aleilo03 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 στο 2) που ρωτας δεν εχει καμια διαφορα... οτι ειναι να γινει θα γινει, αλιμονο δηλαδη! οσο αφορα το 1) μην το κανεις... ειναι σαν να κανεις cheats... προσπαθησε να τα βρεις μονος σου, κανε και λαθος επιλογες... αυτο ειναι το νοημα του παιχνιδιου ο πραγματικος ρεαλισμος Καλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα φίλο που έχω που είχε πάει τελικό τσάμπιονς λιγκ και είχει κάνει 327 quit/load μέχρι να καταφέρει να το σηκώσει που και πάλι δε μπόρεσε με αποτέλεσμα να κανει add manager στην αντίπαλη ομάδα και να βάλει μέσα τους under17... 3
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Το like πάει αποκλειστικά σε σένα και σε αυτό που έγραψες και σε καμία περίπτωση στο φίλο σου! Οι στιγμές που θυμόμαστε περισσότερο στο manager, ακόμα και μετά από πολλά-πολλά χρόνια, είναι κάποια τεράστια νίκη που κάναμε απρόσμενα και σηκώσαμε το κιούπι ή αντίστοιχα μια οδυνηρή ήττα/αποκλεισμός στο 93' που μας κατέστρεψε την ψυχολογία για... μέρες! Αν είναι να ξέρουμε από πριν ότι σε περίπτωση που χάσουμε θα κάνουμε load, καλύτερα να μην ασχοληθούμε καν με το παιχνίδι. Το load-μέχρι-να-νικήσουμε το δέχομαι μόνο σε περίπτωση crash του παιχνιδιού και ενώ έχουμε ήδη κερδίσει τον προηγούμενο αγώνα.
greeneye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 ακριβως!!! θα προτεινα να εχει το παιχνιδι formula που να ΜΗ γυριζει πισω ουτε με Load!
aleilo03 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Έτσι ακριβώς είναι..Η πλάκα είναι οτι καλά ας πούμε κάνει ότι κάνει, δε ντρέπεται που μου το λέει και καμαρώνει??
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Στα παλιά τα manager πάντως θυμάμαι ότι δεν υπήρχε load εντός παιχνιδιού, έπρεπε δηλαδή να κάνεις quit την καριέρα σου και να ξαναφορτώσεις από την αρχή το προηγούμενο save point. Κάτι που απαιτούσε κανα δίλεπτο-τρίλεπτο τουλάχιστον, οπότε ήταν πολύ της υπομονής για όσους έπαιζαν με αυτό τον τρόπο.
greeneye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 μου αρεσει να παιζω εντιμα με την αξια μου! Ας με απολυσουν! Θα παρω και αποζημιωση
nevermore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 this is fm14 στο 60-70% των αγώνων.... απλά μαγεία
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς παρόμοια νούμερα θυμάμαι και σε παλιότερα Manager (πχ. στο 2009 και κυρίως το 2010, το τελευταίο FM που είχα πραγματικά λιώσει). Η Match Engine θα βγάλει τα προβλήματά της στην πορεία, αλλά μέχρι στιγμής είμαι πεπεισμένος ότι το "φταίξιμο" είναι περισσότερο στον ίδιο τον προπονητή παρά στο παιχνίδι. Θα χρειαστεί λίγος καιρός ακόμα για να μάθουμε τα τερτίπια του φετινού FM και λογικά μέχρι τότε θα έχουν κυκλοφορήσει και τα απαραίτητα patches. Πάντως εμένα μου φαίνεται μια χαρά playable όσο έχω παίξει, τουλάχιστον σε σχέση με άλλες χρονιές. Btw, επειδή αρκετός κόσμος έχει το πρόβλημα να προσπαθεί να κατεβάσει υλικό από το Steam Workshop εντός του παιχνιδιού και αυτό να κολλάει σε μια αέναη κατάσταση Processing, πρέπει να μετονομάσουμε το φάκελο graphics σε οτιδήποτε άλλο. Τα custom γραφικά (facepacks, logos κλπ) θα συνεχίσουν να δουλεύουν εντός του παιχνιδιού, αλλά παράλληλα θα μπορούμε να συνδεθούμε και στο Workshop. Για να πω την αλήθεια όμως, τα καλούδια που έχει μέχρι στιγμής εκεί μου φαίνονται παντελώς αδιάφορα. Μόνο τα έξτρα challenges και το official dark skin έχω κατεβάσει.
nevermore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Και στα άλλα Manager γινόταν μαζί σου σ΄αυτό αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.... απλά τώρα έχουμε και μία γραφική απεικόνιση του αγώνα και όταν βλέπεις τους παίκτες να βολοδέρνουν στην περιοχή χωρίς να τους σταματάει κάποιοσ σου την δίνει στα νεύρα! έπαιζα εκτός έδρας με τον Αστέρα και λόγω απουσιών είχα βάλει τον Σκόνδρα αριστερό μπακ (την ψιλοκατέχει την θέση) και είχε κάνει γύρω στις 4 επελάσεις και περνούσε όλη την άμυνα του αντιπάλου λες και δεν υπήρχαν (τα χαλούσε στο σουτ μόνο ).....
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως απορώ πως γένεν να είναι τρίτος το πτώμα ο Άρης 1
ivyhae Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως απορώ πως γένεν να είναι τρίτος το πτώμα ο Άρης την ίδια απορία έχω και εγώ Μαλλον η SI δεν εχει κανει καλη δουλεια στους ελληνες διαιτητες και παιζει με 11 παικτες 3
greeneye Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 εγω παλι εδωσα σαφεις οδηγιες να ΜΗΝ κανουν κανενα τακλιν και οι μαλακες κανουν με κινδυνο καρτες κτλ. Λεω ψηλα η αμυνα και αναθεμα αν ανεβηκε 2-3 Μ Θελει αρκετες βελτιωσεις - χτες εχασα 2-1 απο Σαμπτορια στο πρωτο σοβαρο φιλικο και μαλιστα προηγηθηκα με 1-0! Βεβαια εκανα πειραματισμους στο συστημα με φουλ επιθεση με αποτελεσμα να μπαζω τελικα. Τωρα αρχιζουν οι επισημοι αγωνες και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...! * και δεν ειναι οτι εχω ενα νοσοκομειο τραυματιες ειναι οτι χτυπανε και για πολυ καιρο, απο 2 μηνες και ανω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα