οδηγός που παρέθεσα χθες, νομίζω ότι περισσότερο σχολιάζει τα προβλήματα της ΜΕ και προσπαθεί να βρει κάποια μπακάλικα workarounds (μέχρι αυτή να βελτιωθεί μέσω patch), οπωσδήποτε όμως ούτε την εκθειάζει, ούτε τη δικαιολογεί. Απ' την άλλη πρέπει να ομολογήσουμε ότι η φετινή ΜΕ είναι σαφώς καλύτερη από του 2013, άσχετα αν δεν έχει φτάσει ακόμα στα προπέρσινα επίπεδα. Ας θυμηθούμε όμως ότι για κάποιο λόγο γράφτηκε από την αρχή ο κώδικας (ή έστω πολύ μεγάλο μέρος του). Γιατί μετά από τόσα χρόνια η ME είχε πιάσει ταβάνι και είχε μαζέψει πολλούς περιορισμούς, τους οποίους η SI προσπάθησε να ξεπεράσει ξαναγράφοντας τον κώδικα.

Θα συμφωνήσω με τον Akishellas, ότι στο γνωστό ελληνικό φόρουμ (ξέρετε ποιο λέμε...) αν μπεις και αρχίσεις να παραθέτεις κόσμια και με επιχειρήματα τα προβλήματα του παιχνιδιού, συνήθως οι διάφοροι "επιστήμονες" πάνε να σε βγάλουν τρελό ή/και άσχετο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι unplayable, κάθε αλλο. Ευτυχώς υπάρχει και η έκδοση του μπάρμπα (ο οποίος μέχρι στιγμής με έχει διαψεύσει), για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν προχωρήσουν στην αγορά του.

ps: τα ελληνικά δυστυχώς κι εγώ τα εγκατέλειψα, αφού σε πολλές περιπτώσεις δεν με βολεύουν καθόλου. Για την ταξινόμηση των attributes θυμάμαι πως κάπου είχα διαβάσει κάτι και υπήρχε η πρόθεση να διορθωθεί.

• Like 3
Δημοσ.

ετσι ειναι τα πραγματα. δεν πρεπει να μπλεκουμε την me με το 3d. δεν εχει τα animation του φιφα για να ειναι ολα αψογα. τωρα οσον αφορα τις εντολες ειναι πιο αμεσες απο ποτε και το εχω ξαναπει αυτο. αν βλεπεις τον αγωνα φουλ θα το δεις να γινεται εντονοτατα. αν το βλεπεις στα extented/key θα βλεπεις μονο μερικα δευτερολεπτα του αγωνα που δεν βγαζεις συμπερασματα. ξενιζει και το εχω ξαναπει επειδη ειναι δυσκολο και πιο ρεαλιστικο. ε οχι φετος δεν θα βλεπουμε cl με Ολυμπιακο ή Παο στην δευετερη χρονια...ε ναι ο παιχτης θα θελει τον χρονο του οταν απο 4-4-2 τον πας σε 4-2-3-1 και αν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...