nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτό το τελευταίο προσυπογράφω κι εγώ. Δεν θυμάμαι να έχω δει τραυματισμό 1-2 βδομάδων. Έτσι και βγει το μήνυμα ότι χτύπησε ο τάδε παίκτης (σε αγώνα ή προπόνηση), ξέρω από πριν ότι το κοντέρ θα γράψει 2-8 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα στην εγκατασταση του παιχνιδιου μπορεις να το βαλεις χωρις ν ανοιξεις το steam και να εγραφτεις σ αυτο;;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα στην εγκατασταση του παιχνιδιου μπορεις να το βαλεις χωρις ν ανοιξεις το steam και να εγραφτεις σ αυτο;;; Sent from my iPhone using Insomnia μπα δε νομιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 παιδιά αν κάποιος αγορασει ενα κλειδι, μπορει να δωσει το ιδιο και σε αλλο να κανει install; θα υπαρχει καποιο προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Πρέπει να του δώσεις το steam account σου (με ότι συνεπάγεται αυτό), να το κάνει Install to game και μετά απλά να βάλει τη ρύθμιση να είναι πάντα το steam offline .. οπότε θα μπορεί να παίξει το game από το πισί του. (συνιστώ λόγω της φύσης του game να μπαίνει online που και που για να κάνει τα updates ). οπότε προσοχή γιατί πρέπει να δώσεις όλο το account σου σε άλλον .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 υπαρχει τροπος να χρησιμοποιήσω τον data editor του 13 για το 14; Αν ναι πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pge-3- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 μαλιστα...κερδισα το fm στο διαγωνισμο του facebook στο gameslife .αυτα ειναι!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα στην εγκατασταση του παιχνιδιου μπορεις να το βαλεις χωρις ν ανοιξεις το steam και να εγραφτεις σ αυτο;;; Όχι, δεν γίνεται. Όπως και με τα περισσότερα παιχνίδια του Steam, το launch πρακτικά γίνεται μέσω του client και το παιχνίδι δεν μπορεί να τρέξει ούτε αυτόνομα, ούτε χωρίς εγκατάσταση και εγγραφή στο Steam. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις πειρατικές εκδόσεις, φαντάζομαι αυτές θα τα παρακάμπτουν όλα. παιδιά αν κάποιος αγορασει ενα κλειδι, μπορει να δωσει το ιδιο και σε αλλο να κανει install; θα υπαρχει καποιο προβλημα; Όπως σου είπε και ο nevermore, το κλειδί δεν μπορεί να εξαργυρωθεί ξανά (αφού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί). Μπορείς μόνο να ξανακατεβάσεις/ξαναεγκαταστήσεις το παιχνίδι μέσα από το ίδιο Steam account άρα θα πρέπει να δώσεις στον φίλο σου τα στοιχεία του λογαριασμού σου. Άρα θα έχει πρόσβαση και σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια σου στο Steam, ενώ δεν θα μπορείτε να μπείτε ταυτόχρονα και οι δύο online. Ζυγίστε το και αποφασίστε αν σας συμφέρει να το μοιραστείτε. Αν φυσικά θέλεις απλώς να εγκαταστήσεις το παιχνίδι και στο PC και στο laptop σου, δεν υπάρχει θέμα. υπαρχει τροπος να χρησιμοποιήσω τον data editor του 13 για το 14; Αν ναι πως; Θεωρώ πως δεν γίνεται, αφού ο editor του 13 φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με τη database του FM13 (δεν σε αφήνει να φορτώσεις όποια βάση θέλεις). Δεν ξέρω μήπως αυτό μπορεί να αλλάξει από κάποιο configuration file ή με κάποια άλλη χακεριά. Αν έχεις ήδη αγορασμένο το 14, μπορείς απλώς να κατεβάσεις τον αντίστοιχο editor από το Steam. μαλιστα...κερδισα το fm στο διαγωνισμο του facebook στο gameslife .αυτα ειναι!!! Καλορίζικο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 NO Patch αυτή τη βδομάδα...Πάμε για την επόμενη..Μέχρι τότε??Βροχή τα γκόλ?Παίχτα στο Προπογκόλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εγώ το αγόρασα μόλις από το θείο για να το δοκιμάσω. Δεν θέλω να πάθω κάτι σαν το περσινό που παρ όλο που το αγόρασα σε προσφορά με 15 ευρώ η Me ήταν για κλάματα. Τουλάχιστον να ξέρω αν θα το πάρω αυθεντικό φέτος. Από το 2005 το αγοράζω ανελλιπώς αλλά πλέον δεν είναι καιρός για να πετάω λεφτά έτσι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 μαλιστα...κερδισα το fm στο διαγωνισμο του facebook στο gameslife .αυτα ειναι!!! Και εγω ελαβα μερος αλλα ως συνηθως κερδισα το... μακρυτερο!!! Μπραβο ρε φιλε παντα τυχη να εχεις! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pge-3- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Και εγω ελαβα μερος αλλα ως συνηθως κερδισα το... μακρυτερο!!! Μπραβο ρε φιλε παντα τυχη να εχεις! ευχαριστω φιλε!καλη τυχη σου ευχομαι τον επομενο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 όταν λέω εγώ ότι μας τρολάρει το game.... και με 0 φάσεις ο αντίπαλος πάλι γκολ θα φας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 όταν λέω εγώ ότι μας τρολάρει το game.... και με 0 φάσεις ο αντίπαλος πάλι γκολ θα φας Μηπως οτι μπαινει γκολ δεν το θεωρει ευκαιρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Εάν είναι αυτογκόλ δεν είναι ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα